• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ترجمه انگلیسی به فارسی

ms368

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2009
نوشته‌ها
4,012
لایک‌ها
8,738
با سلام
بنده نیاز به ترجمه متن زیر دارم و کسانی که تمایل به انجام این کار دارن لطفا قیمت رو ارسال کنن یا در همین تاپیک بزارن

نیاز دارم که این متن تا فردا بعد از ظهر نهایتا ساعت ۳ اوکی شه و متن هم کاملا دقیق باید ترجمه شه و از ترجمه ماشینی خودداری شه چون باید ارسال شه به خارج از کشور.

سري فيبوناچي رشته اي از اعداد است كه توسط لئونارد فيبوناچي دا پيزا رياضي دان قرن سيزدهم كشف شد (در اصل پس از يك دانشمند ايراني دوباره كشف شد.) ما كمي از پيشينه تاريخي اين مرد اعجاب انگيز نقل مي كنيم و بعد از آن در مورد اين سري كه باعث شهرت او شد صحبت مي كنيم. زماني كه اسم كوچك اليوت مشغول تدوين تئوري خود بود مبناي محاسبات خود را سري رياضي فيبوناچي قرارداد و اين سري پايه قواعد موج شد.

در اوايل سال هاي 1200 لئونارد فيبوناچي از شهر پيزا كتاب معروف خود - كتاب محاسبات - را چاپ كرد كه بزرگ ترين كشف تاريخ تا آن زمان را به اروپاييان نشان مي داد. در اين كتاب سيستم ده دهي براي اولين بار نامگذاري شد و عدد صفر به عنوان مبدا در اين مقياس به كار گرفته شد.

قبل از اين تاريخ عددگذاري و شمارش با سيستم يوناني و رومي انجام شد كه جمع و تفريق كردن و ضرب و تقسيم آن كار ساده اي نبود. مخصوصاً زماني كه محاسبه گر با اعداد بزرگي سروكار داشت. در پي تلاش هاي فيبوناچي و همين طور ساده تر شدن محاسبات با اين سيستم سرانجام سيستم رومي با سيستم محاسباتي هند و عربي جديد جايگزين شد. معرفي سيستم جديد به اروپا اولين دستاورد رياضي از زمان سقوط رم باستان در 700 سال قبل بود.

اگرچه بعدها تاريخ فيبوناچي را فراموش كرد اما اين ادعاي درستي است كه بگوييم فيبوناچي بزرگ ترين رياضي دان قرون وسطي بود.



سري فيبوناچي

در كتاب ليبرآباكي معمايي حل شده كه جواب آن رشته اعدادي به اين شرح است:

1 و 1و 2 و 3و 5 و 8 و 13و 21 و 34 و 55 و 89 و 144و الي بي نهايت كه امروزه به عنوان سري فيبوناچي شناخته مي شود. معما به اين شرح بوده است:

در يك محيط بسته از يك جفت خرگوش چند جفت خرگوش مي توان به دست آورد. اگر هر جفت در هر ماه يك جفت ديگر به دنيا بياورد و هر جفت توليدمثل را از ماه دوم زندگي خود آغاز كند؟

براي حل معما بايد متوجه باشيم كه هرجفت خرگوش يك ماه طول مي كشد تا به حد بلوغ برسد و دوران بارداري نيز يك ماه طول مي كشد پس تعداد خرگوش ها در دو ماه اول ثابت مي ماند (يك ماه براي به بلوغ رسيدن و يك ماه طول دوره بارداري) پس سري به صورت 1و 1 تا آخر ماه دوم مي شود. اين جفت طي ماه دوم باردار مي شوند و در ابتداي ماه سوم يك جفت ديگر به دنيا مي آورند. پس تعداد جفت ها در ماه سوم برابر با 2 است همين جفت در ماه آينده نيز جفت

ديگري را به دنيا مي آورند جفت ديگر نيز طي اين ماه به بلوغ مي رسد. پس تا انتهاي ماه چهارم سري به صورت 1و1و2و3 مي شود تا انتهاي ماه پنجم از سه جفت حاضر دو جفت قبلي دوباره باردار مي شوند و دو جفت جديد به دنيا مي آورند پس تعداد جفت هاي خرگوش ها به 5 مي رسد و سري به صورت 1 و 1و 2و3 و5 مي شود. در ماه بعدي سه جفت از خرگوش ها فرزند به دنيا مي آورند و سري به صورت 1و 1و 2و3 و5 و8 در مي آيد و به همين ترتيب پيش مي رود.



