• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست برنامه نويسي يك نرم افزار

cup

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
مي خواهم نرم افزاري نوشته شود كه متن ساده را بگيرد و متن زيبا شده را به ادم پس بدهد.همراه با كد html متن .

مثلا اين مدلي
متن ساده شده :
چه خوش گفت فردوسي پاك نام
كه رحمت بر آن تربت پاك باد
ميازار موري كه دانه كش است
كه جان دارد و جان شيرينش خوش است
مزن بر سر ناتوان دست زور
كه روزي به پايي درايي چو مور

متن خروجي :

چه خوشگفت فردوسي پاك نام
كه رحمت بر آن تربت پاك باد
ميازار موري كه دانه كش است
كه جان دارد و جان شيرينش خوش است
مزن بر سر ناتوان دست زور
كه روزي به پايش درايي چو مور

يكي از دوستان نرم افزار را براي من نوشت ولي نسخه اش ابتدايي هست و امكاناتش كم هست .وقت نداشت تكنيلش كنه و ناقص هست.
نسخه ابتدايي نرم افزار را مي توانيد از اينجا دريافت كنيد.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
عجله دارید؟ در صورتی که برای آماده سازی برنامه عجله نداشته باشید به احتمال زیاد میتونم براتون آماده کنم.
چه امکاناتی در نظرتون هست که در این برنامه ای که لینکش رو دادید موجود نیست؟

درخدمتم

cup

Registered User
لایک‌ها
111
قالب هاي آماده :يه كاري بكنبن كه خودم من هم بتوانم قالب هاي آماده را بهش اضافه كنم. تعيين كنم كه كدوم قالب پيش فرض باشد.و بتوانم كد رنگ ها را بهش اضافه كنم.يعني مثلا # ffffff
رنگ ها داراي ترتيب باشند يعني مثلا از سمت چپ من تعيين كنم كه برنامه متن را به تريتيب سبز ابي و قرمز كند يا قرمز و ابي و سبز كند.

اگر بخواهم يك شعر را رنگي بكنم تكليف چيست؟ چون وقتي يك شعر را داخل باكش وارد ميكنم خروجي به صورت متن پش سر هم به ادم تحويل داده مي شود.در حالي كه در شعر هر بيت بايد در يك سطر نوشته شود.

برنامه متن را كلا پشت سر هم مينويسد يه كاري بكنيد متن ورودي همان طور كه هست رنگي شود مثلا فاصله ي بين پاراگراف ها حفظ شود.

فونت و اندازه ي متن خروجي هم قابل تنظيم باشد.

متن با نقطه و ويرگول تشخيص داده مي شود كه رنگش عوض شود يا نه اگر با تعداد كلمه تشخيص داده شود بهتر است. و اين كه تعداد كلمه دست خودمان باشد. يعني مثلا من تعيين كنم كه هشت تاي ابتدايي را با رنگ سبز بعدش 4 تا كلمه ي بعد با رنگ آبي بعد 12 تا كلمه ي بعد با رنگ سرمه اي و... باشد نبايد تعداد كلمات با رنگ ها مختلف برابر باشند چون موجب خستگي مي شوند.

يك دكمه ي پايين عبارت html وجود داشته باشد كه با كليك روي اون متن به كليبورد مان منتقل شود.
در پايين متن اوليه دكمه اي وجود داشته باشد كه بعد از كليك روي اون متن پست قبلي پاك شود تا متن جديد را اضافه كنيم .

باكس باز شونده رنگ همان باكس ميهن بلاگ باشد.
طراحي جوري باشد كه به دل بشنيد و كار با اون اسان باشد و خشك نباشد.

cup

Registered User
لایک‌ها
111
دوستاني كه مي توانند اينكار را انجام بدهند قيمت هاشون را بفرستند + مدت زمان لازم جهت انجام كار

imana41

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اگه با PHP یا html بخواین می تونم واستون بنویسم .اگه تمایل داشتین پیغام خصوصی بدید.

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
چه امکاناتی میخوای؟ لیست امکانات را پ.خ کن

بالا