سلام aga_ali عزيز
...
من خودم IDM دارم اما این امکانات رو نمیدونم داره یا نه؟
. شما مطمئنن هر برنامه Download Managerي را كه داشته باشيد، ميتواند اينكار را براي شما انجام دهد. اين از ساده و ابتداييترين امكانات هر برنامه DM-يي هست. اين تنظيم در IDM در قسمتي به نام Schedule قرار دارد. به شكل زير آن را تنظيم نماييد:
1) در IDM به منوي زير برويد:
2) برنامه IDM به شكل پيش فرض 4 تا Queue دارد. (Queue يعني صف) كه به شكل پيش فرض همه لينكهاي دونلود به صف
Main download queue ميروند. در شكل زير با شماره 1 اين صف مشخص شده است. در پنل راست شما ميتوانيد گزينههاي مختلفي را براي Queue-يي كه در پنل چپ انتخاب نمودهايد، را تنظيم نماييد. مانند زمان شروع دونلود، اتمام آن؛ چه عملي پس از اتمام دونلودها انجام شود و ....
. در حالت عادي شما دست به پنل چپ نزنيد و از همان صف
Main download queue كه انتخاب پيش فرض هست استفاده نماييد. اما در پنل سمت راست: فلش
(2) براي اينكه با اجراي برنامه IDM عمل دونلود شروع به كار نمايد گزينه
2 را انتخاب نماييد. گاهي وقتها بنا به دلايلي ممكنه كه در زمانهاي خاصي بخواهيد عمل دونلود شروع و در زماني هم متوقف شود. براي اينكار گزينههاي
(3) و
(4) را انتخاب و تنظيم نماييد. اما اگر به اين زمانبندي نيازي نداريد و شروع دونلود با اجراي IDM برايتان كافي هست، آن دو گزينه را انتخاب نكنيد. گزينه
(5) هم ممكنه در زمانهايي مفيد واقع شود! بد نيست عدد آن را بالاي 10 تنظيم نماييد. (
اين گزينه تعداد دفعات تلاش براي دونلود فايلي كه به دليل مشكلاتي از طرف سرور سايت ميزبان، عمل دونلودش متوقف يا شروع نميشود، را مشخص ميكند!)
3) اما گزينه مهم ديگري در تب بعدي در پنل سمت راست هست كه در زير با فلش سبز آن را ميبينيد. اين تب يك گزينه خيلي مهم دارد كه با فلش قرمز مشخص شده است. اين عدد ميزان دونلود همزمان فايلهاي موجود در صف دونلود را مشخص ميكند.
. پس از انجام اين تنظيمات هر بار كه IDM را اجرا نماييد فايلهاي يكي يكي دونلود خواهد شد. (
البته تعداد آنها بستگي به عدد تنظيمي شما در مرحله 3 دارد)
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
88/01/30