• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست این نرم افزار رو دارم ... اسمش هم نمیدونم :D

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه نرم افزار میخواسم که اسمش هم نمیدونم واقعا چیه ...
تو مجیدآنلاین هم پست زدم که از این نرم افزارهای فریم دار دادن که به کارم نیمد .
خلاصه من میدونم نرم افزاره چون عکسشو از سایت دانلودها برداشته بودم و بعد از اینکه پیداش نکردم تبدیلش کردم به psd خلاصه برای اینکه عکسام شبیه ش در بیاد کلی دنگ و فنگ دارم که وقت بزارم عکسو رو ریسایز کنیم و بندازم تو کادرش و سیو کنم و خدایی خیلی وقت گیره :D
این عکسه :
1.jpg

همونطور که گفتم من اینو با 100 تا وقت گیری در میارم و عذاب آوره
حالا میخوام بدونم اسم این نرم افزارو دارید که اینطور کادر بده بهمون و بشه آرم سایت رو هم بندازم روش ؟ یعنی ساپورت کنه ... حالا این همم نیست و فقط اسم سایت رو به عنوان نوشته هم بشه بزارم خوبه.
اسم این نرم افزار رو کسی از دوستان میدونه ؟ یا اصلا نرم افزاری شبیه این کار داره ؟ میخوام کادر قشنگ در بیاره و بشه تیج گذاشت روش یا آرمم رو بزارم.
مرسی...

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
اگه منظورت اضافه کردن فریم(قاب یا Frame یا هر چی که راحتی) هستش ، نرم افزار های خیلی زیادی وجود دارند...واسه فوتوشاپ هم پلاگین وجود داره تو این زمینه...
یه نگاه به این لیست بنداز:

فکر کنم گرونترین یا حداقل از گرونترین نرم افزارها تو این زمینه این نرم افزار هستش:
این هم یه سری از این فریم ها:
پ.ن:اگه میخوای سرچ کنی از Frame Software یا Add Frame To Photo استفاده کن...

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام دوست عزیز
اولا خیلی ممنونم بابت راهنمایی و جواب دادنتون به این تاپیک.
من این نرم افزاری که گفتید دانلود کردم : http://www.ononesoftware.com/product...hotoframe/?ind
وبا حجم 1.57 گیگابایت ..... ولی متاسفانه از فایل زیپ اکستراکت نمیشه
میشه بگید چطور میشه مشکلو حل کرد . و خوشبختانه 1 فایل زیپ بیشترم نیست ولی نمیدونم نرم افزاری هست که بشه درستش کرد.. چند تا نرم افزار repaier زیپ گرفتم ولی نتونست درستش کنه و البته اینم بگم که کامل دانلود کردم نصفه دانلود نشد !
pmgv2xu4f94pxb61z3z3.jpg

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوست عزیز با نرم افزار 7zip اکسترکتش کن , احتمالا فایل رو بدون هیچ ارروری اکسترت خواهد کرد ...

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
برای انداختن آرم سایت کلی برنامه هست. اصطلاحآ به این کار watermark می‌گویند و با یک سرچ ساده برنامه های زیادی در این زمینه می‌تونید پیدا کنید.

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
دوست عزیز با نرم افزار 7zip اکسترکتش کن , احتمالا فایل رو بدون هیچ ارروری اکسترت خواهد کرد ...

سلام دوست عزیز
نشد ..این ارور رو میده
ndxcspj80x3ot6huerm4.jpg

خواهشن کمک کنید با این نت نشستم 1.60 گیگابات دانلود کردم :(

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
[quote="AmirHesam";3602543]سلام دوست عزیز
نشد ..این ارور رو میده
ndxcspj80x3ot6huerm4.jpg

خواهشن کمک کنید با این نت نشستم 1.60 گیگابات دانلود کردم :([/quote]

سلام

این برنامه ای که دانلود کردید تو چند تا فایل فشرده بوده ؟!؟! منظورم اینه که به چند پارت تقسیم شده بود !؟!؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
سلام

این برنامه ای که دانلود کردید تو چند تا فایل فشرده بوده ؟!؟! منظورم اینه که به چند پارت تقسیم شده بود !؟!؟

سلام عزیز
یه پارته که اونم 1.60 گیگابایته

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
پس چاره ای نداره جز اینکه دوباره دانلود کنید ! اگر چند پارته بود میشد فهمید که کدوم پارتش مشکل داره و حد اقل فقط همون پارت رو دوباره دی ال می کردین ! در ضمن فایل شما , فایل اجرایی هست , بنابراین اگر با نرم افزارهای Rar Repair هم بخواید اینو درست کنید درست نمیشه ...

