سلام ، از توجه شما سپاسگذارم ، در اصل با شرایط الکترونیکی شدن و پیشرفت جامعه و از این چیزا .... بنده در نظر دارم که یه برنامه برای مردم شهر خودمون طراحی کنم و آموزش بهشون بدیم و به صورت رایگان واسشون بلوتوث کنیم !
تا سهم فروش شارژ بیشتری رو در فروش به صورت مستقیم و به قیمت مناسب به خریداران داشته باشیم ... الان فروشگاههایی مثل آپ *733# هم اومده ... ولی باز هم جای امیدی به این پیشنهاد بنده هست .. حالا شما میفرمایید میس زدن ولی میشه با دادن کدی مشخص به هر کاربر و اس ام اس از طرف کاربر به سرور این کار رو نیز انجام داد که این میتونه شامل مبلغ شارژ و نوع شارژ نیز باشه ...
کد نویسی این برنامه فکر نمیکنم چنان کار سختی باشه ، بنده به دلیل نبود وقت تاکنون نتونستم چنین کاری رو انجام بدم ... و دوستان قیمت فضایی 350 تومان رو برای چنین کد نویسی ساده ای در نظر گرفته اند ... بی صبرانه منتظر پیشنهاد شما برای تحقق چنین امری هستیم ...
سپاس
به این منظور شما بایستی یه مودم GSM داشته باشید ( مدل های Huawei به نظر مناسب تر میان) برای پروژه دانشگاه بنده از گوشی نوکیا 5200 استفاده کردم که البته این گوشی و بیشتر مدم های بازار توانایی ده ارتباط در دقیقه رو دارن این جوری براتون بگم در دقیقه می تونید ده تا شارژ بفروشید .مودم های گرون تر این محدودیت رو ندارن که البته از قیمتشون اطلاعی ندارم .
این #733* رو هم آشنایی ندارم اما در مجموعه استفاده از کامند های USSD تا اونجایی که من دنبالش بودم بدون ساپورت خود اپراتور به آسونی ممکن نیست ( اگر نظر من رو بخواید غیر ممکنه)
اما در مورد این که میسد کال باشه یا اس ام اس : به نظر شخصی من میس کال راه حل بهتری هست چون مثلا یکی بی شارژ می مونه دیگه شاید پول اس ام اس هم براش نمونده باشه ولی در کل اگر هدف شما اس ام اس هست باید بگم ارسال اس ام اس به سرور تنها از طرف بعضی مودم ها ساپورت میشه که باید تحقیق کنیم ببینیم چه مدم هایی این قابلیت رو دارن (( اما ارسال اس ام اس از سرور به کاربر رو بیشتر مودم ها مثل همین 5200 ساپورت میشه))
اما در مورد قیمتی که دوستمون دادن : واللا وقتی من اول پیشنهادتون رو خوندم اصولا دقیق نفهمیدم نیازمندی هاتون چیه و دوستمون خیلی حرفه ای بودن که با یه تعریف کلی از پروژه قیمت دقیق دادن.
اما اگر همین پروژه ای که برای دانشگاه انجام دادیم و خدمتتون توضیح دادم رو در نظر بگیرید به نظرم حدود 200 تومنی هزینش میشه (25 نفر /ساعت کار )
سمت سرور هم کد j2ee زدیم که نیاز به سرور اختصاصی داره تا توش TOmcat نصب شه
موفق باشید
پ.ن : حقیقتا قصد من از پست های بالا کمک بوده و هست. اگر نتونستید فرد مناسب پیدا کنید بنده در خدمتم تا پروژه را انجام بدهم.البته انشاالله که بتونید قیمت پایین تری برای پروژه پیدا کنید و کار را با قیمت مناسب تر انجام دهید.
اگر سوالی در رابطه با j2me و قابلیت ها بود در خدمتم.
موفق باشید