• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست از یکی دو وبمستر حرفه ای جهت یک اقدام حرفه ای

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
سلام
اگر شما یک وبمستر هستید و راههای درآمد را امتحان کرده اید و مثل من به نتیجه ای نرسیده اید.
اگر از درآمدهای کلیکی خسته شده اید و به نظرتان نمی صرفه
پس مثل خودمین :D
حالا یه چیزی : همونطوری که میدونین خارج خیلی خارجی زیاد داره و خارجی ها هم واحد پولشون یورو و دلار و پونده که به پول ما میشود خیلی . یعنی طراحی ای که در ایران 10 تومن می ارزه در خارجستان 50 دلار می ارزه که شخصا تجربه هم شده و همچنین کپی رایت هم میاد کمکمون بر خلاف ایران و طرف مارو میگیره.
من خودم مالزی ساکنیت دارم . گفتم یه مصحولی تولید کنیم و به خارجی ها بفروشیم . یک وبسایتی براش درست کنیم و به جای اینکه تبلیغات ادسنس بذاریم کلیکی 2 سنت پول بهمون بده کاری کنیم که هر فروشمون مثلا 80 دلار باشه , اینجوری اگه هفته ای 3 تا فروش هم در آینده داشته باشیم خودش میشه خیلی ! هرچی باشه بهتر از درآمدهای ناچیز کلیکی هستش و آینده داره .
حالا این محصول باید چی باش؟
اولا خارجیها خیلی خارجین و محصولاته بدو دوست ندارن ولی به جاش محصولاته خوبو قدرشو خیلی میدونن .
مثلا یه نرم افزاری که اتومات کامنت بفرسته به وبلاگهای blogspot یا نرم افزاری که رنک سایتها رو در گوگل بگه ( اینکه صفحه چندم میاد ) یا اسکریپت شبیه سازی شده سایتهای معروفی مثل یوتوب , فیس بوک , یاهو و غیره
از اونجایی که من در مالزی هستم امکان تبادل ارز از طریق paypal با همین خارحکی هارو دارم و میتونم سهم سهامدارهارو هم به ایران ارسال کنم.
طراحی سایت و معروف کردنش تبلیغاتش ( چهت بالا بردن رنک ) و سر و کله زدن با مشتری و تبادل ارز با من , محصول و ایده محصولاتی و همون چیزی که بشش میگن اصل جنس با شما . البته میشه تو این تقسیم کار بنا بر پیشنهادات شما تغییراتی هم قائل شد اگر فکر میکنین لازمه .
حالا هرکس مرد میدونه و فکر میکنه این روش بازده خواهد داشت یا حتی نظر بهتر تری داره و فکر میکنه با کمک هم میتونیم موفق تر باشیم بیاد جولو :blush:
----------------
نکته : در این طرح به حداکثر یک یا دو وبمستر عزیز و مورد اطمینان نیاز خواهد بود . لطفا یک رزومه ای از خودتون برام بفرستین تا از روی کارهای قبلیتون بتونم بیشتر بشناسمتون.

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
طرح خوبیه. منم قبلنا یه همچین چیزی تو ذهنم بود.
1- وقت زیاد می خواد
2- اعتماد سازی
3- بدونی که چی کار می خوای انجام بشه.... و برنامه ریزی درست حسابی..

در کل به نظرم خیلی خوبه... اگه نزدیک به دو سه ماه دیگه باشه شاید خودم شرکت کنم.

ali-boofaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
66
وقت زیادی هم میتونه نخواد
دلیلی نداره حتما وقت زیادی بخواد
به هر حال چیزی که زیاده وقت
گزینه 2 هم نباید مشکلی باشه خداروشکر طوری زندگی نکردم که بی اعتمادی در دوستانم ایجاد کنم
گزینه 3 هم که اصل کاره قرض اینه که رو پای خودمون وایسیم و منت گوگل ادسنسو نگشیم و همه درآمد مال خودمون بشه و تازه از ادسنس هم برای معروفیت و هدفمون استفاده کنیم و خودمون تبلیغ دهنده باشیم
حالا اگر کسی محصولی خریدنی و خواستنی داره یا علی

بالا