• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست بهترین افزونه‌ی فروش‌گاه اینترنتی برای جوملا

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی من تازه ترین ویرایش از جوملا رو روی تارنما (سایت) ریختم.
می خواستم بدونم بهترین و کامل ترین افزونه‌ی پارسی رایگان جوملا که برای من یک فروش‌گاه راه‌اندازی کنه و من بتونم کالاهای خودم رو توش بفروشم (با بهره گیری از یک درگاه بانکی شتاب) چیه؟
که کاربران بتونن با کارت های خودشون خرید اینترنتی بکنند

با سپاس

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
جوملا داره قویترینش ویرچو مارت هستش براش درگاه های مختلفی نوشتند 20 -25 تومنه فقط یه کم زمانبر هستش

یکی دیگه هم هست اسمش یادم نیست به سایت جومینا مراجعه کنید داره افزونه شتابیش هم هست همونجا ( گویا پولیه )

یادم اومد فکر کنم joomshop باشه

Last edited:

joomlanevis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
گاهی اوقات استفاده از افزونه های رایگان آدم رو کلافه می کنه، دلیلش هم اینه که افزونه های رایگان زمانی برای ما مفید هستند که توسط تیم های ایرانی نوشته شده باشند. افزونه ویرچومارت هم که دوستمون معرفی کرد یا Joomshop یا Hikashop یا ... همه این ها توسط تیم های خارجی نوشته شدند و برای آنها بومی شده است. وقتی آدم از این افزونه ها استفاده می کنه باید کلی از امکاناتی که بهش نیاز نداره رو غیر فعال کنه.

به همین دلیل گروه ما افزونه فروشگاه ساز جوملا ایزی شاپ رو نوشته و من به شما پیشنهاد می کنم از این افزونه استفاده کنید. هر چند که افزونه تجاری هست اما دارای پشتیبانی قوی هست و دارا برروز رسانی رایگان هست و از همه مهمتر برای کاربران ایرانی بومی شده.

فروشگاه ساز جوملا
برنامه نویسی شده توسط گروه جوملا نویس

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
گاهی اوقات استفاده از افزونه های رایگان آدم رو کلافه می کنه، دلیلش هم اینه که افزونه های رایگان زمانی برای ما مفید هستند که توسط تیم های ایرانی نوشته شده باشند. افزونه ویرچومارت هم که دوستمون معرفی کرد یا Joomshop یا Hikashop یا ... همه این ها توسط تیم های خارجی نوشته شدند و برای آنها بومی شده است. وقتی آدم از این افزونه ها استفاده می کنه باید کلی از امکاناتی که بهش نیاز نداره رو غیر فعال کنه.

به همین دلیل گروه ما افزونه فروشگاه ساز جوملا ایزی شاپ رو نوشته و من به شما پیشنهاد می کنم از این افزونه استفاده کنید. هر چند که افزونه تجاری هست اما دارای پشتیبانی قوی هست و دارا برروز رسانی رایگان هست و از همه مهمتر برای کاربران ایرانی بومی شده.

فروشگاه ساز جوملا
برنامه نویسی شده توسط گروه جوملا نویس

سلام، با توجه به قیمتش (375 تومن) میشه بگید این افزونه چه قدر کد نویسی شده؟ آیا بیشتر از 5000 خط کدنویسی انجام شده برای این افزونه؟

joomlanevis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوست عزیز

در خصوص سوالی که پرسیدید با بگم که زمانی که یه محصول می خواد قیمت گذاری بشه به معیارهایی مانند امکانات مدیریتی، امکانات کاربری، پشتیبانی، تکنولوژی های به کار برده شده در افزونه و .... توجه میشه و سپس قیمت گذاری صورت می گیره. این موضوع رو هم فراموش نکنید که افزونه های گروه جوملا نویس Open Source هستند و کاربران می تونند پس از دریافت افزونه اقدام به توسعه کنند.
در رابطه با مقدار کدهای این افزونه هم خدمتون عرض کنم که این افزونه بیش از 7100 خط کد نویسی داشته.

جوملا نویس
مرکز افزونه نویسی و آموزش جوملا

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
دوست عزیز توی بازارچه سیستموتون رو معرفی کنید شاید اونجا بتونید روی فروشش موثرتر اقدام کنید

یه مقدار هم بیشتر توضیح بدید مثلا در حال حاضر چه تفاوت هایی با این سیستم های که معرفی کردم دارند چون سیستم هایی که در حالت کلی برای عموم نوشته میشه و به صورت خصوصی نیست مقداری از یوزر فرندیش رو از دست میده از جمله سیستم شما مگر این که در امکاناتی که ارائه می کنید تفاوت داشته باشه که اونم جای بحث داره
کد نویسی رو کامل از بیس انجام دادید یا اسکریپت دیگه رو دیفکت کردید و گسترشش دادید

دمویی از کارتون ندیدم یه دمو هم برای پنل مدیریت هم نسخه نمایشیش بزارید لطفا

joomlanevis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوست عزیز از راهنمایی تون ممنونم
برنامه نویسی و ساختار این افزونه از هیچ برنامه دیگه ای اقتباس نشده. در واقع یه افزونه فروشگاهی جدید هست. طی هفته های آتی دمو افزونه در سایت قرار می گیره.

در حال حاضر قسمت فروشگاه جوملانویس از همین افزونه بهره می بره.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان گرامی من نیاز به یک قالب فروشگاهی رایگان دارم که فارسی باشه و بانک های شتاب کشور رو هم پشتیبانی کنه

تازه ترین ویرایش جوملا رو نصب کردم روی هاستم ولی هر کاری می کنم دو افزونه‌ی رایگان قاصدک نصب نمی شه. (یعنی جوملا رو به خوبی تونستم نصب کنم ولی توی نصب این افزونه های قاصدک که رایگان هستند و از بخش مدیریت افزونه ها اونها رو آپلود می کنم، مشکل دارم و این افزونه ها نصب نمی شن و ..)

چون نتونستم افزونه ی فروشگاه جوملا رو نصب کنم می خوام اگر بشه prestashop_1.5.4.1_rtl_1.0_2 رو نصب کنم. اگر این پرستاشاپ و توی پوشه ی public_html بریزم همه چیز درست می شه؟ می تونیم این ویرایش از prestashop رو بهترین گزینه بدونیم؟ (از نظر رایگان بودن و فارسی بودن و پشتیبانی از بانک های شتاب درون کشور(

Last edited:

khalilonline

Registered User
لایک‌ها
40
سلام بهترین افزونه در حال حاظر از نظر بنده جومشاپینگ می باشد

موفق باشید

بالا