پس از گذشت یک هفته از راه اندازی سایت ادگاه، ما یک هدیه ویژه نوروزی تنها برای کاربران سایت Persiantools که در این را راه ما را همراهی کردند داریم، شما می توانید به طور رایگان تا سقف 10 هزار تومان در ادگاه تبلیغ کنید، لطفا درخواست خود را همراه با اطلاعات زیر به آدرس [email protected] ارسال کنید.
1. نام آگهی
2. لینک آگهی (اگر نمی خواهید هزینه هر بار کلیک کم شود، لینک ندهید)
3. موضوع آگهی
4. بنرهای آگهی به اندازه های 60 * 468 ، 150*180 و 240*120 (هر کدام که نباشد، آگهی شما در سایتهایی که آن اندازه را نمایش می دهد، نشان داده نخواهد شد).
ضمنا سایت www.ibaner.com بزودی پک ادگاه را با تخفیف ویژه ارائه خواهد کرد.
5. هزینه نمایش هر آگهی (اگر می خواهید آگهی شما در همه سایتها نمایش داده شود 50 ریال بیان کنید، وگرنه در سایتهای پربازدید با 20 و 30 ریال نیز آگهی شما نمایش داده می شود.)
5. میزان هزینه روزانه (مسلما کمتر از 10 هزار تومان)
6. ساعات نمایش آگهی (پیش فرض 0 تا 24)
7. لیست کلمات کلیدی (حداکثر 20 کلمه)
بقیه تنظمیات را با اجازه شما فعلا ما خودمان انجام می دهیم، در آینده شما می توانید آگهی خود را هر طور که می خواهید تنظیم کنید.
این نکته هم اشاره کنم که ذکر کلمات کلیدی درست می تواند در آگهی شما بسیار موثر باشد، پیشنهاد می کنم کلمات را به صورت مفرد و جمع و حالتهای دیگر لیست کنید، مانند تبلیغ، تبلیغات ...
1. نام آگهی
2. لینک آگهی (اگر نمی خواهید هزینه هر بار کلیک کم شود، لینک ندهید)
3. موضوع آگهی
4. بنرهای آگهی به اندازه های 60 * 468 ، 150*180 و 240*120 (هر کدام که نباشد، آگهی شما در سایتهایی که آن اندازه را نمایش می دهد، نشان داده نخواهد شد).
ضمنا سایت www.ibaner.com بزودی پک ادگاه را با تخفیف ویژه ارائه خواهد کرد.
5. هزینه نمایش هر آگهی (اگر می خواهید آگهی شما در همه سایتها نمایش داده شود 50 ریال بیان کنید، وگرنه در سایتهای پربازدید با 20 و 30 ریال نیز آگهی شما نمایش داده می شود.)
5. میزان هزینه روزانه (مسلما کمتر از 10 هزار تومان)
6. ساعات نمایش آگهی (پیش فرض 0 تا 24)
7. لیست کلمات کلیدی (حداکثر 20 کلمه)
بقیه تنظمیات را با اجازه شما فعلا ما خودمان انجام می دهیم، در آینده شما می توانید آگهی خود را هر طور که می خواهید تنظیم کنید.
این نکته هم اشاره کنم که ذکر کلمات کلیدی درست می تواند در آگهی شما بسیار موثر باشد، پیشنهاد می کنم کلمات را به صورت مفرد و جمع و حالتهای دیگر لیست کنید، مانند تبلیغ، تبلیغات ...