• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست برنامه نویسی جاوا برای خرید شارژ (مخصوص گوشی)

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
سلام به دوستان برنامه نویس عزیز

من یه برنامه جاوا میخوام که بشه با گوشی از سایت ما شارژ ایرانسل یا همراه خرید ... در اصل واسه شهر خودمون میخوایم ، حتماً خریداران باید به اینترنت متصل باشند ؟ راه دیگه ای نداره ؟! چنین برنامه ای قابلیت اضافه کردن تبلیغات و ... رو داره ؟! قیمت و پیشنهادات خودتون رو هم لطف بفرمایبد ...

سپاس از دوستان گرامی

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2

hamidjo0on

Registered User
لایک‌ها
4
مهندس جان:
شما اگه خودت نمی نویسی چرا می گی نخیر؟ آیا درسته که شما ایشون رو به یک سایت دیگه ارجاع می دین؟

من جايي كه مي دونستم كارشون انجام ميشه فرستادم
بعدشم فقط پيشنهاد دادم دوست داشتن ميرن اونجا دوست نداشتن نميرن
چيزي هم گير من نمياد

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
مهندس جان:
شما اگه خودت نمی نویسی چرا می گی نخیر؟ آیا درسته که شما ایشون رو به یک سایت دیگه ارجاع می دین؟

از نظر بنده کار ایشون کاملاً صحیح هست کاری به خودم یا بقیه ندارم ... کلی گفتم ... ارزش گذاری قیمت یه برنامه نویسی ساده رو هم میدونم ... از راهنمایی و قیمت گذاری فضایی شما هم ممنونم ، موفق باشید

من جايي كه مي دونستم كارشون انجام ميشه فرستادم
بعدشم فقط پيشنهاد دادم دوست داشتن ميرن اونجا دوست نداشتن نميرن
چيزي هم گير من نمياد

قیمت و پیشنهادات خودتون رو هم لطف بفرمایبد ...

سلام داداشـــ ، شما طبق گفته ی بنده عمل کردید ... سپاس از پیشنهاد و همکاری شما ، امیدوارم موفق و پیروز باشید

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
سلام به دوستان برنامه نویس عزیز

من یه برنامه جاوا میخوام که بشه با گوشی از سایت ما شارژ ایرانسل یا همراه خرید ... در اصل واسه شهر خودمون میخوایم ، حتماً خریداران باید به اینترنت متصل باشند ؟ راه دیگه ای نداره ؟! چنین برنامه ای قابلیت اضافه کردن تبلیغات و ... رو داره ؟! قیمت و پیشنهادات خودتون رو هم لطف بفرمایبد ...

سپاس از دوستان گرامی
دوست من راهکار که زیاده و الزامی روی اینترنت وجود نداره مثلا در آخرین پروژه ما که مشابه کار شما بود این جوری بودش که شما یه میس کال به شماره روی سرور میزدی و از طرف سرور براتون کد شارژ ارسال می شد! و سر ماه صورت حساب رو به افراد می دادیم.البته پروژه ما در ابعاد دانشگاهی بود و در مقیاس کلی نیاز به ملاحظاتی داره مثلا طرف یه ضمانتی پیشتون داشته باشه و ..
شما دقیقا بگید چی می خواید من می تونم بهتون مشاوره بدم .

موفق باشید

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
دوست من راهکار که زیاده و الزامی روی اینترنت وجود نداره مثلا در آخرین پروژه ما که مشابه کار شما بود این جوری بودش که شما یه میس کال به شماره روی سرور میزدی و از طرف سرور براتون کد شارژ ارسال می شد! و سر ماه صورت حساب رو به افراد می دادیم.البته پروژه ما در ابعاد دانشگاهی بود و در مقیاس کلی نیاز به ملاحظاتی داره مثلا طرف یه ضمانتی پیشتون داشته باشه و ..
شما دقیقا بگید چی می خواید من می تونم بهتون مشاوره بدم .

