• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست تبلیغ رایگان در ادگاه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
پس از گذشت یک هفته از راه اندازی سایت ادگاه، ما یک هدیه ویژه نوروزی تنها برای کاربران سایت Persiantools که در این را راه ما را همراهی کردند داریم، شما می توانید به طور رایگان تا سقف 10 هزار تومان در ادگاه تبلیغ کنید، لطفا درخواست خود را همراه با اطلاعات زیر به آدرس [email protected] ارسال کنید.

1. نام آگهی
2. لینک آگهی (اگر نمی خواهید هزینه هر بار کلیک کم شود، لینک ندهید)
3. موضوع آگهی
4. بنرهای آگهی به اندازه های 60 * 468 ، 150*180 و 240*120 (هر کدام که نباشد، آگهی شما در سایتهایی که آن اندازه را نمایش می دهد، نشان داده نخواهد شد).
ضمنا سایت www.ibaner.com بزودی پک ادگاه را با تخفیف ویژه ارائه خواهد کرد.
5. هزینه نمایش هر آگهی (اگر می خواهید آگهی شما در همه سایتها نمایش داده شود 50 ریال بیان کنید، وگرنه در سایتهای پربازدید با 20 و 30 ریال نیز آگهی شما نمایش داده می شود.)
5. میزان هزینه روزانه (مسلما کمتر از 10 هزار تومان)
6. ساعات نمایش آگهی (پیش فرض 0 تا 24)
7. لیست کلمات کلیدی (حداکثر 20 کلمه)

بقیه تنظمیات را با اجازه شما فعلا ما خودمان انجام می دهیم، در آینده شما می توانید آگهی خود را هر طور که می خواهید تنظیم کنید.

این نکته هم اشاره کنم که ذکر کلمات کلیدی درست می تواند در آگهی شما بسیار موثر باشد، پیشنهاد می کنم کلمات را به صورت مفرد و جمع و حالتهای دیگر لیست کنید، مانند تبلیغ، تبلیغات ...

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
اینکه گفتین لینک ندین یعنی کسی نمیتونه رو بنرمون کلیک کنه؟

یعنی بنر فقط به صورت یه عکس نمایش داده میشه؟

خوب اینطوری از کجا بدونن آدرس سایتمون چیه؟

می تونید درشت روی خود بنر بنویسید ولی مسلما به اندازه کلیک برای آنهایی که سایت دارند موثر نیست.

بعضی سایتها هزینه نسبتا کمی برای هر بار کلیک در نظر گرفته اند، مثلا میهن چت (mihanchat.com) فقط 5 تومن دریافت می کند یعنی اندازه یک بار مشاهده در دیگر سایتها، اگر وارد چت بشوید می بینید که آگهی ما به خوبی جلوی چشم حداقل 500 نفر است.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
منم همین الان براتون میل کردم.

با تشکر.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
منم همین الان براتون میل کردم.

با تشکر.

من آگهی شما را فردا می گذارم، ایمیلتون دریافت شد فقط میزان هزینه روزانه را نگفتید، اگر 10 هزار تومن باشه ممکنه یه روزه تموم شه.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
خودتون گفتین تا سقف 10 هزار تومان به صورت رایگان هستش.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خودتون گفتین تا سقف 10 هزار تومان به صورت رایگان هستش.

دوست عزیز کلا 10 هزار تومان، نه روزانه، ما واقعا اینقدر پولدار نیستیم که برای هر نفر روزی 10 هزار تومان خرج کنیم! ;)

Last edited:

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
اوکی روزانه 1000 تومان باشه خوبه میشه 10 روز.

تو قسمت اخبار ادگاه یه سوال کردم لطف کنین اونم جواب بدین.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
ممنونم ازتون. خواهش مي كنم. اشكالي نداره.

فقط یه مشکل سایت خودتان است، چون کد ما رو آنجا هم گذاشتید، خیلی از آگهیهای خودتان را همانجا نشان می دهد، نمی تونم کاریش کنم.

آگهی شما اینجا هم نمایش داده شد، شما می دانید چرا! ;) و اینجا: http://www.2rism.net/download.php?view.42 همانطور که گفتم انتخاب کلمات کلیدی درست خیلی مهم است.

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
طرح خوبیه :دی :دی (ادیت شد)
خدافظ

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
فقط یه مشکل سایت خودتان است، چون کد ما رو آنجا هم گذاشتید، خیلی از آگهیهای خودتان را همانجا نشان می دهد، نمی تونم کاریش کنم.
خب اينكه مشكل خيليها ميتونه باشه. چون كلمات كليدي كه صاحب سايت به شما ميده از خود سايتش هست و بالطبع آگهي هم كه بر اساس كلمات كليدي ميره جاشو پيدا ميكنه بهترين جا همون وبسايت خود طرف رو انتخاب ميكنه.
اينطور نيست؟
امكان اين وجود نداره كه در سايتهاي نمايش دهنده استثنا تعريف كرد داميني رو؟
اينجوري ميشه دامين خود صاحب سايت رو استثنا كرد.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام منم ایمیل کردم
خیلی دوست دارم بدونم که واسه آگهی دهنده میصرفه که تبلیغ پولی بده به سایت شما
مطمئنا اگه سود داد خودم مشتریتون میشم

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
خب اينكه مشكل خيليها ميتونه باشه. چون كلمات كليدي كه صاحب سايت به شما ميده از خود سايتش هست و بالطبع آگهي هم كه بر اساس كلمات كليدي ميره جاشو پيدا ميكنه بهترين جا همون وبسايت خود طرف رو انتخاب ميكنه.
اينطور نيست؟
امكان اين وجود نداره كه در سايتهاي نمايش دهنده استثنا تعريف كرد داميني رو؟
اينجوري ميشه دامين خود صاحب سايت رو استثنا كرد.

خوب این اولین نتیجه آگهی رایگان ما، بله به نظر من هم بهتر است خود سایت آگهی دهنده استثناء شود، البته برای بعضی ها که سایتهای بزرگی دارند و می خواهند محصولی را بفرشند چنین تبلیغ هوشمندی در سایت خودشان هم بد نیست، شاید اگر از آگهی دهنده این را بپرسیم و به اختیار خودش در سایتش هم نمایش دهیم بهتر باشد.

آیا کنترل پنل خود را نگاه کرده اید؟ نظرتان در مورد آمار آگهی ما چیه؟ لینک صفحاتی که آگهی شما بیشترین بار در آنجا نمایش داده شده است در انتهای این آمار قرار داده شده است، شما خودتان می توانید بسنجید که آگهی ما چه قدر می تواند در بیننده موثر باشد.

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سلام منم ایمیل کردم
خیلی دوست دارم بدونم که واسه آگهی دهنده میصرفه که تبلیغ پولی بده به سایت شما
مطمئنا اگه سود داد خودم مشتریتون میشم

متشکرم ولی اطلاعات شما هم متاسفانه ناقص است، اگر بخواهید واقعا بازدهی آگهی ما را بسنجید باید کلمات کلیدی مناسب به ما بدهید.

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
برای منو گذاشتین؟

بالا