• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست اطلاعات در مورد 6600 و GPS

payaab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tiesto :
نوکیا ۶۶۰۰
Nokia 6600
دوربین دیجیتال با قابلیت بزرگنمایی و ضبط فیلم، صفحه نمایش ۶۵۵۳۶ رنگ، پشتیبانی جاوا
مدت ضمانت: یک سال
۲,۳۰۰,۰۰۰ ریال

http://www.shop.ir/resources/products/10006-0.jpg

مشخصات

امکان فیلمبرداری بله
ابعاد فیلم ۹۶ * ۱۲۸ پیکسل، ۱۵ فریم در ثانیه
مدت فیلمبرداری حداکثر تا ۱۰ ثانیه

امکان پخش Real بله

قابلیت اتصال به GPS بله

با سلام
ضمن تشكر فراوان از مطالبي كه جهت ارتقاي سطح علمي كاربران نوشتيد ، لطفا بفرماييد آيا روي 6600 مي توان MP3 گوش داد؟ يا بايد يك برنامه جدا روي گوشي نصب كنيم؟
در مورد فابليت GPS هم كمي توضيح بدين لطفا.

با سپاس
پاياب

kingehp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از payaab :
با سلام
ضمن تشكر فراوان از مطالبي كه جهت ارتقاي سطح علمي كاربران نوشتيد ، لطفا بفرماييد آيا روي 6600 مي توان MP3 گوش داد؟ يا بايد يك برنامه جدا روي گوشي نصب كنيم؟
در مورد فابليت GPS هم كمي توضيح بدين لطفا.

با سپاس
پاياب
بله ميشه

payaab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از kingehp :

سلام
با نصب نرم افزار جداگانه يا بصورت پيش فرض MP3 را مي خواند؟
در مورد GPS اطلاعي نداريد؟

با سپاس
پاياب

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
البته به صورت مونو!!!! :wacko:

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از payaab :
سلام

در مورد GPS اطلاعي نداريد؟

با سپاس
پاياب

سلام دوست عزيز
چون اين سوال شما مربوط به اين تاپيك نيست خيلي كوتاه عرض مي كنم
هنوز تلفن همراهي با قابليت GPS ساخته نشده ( البته شنيدم يك مدل از گوشي هاي نوكيا به اين سيستم مجهز است)

شركت Garmin يكي از توليد كننده هاي معروف در ساخت تجهيزات GPS است. كه توليدات آن در ايران فراوان يافت مي شود

من به ذكر چند مدل از اين مارك بسنده مي كنم

pt-iquem5-lf-LG.jpg

توضيحات بيشتر

pt-GPSMAP60C01Large.jpg

توضيحات بيشتر

pt-GPSMAP76CSLarge.jpg

توضيحات بيشتر

اميدوارم مطالب بيشتر را از سايت مرجع پيدا كنيد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از _arash_ :
سلام دوست عزيز
چون اين سوال شما مربوط به اين تاپيك نيست خيلي كوتاه عرض مي كنم
هنوز تلفن همراهي با قابليت GPS ساخته نشده ( البته شنيدم يك مدل از گوشي هاي نوكيا به اين سيستم مجهز است)

شركت Garmin يكي از توليد كننده هاي معروف در ساخت تجهيزات GPS است. كه توليدات آن در ايران فراوان يافت مي شود

من به ذكر چند مدل از اين مارك بسنده مي كنم

pt-iquem5-lf-LG.jpg

توضيحات بيشتر

pt-GPSMAP60C01Large.jpg

توضيحات بيشتر

pt-GPSMAP76CSLarge.jpg

توضيحات بيشتر

اميدوارم مطالب بيشتر را از سايت مرجع پيدا كنيد
از اطلاعاتت درباره ي جي پي اس خيلي ممنونم . ولي موبايلي كه جي پي اس داشته باشه هم داريم :
Motorola A1010 - Motorola A1000

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزيز تن تن

ممنونم از تذكر شما .از اينكه اشتباه بنده را اصلاح كرديد سپاسگزارم
يك چيزهايي شنيده بودم اما حضور ذهن نداشتم

با تشكر

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از _arash_ :
دوست عزيز تن تن

ممنونم از تذكر شما .از اينكه اشتباه بنده را اصلاح كرديد سپاسگزارم
يك چيزهايي شنيده بودم اما حضور ذهن نداشتم

با تشكر
نيازي به تشكر نبود ما همه ميايم فروم كه انتقال اطلاعات داشته باشيم . ميشه در مورد نحوه ي تهيه و قيمت اين جي پي اس
ها هم بگي ؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من این بحث رو به این تاپیک منتقل کردم. دوستان بحث مورد نظرتون رو در جای مناسب مطرح کنید.

_arash_

Registered User
لایک‌ها
9
مطالب زير را از چند تاپيك انجمن تخصصي شبكه بدون كم كاست در مورد GPS نقل قول مي كنم

نقل قول اول درباره مرغوبيت مارك گارمين

"" گارمین حرف نداره . من باهاش کار کردم خیلی عالی جواب میده . به جرات میتونم بگم که اختلاف یک متر رو هم تشخیص میده . میگین نه : بگیرین بالای سرتون بخونین بعد بزارین روی زمین جلوی پاتون . قدتون میشه همون اختلاف عدد .""
------------------------------------