موفق باشید

سلام ، از توجه شما سپاسگذارم ، در اصل با شرایط الکترونیکی شدن و پیشرفت جامعه و از این چیزا .... :rolleyes: بنده در نظر دارم که یه برنامه برای مردم شهر خودمون طراحی کنم و آموزش بهشون بدیم و به صورت رایگان واسشون بلوتوث کنیم !
تا سهم فروش شارژ بیشتری رو در فروش به صورت مستقیم و به قیمت مناسب به خریداران داشته باشیم ... الان فروشگاههایی مثل آپ *733# هم اومده ... ولی باز هم جای امیدی به این پیشنهاد بنده هست .. حالا شما میفرمایید میس زدن ولی میشه با دادن کدی مشخص به هر کاربر و اس ام اس از طرف کاربر به سرور این کار رو نیز انجام داد که این میتونه شامل مبلغ شارژ و نوع شارژ نیز باشه ...
کد نویسی این برنامه فکر نمیکنم چنان کار سختی باشه ، بنده به دلیل نبود وقت تاکنون نتونستم چنین کاری رو انجام بدم ... و دوستان قیمت فضایی 350 تومان رو برای چنین کد نویسی ساده ای در نظر گرفته اند ... بی صبرانه منتظر پیشنهاد شما برای تحقق چنین امری هستیم ... :wub:
سپاس

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
سلام ، از توجه شما سپاسگذارم ، در اصل با شرایط الکترونیکی شدن و پیشرفت جامعه و از این چیزا .... بنده در نظر دارم که یه برنامه برای مردم شهر خودمون طراحی کنم و آموزش بهشون بدیم و به صورت رایگان واسشون بلوتوث کنیم !
تا سهم فروش شارژ بیشتری رو در فروش به صورت مستقیم و به قیمت مناسب به خریداران داشته باشیم ... الان فروشگاههایی مثل آپ *733# هم اومده ... ولی باز هم جای امیدی به این پیشنهاد بنده هست .. حالا شما میفرمایید میس زدن ولی میشه با دادن کدی مشخص به هر کاربر و اس ام اس از طرف کاربر به سرور این کار رو نیز انجام داد که این میتونه شامل مبلغ شارژ و نوع شارژ نیز باشه ...
کد نویسی این برنامه فکر نمیکنم چنان کار سختی باشه ، بنده به دلیل نبود وقت تاکنون نتونستم چنین کاری رو انجام بدم ... و دوستان قیمت فضایی 350 تومان رو برای چنین کد نویسی ساده ای در نظر گرفته اند ... بی صبرانه منتظر پیشنهاد شما برای تحقق چنین امری هستیم ...
سپاس
به این منظور شما بایستی یه مودم GSM داشته باشید ( مدل های Huawei به نظر مناسب تر میان) برای پروژه دانشگاه بنده از گوشی نوکیا 5200 استفاده کردم که البته این گوشی و بیشتر مدم های بازار توانایی ده ارتباط در دقیقه رو دارن این جوری براتون بگم در دقیقه می تونید ده تا شارژ بفروشید .مودم های گرون تر این محدودیت رو ندارن که البته از قیمتشون اطلاعی ندارم .
این #733* رو هم آشنایی ندارم اما در مجموعه استفاده از کامند های USSD تا اونجایی که من دنبالش بودم بدون ساپورت خود اپراتور به آسونی ممکن نیست ( اگر نظر من رو بخواید غیر ممکنه)

اما در مورد این که میسد کال باشه یا اس ام اس : به نظر شخصی من میس کال راه حل بهتری هست چون مثلا یکی بی شارژ می مونه دیگه شاید پول اس ام اس هم براش نمونده باشه ولی در کل اگر هدف شما اس ام اس هست باید بگم ارسال اس ام اس به سرور تنها از طرف بعضی مودم ها ساپورت میشه که باید تحقیق کنیم ببینیم چه مدم هایی این قابلیت رو دارن (( اما ارسال اس ام اس از سرور به کاربر رو بیشتر مودم ها مثل همین 5200 ساپورت میشه))

اما در مورد قیمتی که دوستمون دادن : واللا وقتی من اول پیشنهادتون رو خوندم اصولا دقیق نفهمیدم نیازمندی هاتون چیه و دوستمون خیلی حرفه ای بودن که با یه تعریف کلی از پروژه قیمت دقیق دادن.
اما اگر همین پروژه ای که برای دانشگاه انجام دادیم و خدمتتون توضیح دادم رو در نظر بگیرید به نظرم حدود 200 تومنی هزینش میشه (25 نفر /ساعت کار )
سمت سرور هم کد j2ee زدیم که نیاز به سرور اختصاصی داره تا توش TOmcat نصب شه

موفق باشید
پ.ن : حقیقتا قصد من از پست های بالا کمک بوده و هست. اگر نتونستید فرد مناسب پیدا کنید بنده در خدمتم تا پروژه را انجام بدهم.البته انشاالله که بتونید قیمت پایین تری برای پروژه پیدا کنید و کار را با قیمت مناسب تر انجام دهید.

اگر سوالی در رابطه با j2me و قابلیت ها بود در خدمتم.

