• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ثبت دامین .co

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
سلام ..

عنوان تاپیک مشخصه ..

لطفا جاهای معتبر معرفی کنید چون ارزش دامین برام خیلی بالاست و دوست ندارم در آینده مشکلی پیش بیاد ..

قیمت های نجومی و عجیب دیدم برای ثبت این دامین ..

ترجیحا پایین ترین قیمت موجود رو می خوام ..

ممنونم

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
در پنل name.com با مالکیت و دسترسی شما 27 تومان

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
در پنل name.com با مالکیت و دسترسی شما 27 تومان

سلام ..

name.com با ایران مشکل نداره ؟؟؟

برای تمدید به مشکل بر نمیخورم ؟؟؟

در مورد انتقال و .. به رجیسترار های دیگه در آینده دردسر نداره ؟؟؟

کلا راهنمایی بفرمایید ..

ممنونم

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
سلام ..

name.com با ایران مشکل نداره ؟؟؟

برای تمدید به مشکل بر نمیخورم ؟؟؟

در مورد انتقال و .. به رجیسترار های دیگه در آینده دردسر نداره ؟؟؟

کلا راهنمایی بفرمایید ..

ممنونم

سلام
1. قانونا مشکل باید داشته باشه چون شرکت آمریکاییه، ولی تا به حال ندیدم اعمال قانون کنند، اکانت من 3 ساله داره بدون مشکل کار می کنه، البته آدرس ایران ندادم، آدرس امارات دادم. پنل شما هم به اسم و ایمیل شماست ولی آدرس رو امارات می دم که مشکلی ایجاد نشه. همین طور افراد دیگه ای که پنل دارند هیچ وقت مشکلی براشون پیش نیومده. پشتیبانی name.com معمولا سخت گیر نیست و خیلی راه می آد.

2. برای تمدید هم می تونید مستقیم خودتون از پنل پرداخت کنید، هم من می تونم انجام بدم، هم افراد دیگه. هیچ مشکلی وجود نداره.

3. انتقال هیچ مشکلی نداره. طبق قوانین ثبت دامنه، transfer دامنه بعد از گذشت 60 روز از تاریخ ثبت آزاد است. برای move هم باید 5 روز بگذره.

در کل name.com یک شرکت حرفه ایه. تا به حال مشکلی نداشتم. شرکتهای اصلی ثبت دامنه به دو صورت فروش ریسلری و فروش تک فروشی تقسیم بندی می شوند. name.com یک شرکت تک فروشیه، و بهترینشون هم هست. اختیار پنل مستقیم دست خودتون هست. واسطه وجود نداره.

A.Ordibehesht

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
1. قانونا مشکل باید داشته باشه چون شرکت آمریکاییه، ولی تا به حال ندیدم اعمال قانون کنند، اکانت من 3 ساله داره بدون مشکل کار می کنه، البته آدرس ایران ندادم، آدرس امارات دادم. پنل شما هم به اسم و ایمیل شماست ولی آدرس رو امارات می دم که مشکلی ایجاد نشه. همین طور افراد دیگه ای که پنل دارند هیچ وقت مشکلی براشون پیش نیومده. پشتیبانی name.com معمولا سخت گیر نیست و خیلی راه می آد.

2. برای تمدید هم می تونید مستقیم خودتون از پنل پرداخت کنید، هم من می تونم انجام بدم، هم افراد دیگه. هیچ مشکلی وجود نداره.

3. انتقال هیچ مشکلی نداره. طبق قوانین ثبت دامنه، transfer دامنه بعد از گذشت 60 روز از تاریخ ثبت آزاد است. برای move هم باید 5 روز بگذره.

در کل name.com یک شرکت حرفه ایه. تا به حال مشکلی نداشتم. شرکتهای اصلی ثبت دامنه به دو صورت فروش ریسلری و فروش تک فروشی تقسیم بندی می شوند. name.com یک شرکت تک فروشیه، و بهترینشون هم هست. اختیار پنل مستقیم دست خودتون هست. واسطه وجود نداره.

ممنونم ..

برای ثبت نام باید چه طور عمل کنم ؟؟

می تونم آدرس سوئد بدم .. اشکالی نداره ؟؟؟

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
ممنونم ..

برای ثبت نام باید چه طور عمل کنم ؟؟

می تونم آدرس سوئد بدم .. اشکالی نداره ؟؟؟

آدرس سوئد مشکلی نداره.

اگر تمایل دارید دامنه توسط بنده ثبت شود می توانید نام و نام خانوادگی، ایمیل و آدرس سوئد خود را ارسال نمائید تا اقدام شود

بالا