نقل قول دوم درباره امكانات GPS

"" والله تا جایی که به من گفتن همه میگن که از نظر امکانات یکی هستند . اما نه باید تفاوت هایی بین اینها باشه .
چیزایی که به نظر خودم میرسه :
اول از همه هر چی مارک بهتری بگیرین (حالا چه کیفیت چه قیمت و چه محبوبیت) از لحاظ گیرندگی بهتر جواب میده . برای مثال همین گارمین رو من تو ساختمان تمام فلزی داشتم کار میکردم تا 4 تا ماهواره رو هم عالی میدید .
نمیدونم تا بحال با جی پی اس کار کردین یا نه اما برای اوندسته از دوستان که تا بحال کار نکردن :
در کل 12 ماهواره گرد زمین در حال چرخش اند که بعضی میگن متحرک اند و بعضی میگن ثابت .
یه جی پی اس خوب در یه زمین مناسب (مثه یه دشت) باید حداقل سه تا از این ماهواره ها رو ببینه و کیفیت 50 درصد رو بده تا بشه باهاش کار کرد و چیزی که به شما جواب میده دقیق باشه .
در مورد امکانات جی پی اس ها :
اول از همه موقعیت فیزیکی شما روی کره زمین رو ارائه میکنه . که این موقعیت شامل :‌ یه مکان که تو یه نقشه نشون داده میشه و اختلاف از سطح دریا و میزان فشار هوا بر حسب بار هست .
دومین :‌مسافت طی شده که شمال تمام قدم هایی که برداشتین هست . برای مثال اگه یه مسیر مستقیم رو سه بار برین و برگردین مسافت طی شدتون میشه 6 برابر طول مسیر که نشون داده میشه .
سومین : مسافت مستقیم / که فاصله هوایی و مستقیم مکان اولیه رو تا مکان فعلی نشون میده .
چهارمین :‌ میتونین تو نقشه یه مسیر وارد کنین و جی پی اس شما رو راهنمایی میکنه بدین صورت که با بوجود آمدن اختلاف در مسیر اصلی جی پی اس شروع به آلارم دادن میکنه .
پنجمین :‌ سرعت متوسط و سرعت فعلی بر حسب متر بر ثانیه - کیلومتر بر ثانیه
ششمین :‌ قطب نما که مهمترین هست
هفتمین :‌ . . .

در کل امکانات زیادی دارند . اما همون طور که گفتم بسته به قیمتی که خرید میکنین متوافت هستند .
امیدوارم تونسته باشم اطلاعات بدرد بخوری ارائه کنم .

یه نکته دیگه که یادم رفت بگم :‌
در کل جی پی اس ها نباید تفاوت چندانی در دقت اون هم بخاطر قیمت داشته باشند .
با دو مارکی که کار کردم تنها تفاوتی که به چشم من اومد یکی همین تعداد ماهواره هایی که Lock میکرد بود و دیگری مصرف باتری که در مدل گرانتر تا دو برابر مدل ارزونتر باتری رو نگه میداشت .""

نقل قول سوم مطالب عمومی و اصلاحیه

""ماهواره های GPS تعدادشون 27 تاست.24 تاش کار میکنن و 3 تا هم ذخیره هستن.سرعتشون و ارتفاعشون در حدی است که در 12 ساعت یک دور کامل به دور زمین میچرخند.طوری در آسمان چیده شدن که برای هر نقطه از زمین حداقل 4 تاشون در دسترسه.
اولش مال ارتش آمریکا بود و خیلی زود همگانی شد.ولی هنوز هم اون مدلی که ارتش ازش استفاده میکنه خیلی دقیقتره.

با یه موبایل ماهواره ای که GPS داشت تست کردم.اون جایی که بودم رو ثبت کردم.بعد رفتیم یه جا که حدودا 700 متر با مکان اولیه فاصله داشت.(با استفاده از جی پی اس فهمیدیم )بعدش دوباره برگشتیم به همون مکان اولیه و فاصله مکان اولیه رو با خودش 9 متر نشون میداد.
البته الان Garmin با سیستم Waas ادعا کرده که خطاش کمتر از 3 متره.

کلا تفاوت قیمتها به خاطر دقت نیست.یه GPS receiver در مرحله اول سه تا عدد از موقعیت خودش به دست میاره : طول و عرض جغرافیایی و ارتفاع.
بسته به دستگاه مورد استفاده ممکنه فقط اون سه تا عدد رو بهتون بده یا اینکه روی یه نقشه نشونتون بده یا قابلیت این رو داشته باشه فاصله بین دو محل و زاویه بین خط واصل دو مکان و استوا رو محاسبه کنه و تمام اون 6 تا مورد که آقای محمد رسول گفتن.

حالا بستگی به خودمون داره که از کدوم نوع استفاده کنیم.میتونیم ساده ترین نوعش رو بگیریم و تمام این محاسبات رو خودمون انجام بدیم و یا اینکه از مدلهای گرونترش استفاده کنیم که این امکان رو در خودشون دارن.

باتری هم خیلی فاکتور مهمیه که وسط کار حال آدمو نگیره.
از لحاظ قیمت هم اونهایی که نقشه دارن از همه گرونترن.""

نقل قول چهارم مراکز فروش

""این روزها اکثر مغازه های فروشنده لوازم مهندسی دارن
تهران مه داخل 7 تیر من دیدم و اطرافش
اصفهان نزدیکای مجتمع پارک چند تا داشتن
شیراز ملاصدرا""

مطالب فوق برداشتی بود بدون کم و کاست از نوشته های دوستان عزیزم آقایان راستی خسروی فلاح

بنده هم با مدل 76cs ( سومین مدل از مدل های معرفی شده ) کار کردم که به قیمت 700.000 تومان خریداری شده البته با نقشه راههای ایران ( نقشه شهرها ی ایران هنوز فراهم نشد! )

با تشکر

بالا