برخي از جذابيت هاي رياضي سري فيبوناچي

1- حاصل جمع هر دو عضو پياپي در اين سري عضو بعدي (بزرگ تر) در اين سري مي شود. به ترتيب 1 به علاوه يك مي شود 2 كه دو به علاوه يك مي شود سه كه سه به علاوه 2 مي شود پنج و باز پنج به علاوه 3 مي شود 8 و به همين ترتيب ادامه مي يابد.

2- يكي از ويژگي هاي اين سري اين است كه هر عضو به توان دو برابر است با عضو قبلي ضرب در عضو بعدي به علاوه يا منهاي 1:

.....،55،34،21،13،8،5،3،2،1،1

1+8*3= 5 T5

1-3 1*5= 8 8 T

1+12*8 = 13* 13

.....،

3- عدد في، نسبت طلايي: بعد از پشت سر گذاشتن چند عضو از اعضاي سري نسبت هر عضو به عضو بزرگ تر بعدي مانند نسبت 0618/0 به 1 مي شود و هر عضو نسبت به عضو كوچك تر قبلي مانند نسبت 1618/1 به 1 مي شود. با پيش روي در سري اين نسبت دقيق تر مي شود. اين نسبت را في نام گذاري كردند كه عددي لايتناهي است... 0618034/0

في تنها عددي است كه حاصل جمع آن با عدد يك برابر معكوس آن است:

0618/1=06188/0 + 1

اين سري جذابيت هاي رياضي ديگري هم دارد كه در اينجا به جهت اطاله كلام از ذكر آن ها خودداري مي كنيم. آن ها به اين عدد نسبت طلايي مي گويند

هر طولي را مي توان با استفاده از اين نسبت به دو قسمت كوچك تر و بزرگ تر تقسيم كرد كه نسبت قسمت بزرگ تر به قسمت كوچك تر برابر 06158/0 باشد.

اين نسبت در طبيعت به كرات ديده مي شود. ويليام هوفر در دسامبر سال 1975 در مجله اسميتسون مي نويسد:... نسبت 0618034/0 به 1 پايه رياضي شكل هاي روي كارت هاي بازي و معبد خدايان يونان- گل آفتابگردان ميوه درخت كاج گلدان هاي يوناني و شكل منظومه راه شيري (اسپيرال) است. خيلي از هنرها و صنايع دستي يوناني ها مبنايش همين نسبت است.

در حقيقت بدن انسان نيز از هر نظر چه حجم و نگاه خارجي و چه از نظر ساختار اعصاب يكي از تابلوهاي زيباي اين نسبت الهي است.

انسان از ناف به نسبت في تقسيم مي شود. در موسيقي ارتعاش نت اي به نت سي 062500/0 است كه تنها 0006966/0 با نسبت طلايي فاصله دارد. اين نسبت نقش پيچيده اي در پديده هايي مانند ساختار كريستال ها، سال هاي نوري فاصله بين سيارات و پريودهاي چرخش ضريب شكست نور در شيشه تركيب هاي موسيقي ساختار سياره ها و حيوانات بازي مي كند. علم ثابت كرده است كه اين نسبت به راستي نسبت پايه و مبناي خلق جهان است.



مستطيل طلايي

مستطيل هايي كه اضلاع آن ها بر پايه نسبت طلايي ساخته شده باشند نسبت 1618/1 به 1 مستطيل هايي طلايي نام دارند.

كارهاي هنري زيادي مي توان با شناخت مستطيل هاي طلايي انجام داد. لئوناردو داوينچي يكي از افرادي بود كه ارزش والاي نسبت طلايي را فهميد و آن را نسبت بسيار مناسبي دانست.

از زماني كه هنرمندان و معماران به عمد شروع به استفاده از نسبت طلايي كردند نشان داده شد كه مخاطبان شيفتگي و شيدايي بيشتري نسبت به كارهاي آن ها از خود نشان دادند. مستطيل هاي طلايي مانند نسبت طلايي فوق العاده ارزشمند هستند. در بين مثال هاي بي شمار از وجود اين نسبت و يكي از برجسته ترين آن ها مارپيچ هاي DNA است. اين دو مارپيچ فاصله دقيقي را با هم براساس نسبت طلايي حفظ مي كنند و دور يكديگر مي تابند.

