• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست تاسیس انجمن دوربینهای فیلمبرداری و کارهای تدوینی

tintin

Registered User
لایک‌ها
0

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
tintin جان بنده اين مساله رو در بخش مديران مطرح كردم , متاسفانه ادمين ها موافقت نكردند .

اگر جناب Cortana فعاليتشون رو ادامه ميدادند خيلي وقت بود شاهد ايجاد اين فروم بوديم . ولي متاسفانه ... :(

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
tintin جان بنده اين مساله رو در بخش مديران مطرح كردم , متاسفانه ادمين ها موافقت نكردند .

اگر جناب Cortana فعاليتشون رو ادامه ميدادند خيلي وقت بود شاهد ايجاد اين فروم بوديم . ولي متاسفانه ... :(
دادش ما هم بوقيم ديگه ! جدي ميگم . ما هم فعاليت مي كنيم .

N e M e S i S

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام .
من کاره ای نیستم و در این مورد هم سر رشته ای ندارم ولی خوب کسی که پیشنهاد میده حتما خودش هم فعالیت میکنه ( در تایید گفته استاد tintin ) . حالا دیگردان هم مثل جناب Cortana هم کمکشون میکنند .
راستی تو این بخش کارهای تدوین هم آموزش داده میشه دیگه ؟
اگر بشه که من هم پایم .

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از tintin :
دادش ما هم بوقيم ديگه ! جدي ميگم . ما هم فعاليت مي كنيم .
منظورم اينه كه هرچه تعداد يوزرهاي فعال و دانشمند مثل شما و جناب كورتانا بيشتر باشه امكان تاسيس چنين مكاني بيشتر بود . شما كه هميشه تو فروم تشريف داريد ... ولي با يك يوزر فعال مشكل حل نميشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz :
منظورم اينه كه هرچه تعداد يوزرهاي فعال و دانشمند مثل شما و جناب كورتانا بيشتر باشه امكان تاسيس چنين مكاني بيشتر بود . شما كه هميشه تو فروم تشريف داريد ... ولي با يك يوزر فعال مشكل حل نميشه
من خودم رو دانشمند نمي دونم نياز جون . ولي به هر حال من جاش رو حس مي كنم . :(

بالا