• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست بک لینک و متخصص بک لینک

awed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام به همه دوستان
دنبال کسی میگردم که بتونه سایت هایی رو که فیلتر میشن ( سایت فیلم و سریال ) و با آدرس جدید بالا میان رو سریع بیاره صفحه اول گوگل با توجه به فیلتر شدن دامنه به صورت متوسط هفته ای یا 10 روز یه بار روال خاصی نداره، ماهیانه چقدر هزینه میخواد ، تعداد بک لینک ها و مثلا اگر من بک لینک بگیرم یه ماهه شما بعد از فیلتر شدن آدرس رو تغییر میدید یا باید دوباره خرید کنم.
با تشکر

irandidar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برای اینکار روش های مختلف هست

ولی بازدهی 100% نداره بعد یه مدت گوگل ببینه دائما دارید دامین دایرکت می کنید دیگه اسپم می کنه
مگر اینکه یه دامین ثابت داشته باشید

ins2012

Registered User
لایک‌ها
57
سلام به همه دوستان
دنبال کسی میگردم که بتونه سایت هایی رو که فیلتر میشن ( سایت فیلم و سریال ) و با آدرس جدید بالا میان رو سریع بیاره صفحه اول گوگل با توجه به فیلتر شدن دامنه به صورت متوسط هفته ای یا 10 روز یه بار روال خاصی نداره، ماهیانه چقدر هزینه میخواد ، تعداد بک لینک ها و مثلا اگر من بک لینک بگیرم یه ماهه شما بعد از فیلتر شدن آدرس رو تغییر میدید یا باید دوباره خرید کنم.
با تشکر

ارسال شد .

awed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
برای اینکار روش های مختلف هست

ولی بازدهی 100% نداره بعد یه مدت گوگل ببینه دائما دارید دامین دایرکت می کنید دیگه اسپم می کنه
مگر اینکه یه دامین ثابت داشته باشید
با توجه به تجربه دوستان نیاز به راهنمایی دارم ، ریدایرکت کنیم کدوم دامنه رو مسدود میکنه دامنه های جدید رو اگه ریدایرکت نکنیم که نمیفهمه یا اینکه مثلا از ساب دامنه استفاده بشه برای رفع فیتر دامنه ، چه مدت طول میکشه که دامنه های که تازه ثبت میشن رو آورد صفحه اول ؟

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
سلام به همه دوستان
با تشکر
www.topforum.ir
1 ماهه 8 هزار تومن سه ماهه 20 هزار تومن
www.irfi.ir
1 ماهه 4 هزار تومن سه ماهه 10 هزار تومن

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
سلام به همه دوستان
با تشکر

فروش ویژه بک لینک با کیفیت تضمینی فوق العاده مناسب برای لینک بیلدینگ
رنک : 4-5-6
تمام بک لینک ها دارای + 1000 مطلب مفید در تمام موضوعات می باشند
ایندکس ها خارجی هست و اثر بک لینک خارجی بالاتر از بک لینک های فارسی می باشد
تمام بک لینک ها ولید هستند
قیمت مناسب - 3 سفارش خالی می باشد

بالا