در حالي كه نسبت طلايي و مستطيل طلايي جلوه هاي زيبايي را از طبيعت و ساخته هاي دست انسان به نمايش مي گذارد، جلوه ديگري از اين شكوه وجود دارد كه زيبايي هاي تحرك را به نمايش مي گذارد. يكي از بزرگ ترين نمادهايي كه مي تواند رشد و حركات كاينات را نشان دهد، اسپيرال طلايي است.



اسپيرال طلايي

با استفاده از مستطيل طلايي مي توان اسپيرال طلايي را ترسيم كرد. هر مستطيل طلايي مي تواند به مربع هايي تقسيم شود و مستطيل هاي طلايي جديدي را به وجود بياورد و اين كار از نظر تئوري مي تواند تا بي نهايت ادامه پيدا كند. در هر مرحله از سير اسپيرال نسبت طول كمان به قطر آن 1618/1 است. قطر و شعاع در چرخش نيز با نسبت 11618 نسبت به قطر و شعاع 90 درجه آن سوتر متناسب هستند.

اسپيرال طلايي كه به آن اسپيرال لگاريتمي و اسپيرال متساوي الزاويه نيز مي گويند هيچ حدي ندارد و شكل ثابتي است. روي هر نقطه از اسپيرال مي توان به هر يك از دو سو تا بي نهايت حركت كرد. از يك سو هرگز به مركز نمي رسيم و از سوي خارجي نيز هرگز به انتها نمي رسيم. هسته اسپيرال لگاريتمي وقتي با ميكروسكوپ مشاهده مي شود همان منظره اي را دارد كه وقتي به اندازه هزاران سال نوري به جلو مي رويم، دارد. ديويد برگاميني در كتاب رياضياتش خاطرنشان مي كند كه منحني ستاره هاي دنباله دار از خورشيد كاملاي شبيه به اسپيرال لگاريتمي است. عنكبوت شبكه تارهاي خود را به صورت اسپيرال لگاريتمي مي بافد. رشد باكتري ها دقيقاً براساس رشد منحني اسپيرال است. هنگامي كه سنگ هاي آسماني با سطح زمين برخورد مي كنند، مسيري مانند اسپيرال لگاريتمي را طي مي كنند.

ميوه درخت كاج، اسب هاي آبي، صدف حلزون ها، صدف نرم تنان، موج هاي اقيانوس ها، سرخس ها، شاخ هاي جانوران و نحوه قرار گرفتن گلبرگ هاي گل آفتابگردان و چيدمان گل مرواريد همه به صورت اسپيرال لگاريتمي است. گردباد و منظومه ها از نگاه بيرون كاملاً در مسيري به صورت اسپيرال حركت مي كنند.

فيثاغورث براي تشريح نظم مجموعه اي شامل 5 ستاره را انتخاب كرد كه هر كدام نسبت به ستاره كوچك تر از خود براساس نسبت طلايي بود. رياضي دان معروف قرن هفدهم، جاكوب برنولي اسپيرال طلايي را روي سنگ قبر خود حكاكي كرد. اسحاق نيوتن اسپيرال طلايي مشابهي را بر بالاي تخت خواب خود حكاكي كرد (اين تختخواب امروز در انجمن تحقيق روي جاذبه زمين در نيوبوستن وجود دارد.)

369 چیست؟ یا معنی 369؟ یا چرا 369 شماره فرشته است؟ چه مفهومی داره؟
عدد 369 مخلوط انرژی است.
شماره 369 نشان دهنده انسان دوستی ، اعتماد به نفس ، اشتیاق ، عشق ، خلاقیت ، جامعه پذیری ، حسن نیت ، صلح است.
شماره 3 رشد ، خلاقیت ، اجتماعی بودن ، اعتماد به نفس ، تخیل ، اشتیاق ، رشد ، موفقیت را تعریف می کند.
شماره 6 مسئولیت پذیری ، مراقبت ، زندگی خانوادگی ، دلسوزی ، قابل اعتماد را تعریف می کند.
شماره 9 انسان دوستی ، قدرت درونی ، مواهب فوق طبیعی ، از خودگذشتگی ، معنویت ، ادراک درونی ، قوانین معنوی جهانی ، خوش بینی را تعریف می کند.
چرا 369 شماره فرشته است؟
· مردمی که به فرشته شماره 369 نزدیک هستند بیشتر حامی و بشردوست هستند.
· این افراد دوست دارند به دیگران کمک کنند و تمام بشریت را با تمام وجود دوست دارند.
چرا نیکولا تسلا گفت ، "369 کلید جهان است"؟
· نیکولا تسلا فیزیکدان و مهندس معروف زمان خود بود.
· او بسیاری از اختراعات مانند سیم پیچ تسلا ، موتور و غیره را انجام داد اما به دلیل قابل توجه ترین اختراع جریان متناوب محبوبیت زیادی داشت. او آزمایش های مرموز بی شماری انجام داد و همچنین بسیاری از نظریه ها را ارائه داد اما 369 نظریه شماره یکی از مرموزترین نظریه ها است.
· نیکولا تسلا یک بار گفت که " اگر از اهمیت 3 ، 6 و 9 بدانید ، یک کلید برای جهان خواهید داشت ".
آنچه نیکولا تسلا سعی در توضیح آن داشت؟

