• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست : برنامه ای برای تبدیلDVD به MKV

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
کسی اگر تجربه ای هم داره ممنون میشم راهنمایی کنه
افت کیفیت داره یا نه ؟
از لحاظ زمانی برای هر فیلم چقدر طول میکشه ؟

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
کسی اگر تجربه ای هم داره ممنون میشم راهنمایی کنه
افت کیفیت داره یا نه ؟
از لحاظ زمانی برای هر فیلم چقدر طول میکشه ؟

1 - افت کیفیت طبیعتا داره.اصولا اگه DVD Original هستش بهتر هست تبدیل نکنید(البته این نظر منه).اما اکثر DVDهای توی ایران اصلی نیستن.
این DVDها کیفیت های متفاوتی دارند از ریپ شده(ریپ اینجا با تبدیل فرق میکنه) از روی DVD اصلی گرفته تا تبدیل شده از رویDVDRip های 700 مگی(تبدیل ازAvi به Vob) که کیفیت چندانی نداره

!!!1/5 - برای تبدیل به Mkv بهترین کدک x264 هستش و برای x264 بهترین برنامه Megui هستش اما MeGUI اصلا توصیه نمیشه.چرا؟؟
چون اونقدر تنظیمات داره که سرگیجه میگیرید :دی
از بین برنامه های دیگه من HandBrake و StaxRip رو توصیه میکنم.آموزش این نرم افزارها هم توی اینترنت هستش
از بین این دو برنامه هم HandBrake توصیه میکنم :دی ... چون تنظیمات ساده تری داره و کار باهاش راحت تر هستش
2 - زمان تبدیل به قدرت سیستم شما و تنظیمات نرم افزار مربوط میشه.شما به کمتر از 2 ساعت فکر نکن :دی

لینک دانلود نرم افزار HandBrake...توی قسمت Guide تو همین صفحه لینک یه سری اموزش واسه نرم افزار هستش
لینک دانلود نرم افزار StaxRip

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
1 - افت کیفیت طبیعتا داره.اصولا اگه DVD Original هستش بهتر هست تبدیل نکنید(البته این نظر منه).اما اکثر DVDهای توی ایران اصلی نیستن.
این DVDها کیفیت های متفاوتی دارند از ریپ شده(ریپ اینجا با تبدیل فرق میکنه) از روی DVD اصلی گرفته تا تبدیل شده از رویDVDRip های 700 مگی(تبدیل ازAvi به Vob) که کیفیت چندانی نداره

!!!1/5 - برای تبدیل به Mkv بهترین کدک x264 هستش و برای x264 بهترین برنامه Megui هستش اما MeGUI اصلا توصیه نمیشه.چرا؟؟
چون اونقدر تنظیمات داره که سرگیجه میگیرید :دی
از بین برنامه های دیگه من HandBrake و StaxRip رو توصیه میکنم.آموزش این نرم افزارها هم توی اینترنت هستش
از بین این دو برنامه هم HandBrake توصیه میکنم :دی ... چون تنظیمات ساده تری داره و کار باهاش راحت تر هستش

2 - زمان تبدیل به قدرت سیستم شما و تنظیمات نرم افزار مربوط میشه.شما به کمتر از 2 ساعت فکر نکن :دی

لینک دانلود نرم افزار HandBrake...توی قسمت Guide تو همین صفحه لینک یه سری اموزش واسه نرم افزار هستش

لینک دانلود نرم افزار StaxRip
سپاس گذارم
تست میکنم نتیجه را اعلام میکنم

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
درود
نخواستم تاپیک نو بزنم ، ببخشید اگه این تاپیک رو بالا میارم
من میخوام یه تعداد ویدئو با فرمت avi رو طوری روی دی وی دی رایت کنم که تو دستگاه دی وی دی پلیر خانگی نشون بده
چند تا برنامه از جمله نرو دانلود کردم اما کارم راه نیوفتاد
امکانش هست کسی یه برنامه خوب معرفی کنه

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
درود
نخواستم تاپیک نو بزنم ، ببخشید اگه این تاپیک رو بالا میارم
من میخوام یه تعداد ویدئو با فرمت avi رو طوری روی دی وی دی رایت کنم که تو دستگاه دی وی دی پلیر خانگی نشون بده
چند تا برنامه از جمله نرو دانلود کردم اما کارم راه نیوفتاد
امکانش هست کسی یه برنامه خوب معرفی کنه

از اونجایی که معمولا کاربرها حوصله ی سروکله زدن با نرم افزار رو ندارن من همون نرم افزار معروف ConvertXtoDVD رو پیشنهاد میکنم

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام
دوستان یه نرم افزار میخوام که یه سری سریال داذم رو دی وی دی
که هر دی وی دی 3 قسمته
میخوام کانورت کنم که
1- حجمش هر قسمت بین 200 تا 160 مگ باشه
2- حتما mkv بشه
3- زیرنویسشم باهاش بیاد
4- زمان مناسبی برای کاورت باشه چون الان یه برنامه دارم خونه همه این مشخصات رو داره ولی هر دی وی دی رو 4 ساعت طول میکشه تا کانورت کنه البته کیفیت علیه حدود 90 درصد کیفیت اصلی هستش که ملموس نیست

بالا