موفق باشید

alpine91

Registered User
لایک‌ها
29
سلام ، از توجه شما سپاسگذارم ، در اصل با شرایط الکترونیکی شدن و پیشرفت جامعه و از این چیزا .... بنده در نظر دارم که یه برنامه برای مردم شهر خودمون طراحی کنم و آموزش بهشون بدیم و به صورت رایگان واسشون بلوتوث کنیم !
کد نویسی این برنامه فکر نمیکنم چنان کار سختی باشه ، بنده به دلیل نبود وقت تاکنون نتونستم چنین کاری رو انجام بدم ... و دوستان قیمت فضایی 350 تومان رو برای چنین کد نویسی ساده ای در نظر گرفته اند ... بی صبرانه منتظر پیشنهاد شما برای تحقق چنین امری هستیم ...
سپاس
کاری که شما میخواید بکنید نیاز مند وارد کردن اطلاعات حساب در نرم افزار برای خرید است که کسی این کار را به هیچ عنوان به دلیل نداشتن امنیت انجام نمیده . و یا شما باید برای هر 1 کاربر که نرم افزار رو بهشون میدید یه حساب کاربری درست کنید که این کار هم زمان زیاد میبره و هم اعتماد سازی از طرف مقابل واقعا سخته

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان همه نظرات جالبی میدن !
حقیقت اینه که این کار از چندین راه مختلف امکان پذیره و دوستان با توجه به راههای محتلف نظرات پراکنده ارسال می کنند! بهتره یه تعریف دقیق تر از کار ارائه بفرمایید.

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
به این منظور شما بایستی یه مودم GSM داشته باشید ( مدل های Huawei به نظر مناسب تر میان) برای پروژه دانشگاه بنده از گوشی نوکیا 5200 استفاده کردم که البته این گوشی و بیشتر مدم های بازار توانایی ده ارتباط در دقیقه رو دارن این جوری براتون بگم در دقیقه می تونید ده تا شارژ بفروشید .مودم های گرون تر این محدودیت رو ندارن که البته از قیمتشون اطلاعی ندارم .
این #733* رو هم آشنایی ندارم اما در مجموعه استفاده از کامند های USSD تا اونجایی که من دنبالش بودم بدون ساپورت خود اپراتور به آسونی ممکن نیست ( اگر نظر من رو بخواید غیر ممکنه)

اما در مورد این که میسد کال باشه یا اس ام اس : به نظر شخصی من میس کال راه حل بهتری هست چون مثلا یکی بی شارژ می مونه دیگه شاید پول اس ام اس هم براش نمونده باشه ولی در کل اگر هدف شما اس ام اس هست باید بگم ارسال اس ام اس به سرور تنها از طرف بعضی مودم ها ساپورت میشه که باید تحقیق کنیم ببینیم چه مدم هایی این قابلیت رو دارن (( اما ارسال اس ام اس از سرور به کاربر رو بیشتر مودم ها مثل همین 5200 ساپورت میشه))

اما در مورد قیمتی که دوستمون دادن : واللا وقتی من اول پیشنهادتون رو خوندم اصولا دقیق نفهمیدم نیازمندی هاتون چیه و دوستمون خیلی حرفه ای بودن که با یه تعریف کلی از پروژه قیمت دقیق دادن.
اما اگر همین پروژه ای که برای دانشگاه انجام دادیم و خدمتتون توضیح دادم رو در نظر بگیرید به نظرم حدود 200 تومنی هزینش میشه (25 نفر /ساعت کار )
سمت سرور هم کد j2ee زدیم که نیاز به سرور اختصاصی داره تا توش TOmcat نصب شه

موفق باشید
پ.ن : حقیقتا قصد من از پست های بالا کمک بوده و هست. اگر نتونستید فرد مناسب پیدا کنید بنده در خدمتم تا پروژه را انجام بدهم.البته انشاالله که بتونید قیمت پایین تری برای پروژه پیدا کنید و کار را با قیمت مناسب تر انجام دهید.

اگر سوالی در رابطه با j2me و قابلیت ها بود در خدمتم.

