• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست انتقال دسته جمعی محصولات یک صفحه به سایتم(ووکامرس)

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوستان یک صفحه دارم تو بامیلو و جزو فروشنده های بامیلو هستم
الان فروشگاه زدمم و میخوام محصولات رو یک جا انتقال بدم از اون صفحه به محصولات ووکامرسم
اگر کسی میتونه با اسکریپت یا افزونه خاصی انتقال دسته جمعی محصولات رو انجام بده لطفا اعلام کنه
شخص مورد نظر باید عینن کل پست محصولات رو کامل از صفحه بامیلو بنده به محصولات ووکامرسم انتقال بده

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سام در خدمتتون هستم طفا جهت بررسی پ خ کنید باتشکر

dibawebhost

Registered User
لایک‌ها
137
درود، میتونم براتون اسکریپتی بنویسم که تمام محصولات رو در ووکامرس وارد کنه. جزئیات بیشتر رو بفرمایید.
بامهر

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
به هر دو دوستمون ارسال شد

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
سلام دوستان یک صفحه دارم تو بامیلو و جزو فروشنده های بامیلو هستم
الان فروشگاه زدمم و میخوام محصولات رو یک جا انتقال بدم از اون صفحه به محصولات ووکامرسم
اگر کسی میتونه با اسکریپت یا افزونه خاصی انتقال دسته جمعی محصولات رو انجام بده لطفا اعلام کنه
شخص مورد نظر باید عینن کل پست محصولات رو کامل از صفحه بامیلو بنده به محصولات ووکامرسم انتقال بده
داداش موفق باشی ان شاالله. یه توضیح میدی لطفا کار و بار تو بامیلو چطوره؟ فروش خوب هست؟ چجوری درصد میگیرن؟
راستی فروشنده از شهرهای دیگه که احتمالا نمیتونن تو باملیو عضو بشن. درسته؟

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
داداش موفق باشی ان شاالله. یه توضیح میدی لطفا کار و بار تو بامیلو چطوره؟ فروش خوب هست؟ چجوری درصد میگیرن؟
راستی فروشنده از شهرهای دیگه که احتمالا نمیتونن تو باملیو عضو بشن. درسته؟
فروشش بدک نیست اما 15 درصد بامیلو میگیره و خودشون هم تولید محتوا برات انجام میدن و هم ارسال پست و پنل رو بهت تحویل میدن اما کلا اگر زیر سلطه اینا کار نکنی بهتره چون مثلا مشتری داشتم عطر تلخ نمیدونه چیه خرید میزنه پلمپ رو باز میکنه استفاده میکنه بعد خوشش نمیاد پس میفرسته اینا میگن پس بگیر یا مثلا موندگاری رو زدیم ی روز 100 تومن پول عطر میده میخواد عینن پخش عطر دقیقا یک روز ملت رو خفه کنه تو تعامل با مشتریات مشکل پیش میاد برات

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
همچنان منتظر شخصی که توانایشو داره هستم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
می تونم نرم افزار لازم رو برای انتقال براتون طراحی کنم لطفا مشخصات و توضیحات تکمیلی را ارسال کنید

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
دوستان عزیزی که توانایی انتقال دسته جمعی دارند هر چه سریعتر پیام بدند برای این کار

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان عزیزی که توانایی انتقال دسته جمعی دارند هر چه سریعتر پیام بدند برای این کار
دوست گرامی لطفا مواردی که مد نظرتون هست منتقل بشه رو در پیام خصوصی همراه آدرس پیجتون بفرستید

بالا