• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست برنامه ای برای دانلود از مگا آپلود بدون اکانت

senatore2004200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان محترم .همون طور که می دونید چندین برنامه مختلف معرفی شده که شما به وسیله اون می تونید از سایت راپید شر بدون داشتن اکانت پرمیوم دانلود انجام بدهید حالامی خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که بتونه از سایت های مگا آپلود و یا مگا شر هم همین طور دانلود کنه.

Genius-Iran

Registered User
لایک‌ها
2
منم یه برنامه واسه پرواز توی آسمونا می خوام:lol::lol:

آخه پسر خوب این چه درخواستیه؟:blink:

orkideh

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان محترم .همون طور که می دونید چندین برنامه مختلف معرفی شده که شما به وسیله اون می تونید از سایت راپید شر بدون داشتن اکانت پرمیوم دانلود انجام بدهید حالامی خواستم بپرسم آیا برنامه ای هست که بتونه از سایت های مگا آپلود و یا مگا شر هم همین طور دانلود کنه.

تا اونجایی که من از نرم افزارهایی که واسه دانلود از رپیدشیر هستن استفاده کردم عملا بی خود هستن چون هم ثانیه شمارش هست و هم لینک مستقیم نمیشه تنها فایده شون اینه که میتونی چندتا لینک رو بذاری واسه دانلود و بری سرکارت حالا اگه اینترنت وسط دانلود قطع شه همه چی بر فنا میره...و اما در مورد مگاآپلود من نرم افزاری نمیشناسم ولی شخصا از رپیدلیچ ها واسه مستقیم کردن لینکهای مگااپلود استفاده میکنم مخصوصا حالا که مگاآپلود فیل*تر شده بیشتر هم به کار میاند...فقط یکم دردسر دارن (احتمالا به یه جایی واسه انتقال فایل های مستقیم شده هم نیاز هست بستگی به سرعت دانلود و حجم فایل دانلودی داره )
این لینک آدرس بعضی رپیدلیچ ها رو میذاره ...باید تست کنی ببینی کدومشون به کارت میان

بالا