emperatour
Registered User
دوستان عزيز سلام. يك پروژه دارم كه وقت زيادي هم نداره و نهايتا تا فردا پس فردا بايد تحويل بدم.
پروژه حتما به زبان سي بايد باشه
موضوع:
نرم افزار شبيه ساز مسابقات ليگ هست كه 5 تيم حضور دارند.
كاربر اسامي 5 تيم را وارد كرده و باهم بازي ميكنند 5 تيم. گلها و اسم زننده گل و دقيقه ثبت ميشه و در اخر اطلاعات زير داده ميشه:
اقاي گل مسابقات.
تيم قهرمان . گل زده و خورده و امتياز . تعداد مساوي و برد و باخت (براي هر 5 تيم).
مدت زمان برد باخت و مساوي هر تيم(هم در هربازي و هم دركل)
مثلا اگر تيمي 1 بر صفر تا دقيقه 15 عقب بود. اون 15 دقيقه جزو زمان بازنده بودنش به حساب مياد.
منتظر عنايت و لطف دوستان هستم. انشالله جبران كنم. ضمنا اگر همش هم نشد ناقص هم بنويسيد بازم خوبه و سعي ميكنم خودم تكميلش كنم. اگر كامل باشه نور علا نوره. يك دنيا ممنون
پروژه حتما به زبان سي بايد باشه
موضوع:
نرم افزار شبيه ساز مسابقات ليگ هست كه 5 تيم حضور دارند.
كاربر اسامي 5 تيم را وارد كرده و باهم بازي ميكنند 5 تيم. گلها و اسم زننده گل و دقيقه ثبت ميشه و در اخر اطلاعات زير داده ميشه:
اقاي گل مسابقات.
تيم قهرمان . گل زده و خورده و امتياز . تعداد مساوي و برد و باخت (براي هر 5 تيم).
مدت زمان برد باخت و مساوي هر تيم(هم در هربازي و هم دركل)
مثلا اگر تيمي 1 بر صفر تا دقيقه 15 عقب بود. اون 15 دقيقه جزو زمان بازنده بودنش به حساب مياد.
منتظر عنايت و لطف دوستان هستم. انشالله جبران كنم. ضمنا اگر همش هم نشد ناقص هم بنويسيد بازم خوبه و سعي ميكنم خودم تكميلش كنم. اگر كامل باشه نور علا نوره. يك دنيا ممنون