موفق باشید

تشکر و سپاس فرواوان از همکاری و کمک شما دوست گرامی ، بنده مودم 630i maxnet رو تست کردم (Ussd Support-Send & Recieve SMS) در اصل فعلاً برنامه ای برای این مودم پیدا نکردم که با توجه به ارسال پیام یا میس کال واکنشی رو انجام بده ... در مورد Tomcat هم جستجو کردم و دانلود ... اطلاعی از این مورد ندارم ... میشه راهنمایی بفرمایید ؟ ... در اصل با توضیحاتی که در نصب دادند باید روی یه VPS نصب بشه ؟! یا روی هاست آپلود بشه !؟ فکر کنم آخرش حاصلش یه فایل EXE هست .... درسته ؟! ... سپاس

کاری که شما میخواید بکنید نیاز مند وارد کردن اطلاعات حساب در نرم افزار برای خرید است که کسی این کار را به هیچ عنوان به دلیل نداشتن امنیت انجام نمیده . و یا شما باید برای هر 1 کاربر که نرم افزار رو بهشون میدید یه حساب کاربری درست کنید که این کار هم زمان زیاد میبره و هم اعتماد سازی از طرف مقابل واقعا سخته

ممنون از توجه شما ، چون برنامه بومی هست ... میشه این کار رو به این صورت انجام داد که هر شخص شماره موبایلش برای یک بار توسط اپراتور مورد تأیید قرار بگیره تا از لحاظ امنیتی مشکلی وجود نداشته باشه ... یعنی فقط برای شماره های لیست شده فقط شارژ ارسال بشه ... از اونجا که سایتی مثل http://www.echarge.ir/Templates/irancellshop/m اقدام به فروش شارژ برای گوشی موبایل انجام داده فقط یک کد نویسی ساده لازم هست که یک مرورگر به صورت مستقیم فقط این لینک رو باز کنه ... خیلی کار سختی نیست ... فقط کد نویسی قالب میمونه که گوشی های جاوا قابلیت کار با این اسکریپت رو داشته باشند ..
سپاس

دوستان همه نظرات جالبی میدن !
حقیقت اینه که این کار از چندین راه مختلف امکان پذیره و دوستان با توجه به راههای محتلف نظرات پراکنده ارسال می کنند! بهتره یه تعریف دقیق تر از کار ارائه بفرمایید.

دوست عزیز بنده مفهوم خودم رو رساندم ... قدم های بعدی راهکار ها و پیشنهادهای دوستان برنامه نویس هست که میتونه کارساز باشه ... ممنون

sina_oonline

Registered User
لایک‌ها
71
تشکر و سپاس فرواوان از همکاری و کمک شما دوست گرامی ، بنده مودم 630i maxnet رو تست کردم (Ussd Support-Send & Recieve SMS) در اصل فعلاً برنامه ای برای این مودم پیدا نکردم که با توجه به ارسال پیام یا میس کال واکنشی رو انجام بده ... در مورد Tomcat هم جستجو کردم و دانلود ... اطلاعی از این مورد ندارم ... میشه راهنمایی بفرمایید ؟ ... در اصل با توضیحاتی که در نصب دادند باید روی یه VPS نصب بشه ؟! یا روی هاست آپلود بشه !؟ فکر کنم آخرش حاصلش یه فایل EXE هست .... درسته ؟! ... سپاس
خواهش می کنم ..اگر مودمتون سازگار باشه که مشکلی نیستش.بنده به شخصه کتابخانه (smslib.org) رو مورد استفاده قرار دادم که بر بستر جاوا همه این کارا شامل میس کال و اس ام اس و غیره رو انجام میدیم.
تامکت هم صرفا یه اپلیکیشن سروره چون کار بنده جاوا هست این رو توصیه کردم و لزومی به استفاده از تامکت نیست اگر با پی اچ پی راحت ترین همون اپاچی و اینا کار رو راه میندازه
بلی روی VPS نصب می کنیم تا به عنوان سرور ازش استفاده بشه البته باز هم یه ریزه کاری هایی داره مثلا شما که نمی تونید مودمتون رو مستقیم به VPS وصل کنین(==به صورت فیزیکی به وی پی اس وصل کنین) مجبورین به رایانه خودتون مودم رو وصل کنید و از اونجا به وی پی اس متصلش کنین بنابر این باید رایانتون هم دائما روشن باشه تا امکان ارسال و دریافت مهیا بشه

پ.ن : البته شما بهتر می دونید اما من فکر می کنم با توجه به این که کارتون فروش شارژه این رویه ممکنه براتون صرفه اقتصادی نداشته باشه. راه حل های دیگری مبتنی بر اینترنت هم وجود دارند که کم خرج تر هستند و به نظر منطقی تر می آیند که اگر خواستید در موردشون توضیح بدم ( طبق آخرین اندازه گیری یک خرید موفق شارژ از طریق گوشی اگر منجر به ارجاع به درگاه بانگی نشه مثلا از اعتبار فرد تو سرور کم کنید کمتر از 5 ریال برای فرد هزینه داره).ضمن این که این روش ها هزینه بر نامه نویسی را بسیار بسیار کاهش میده چون عملا کار بسیار سبک تر میشه

موفق باشید

بالا