در واقع علم توسط انسان کشف شده است، توسط آن اختراع نشده است. ریاضیات قانون جهانی کل کهکشان یا جهان است.
مانند تشکیل ستاره در کهکشان ، تکامل سلول های جنینی ، تشکیل گل ، تشکیل هوا و بسیاری دیگر. اینها همه " نقشه خدا " یا " طرح خدا " نامیده می شوند.
سلول ها و جنین ها در الگوی 1 ، 2 ، 4 ، 8 ، 16 ، 32 ، 64 ، 128 ، 256… و غیره ایجاد یا تشکیل می شوند. و این الگو توسط برخی از مردم " طرح خدا " نامیده می شود.

شماره 369 و ریاضیات

هنگام جمع کردن اعداد حاصل ، الگویی دریافت خواهید کرد و بی نهایت است ...
0 + 1 = 1
1 + 1 = 2
2 + 2 = 4
4 + 4 = 8
8 + 8 = 16 (1 + 6 = 7)
16 + 16 = 32 (3 + 2 = 5)
32 + 32 = 64 (6 + 4 = 10 = 1 + 0 = 1)
64 + 64 = 128 (1 + 2 + 8 = 11 = 1 + 1 = 2)
128 + 128 = 256 (2 + 5 + 6 = 13 = 1 + 3 = 4)
256 + 256 = 512 (5 + 1 + 2 = 8)
512 + 512 = 1024 (1 + 0 + 2 + 4 = 7)
اگر متوجه شده اید که تعدادبینهایت الگو وجود دارد
1 ، 2 ، 4 ، 8 ، 7 ، 5 ، 1 ، 2 ، 4 ، 8 ، 7 ، 5 ……… تا بی نهایت.
این را ریاضیات گردابی (علم آناتومی توروس) می نامند .می توانید جمع را ادامه دهید اما هرگز نمی توانید به عدد 3 ، 6 و 9 برسید و نماد بی نهایت از اینجا ناشی می شود، واقعیت دیگر این است که وقتی اعداد را به استثنای 9 جمع کنید ، 9 خواهید گرفت
1 + 2 + 3 + 4 + 5+ 6 + 7 +8 = 36 = 3 + 6 = 9
و اگر 3 و 6 را مستثنی کنید ،
1+ 2 + 4 + 5 +7 + 8 = 27 = 2 + 7 = 9
یعنی 9 عدد جهانی است.
دایره : - 360 درجه = 3 + 6 + 0 = 9
نیم دایره = 180 درجه = 1 + 8 + 0 = 9
زاویه 90 درجه = 9 + 0 = 9
45 درجه = 4 + 5 = 9
بیایید شکل دیگری بگیریم ،
مربع ، که دارای زاویه 90 درجه و چهار ضلع است
مربع = 90 درجه x 4 ضلع = 360 = 3 + 6 + 0 = 9
مثلث = 60 درجه x 3 ضلع = 180 = 1 + 8 + 0 = 9
پنتاگون = 108 درجه x 5 ضلع = 540 = 5 + 4 + 0 = 9
شش ضلعی = 120 درجه x 6 ضلع = 720 = 7 + 2 + 0 = 9
هپتاگون ، هشت ضلعی نیز 9 نتیجه می گیرد.
عجیب به نظر می رسد اما درست است ،
شما سوالات زیادی در ذهن دارید. شاید این نوعی کد مخفی یا کد الهی باشد یا عددشناسی بی معنی اما هرچه باشد ، چیزی پنهان و جالب است.

تشکر.
 
بالا