TinySkin

Registered User
لایک‌ها
45
فايلت براي اين اكستركت نميشه چون بد دانلود شده
براي همين بايد دوباره دانلودش كني
وسط دانلود هم استوپ و اينا نزن كه سگمنت بيفته

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
@"AmirHesam"
همونطور که دوستان گفتن فایل مشکل داره...اگه فایلت rar هستش معمولا (اگه شانس داشته باشی) یه چند درصد از فایل رو به همین موضوع crc اختصاص میدن...مثلا میگن 5% rar recovery....ببین اونجایی که دانلود کردی چیزی واسه rar recovery نوشته نشده؟
تو نرم افزار winrar یه قسمت هست که فعال میکنی از این قابلیت استفاده میکنه(البته به شرط وجود داشتن این قابلیت)
من خیلی وقته winrar ندارم...از دوستان بپرس بهت میگن چه قسمتی هستش
کلا توصیه میکنم با وضعیت اینترنت توی ایران همیشه فایل های چندپارتی رو دانلود کنی تا اگه مشکلی شبیه این پیش اومد بشه با دانلود پارت خراب فایل رو درست کرد.
موفق باشی

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
مرسی از همه دوستان.
مشکلی برای دانلود ندارم.
من سرعتم 700 تا 800 کیلوبایته و نامحدود دارم و دوباره دانلود میکنم.
فقط اگه دوستانی باشن بتونن لینک سالم بدن همراه با کرک ممنون میشم. من این نرم افزارو از سایتی که دوستمون تو پست بالا داد دانلود کردم.
مرسی

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
ببین کدومش به کارت میاد
http://www.watermark-software.com/batch-watermark.html

http://www.freedownloadscenter.com/software/automatic-watermark/watermark.html

[ame="http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=batch+watermark&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

[ame="http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=batch+watermark&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#hl=en&client=opera&hs=nzD&rls=en&channel=suggest&sa=X&ei=bBPpTbimL8yYhQeY2dSPDA&ved=0CCQQvwUoAQ&q=batch+frame+photo&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=ab95f2c3d6d1ae04&biw=1024&bih=617"]Error 403 (Forbidden)!!1[/ame]

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
برای انداختن آرم سایت کلی برنامه هست. اصطلاحآ به این کار watermark می‌گویند و با یک سرچ ساده برنامه های زیادی در این زمینه می‌تونید پیدا کنید.

تا جایی که من متوجه شدم این دوستمون اول میخوان یه قاب بندازن دور عکس بعد یه واترمارک اضافه کنن
واتر مارکشون که ثابته...میمونه انتخاب قاب که باید انتخاب کنن چی باشه
حالا خودشون اگه توضیح بدن بهتر هستش...اون نرم افزار فریم رو میخواستن یا واترمارک رو؟؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
تا جایی که من متوجه شدم این دوستمون اول میخوان یه قاب بندازن دور عکس بعد یه واترمارک اضافه کنن
واتر مارکشون که ثابته...میمونه انتخاب قاب که باید انتخاب کنن چی باشه
حالا خودشون اگه توضیح بدن بهتر هستش...اون نرم افزار فریم رو میخواستن یا واترمارک رو؟؟

داداش من اون نرم افزاری رو که گفتم میخوام که شما درست متوجه شدی و کار منو اون راه مینداخت و واترمارک به کاره من نمیاد و با اون نرم افزار حرفه ای که معرفی کردید به نظرم بتونم اون آرمم تو عکسام بندازم.

مرسی از دوستان گلم.

بالا