• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست برنامه نویسی برای یک اسکریبت خریداری شده

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلم خسته نباشید.
یه اسکریبت بیدا کردم از یه سایت خارجی قیمتش 99 یورو هست چیزی حدود 500 تومن میوفته برام فکر کنم.میخواستم هم یه مشورت کنم هم یه سفارش تغییر گرافیک بدم.
مشورتم در مورد اینه که این اسکریت که ادرس بررسی کردن رو گذاشتم چه نوعیه؟نال شده هست؟از کجا میشه تشخیص داد که اسکریبت نال شده هست یا ارجیناله؟اخه قیمت استانداردش 99 یورو هست و یه نسخه هم داره که 500 یورو هست اگه نگاش کنین متوجه میشین.فرقشون چیه؟واینکه اگه این اسکریبت رو تایید میکنین با چه قیمتی گرافیکش رو برام یه کم تغییر میدین

m1lad

Registered User
لایک‌ها
6
پ.خ چک کنید

ali_asadi990

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
این اسکریپت اورجینال هست و سه نسخه دارد
نسخه ی اول که 99 یورو هست تنها بر روی یک دامین نصب میشود و در پایین سایت کپی رایت هست و غیرقابل حذف می باشد
نسخه ی دوم 149 یورو لایسنس استاندارد داره و نصبش هم توسط اون ها انجام میشه
و نسخه ی سوم که 499 یورو هست بر روی بیشتر از 3 دامنه نصب میشود پشتیبانی دقیق دارد که یک ساعته پاسخ میدهند و کپی رایت رو میتونید حذف کنید ...
برای تغییر و قالب و دیگر چیز ها هم پ خ بدید .
در خدمتم
موفق باشید

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
بلاخره پیدا کردی :D
جوینده یابنده بوَد :rolleyes:
در مورد گرافیک و ترجمه میتونم کمکت کنم
پخ رو چک کن

dashahmad

Registered User
لایک‌ها
27
در صورتی که تمایل داشته باشید مشابه اسکریت مورد نظر رو می تونیم به زبان فارسی و 100% اختصاصی 0حتی با امکانات تکمیل تر) براتون برنامه نویسی کنیم.
در صورت تمایل به بنده پ.خ بدید.

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست عزیز مشکلی برای طراحی سیستم به صورت بیس و پایه و اختصاصی برای شما نیست خواستید با این شماره تماس بگیرید و یا پیامک ارسال کنید با تشکر 09116692622

بالا