• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست خريد سريال جنگ و صلح

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت دوستان گرامي

اين سريال سال گذشته از کانال BBC Prime مجددا پخش شد اگر کسي از دوستان امکان تهيه و فروش اين سريال رو ترجيجا بصورت DVD دارن مايل به خريد اون هستم. البته ساير فرمت ها مثل DivX و XVid .... هم مشکلي نيست.

با تشکر و سپاس فراوان

hamiddvd

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از athlon64x2 :
سلام خدمت دوستان گرامي

اين سريال سال گذشته از کانال BBC Prime مجددا پخش شد اگر کسي از دوستان امکان تهيه و فروش اين سريال رو ترجيجا بصورت DVD دارن مايل به خريد اون هستم. البته ساير فرمت ها مثل DivX و XVid .... هم مشکلي نيست.

با تشکر و سپاس فراوان

من یه جگ و صلح دارم که خیلی قدیمی هست و 3 دی وی دی هست.ورژن 2 دی وی دی هم داره ولی من توصیه می کنم 3 تایی رو بگیری.اگه خواستی 1500 می زنم با پول پست که بر عهده خودته.
لازم است بگم با اینکه قدیمی هست از کیفیت بالا بر خوردار است.

در صورتی که میخای با من تماس بگیر: [email protected]
[LEFT]www.karajdvd.com[/LEFT]

reza_d

Registered User
لایک‌ها
26
به نقل از athlon64x2 :
سلام خدمت دوستان گرامي

با تشکر و سپاس فراوان

با سلام:من War&Peace رو در دو ورسیون دارم!
یک نسخه 2 دی وی دی و یک نسخه 3 دی وی دی !

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام خدمت دوستان عزيزم

از پاسخ سريع شما دوستان بي نهايت سپاسگزارم. قطعا کيفيت برام خيلي مهمه و ورژن 3 دي وي دي رو ميخوام و ترجيحا نسخه اي که پخش جديد شده ولي اگر نبود همون پخش 7 سال پيش هم بسيار خوبه

خدمتتون ايميل ارسال کردم

بالا