سلام دوستان به یک درگاه بانکی نیاز دارم . کسی میتونه این کارو انجام بده ؟ هزینشو بگه
AloneKing Registered User تاریخ عضویت 29 ژانویه 2013 نوشتهها 1,810 لایکها 996 11 جولای 2018 #1 سلام دوستان به یک درگاه بانکی نیاز دارم . کسی میتونه این کارو انجام بده ؟ هزینشو بگه
cybermind Registered User تاریخ عضویت 17 جولای 2008 نوشتهها 714 لایکها 481 11 جولای 2018 #2 منظورت چیه عزیز؟ درگاه که شیوه گرفتنش مشخصه مستقیم که نماد میخواد و غیر مستقیم هم که سایتهای واسط هستن!
منظورت چیه عزیز؟ درگاه که شیوه گرفتنش مشخصه مستقیم که نماد میخواد و غیر مستقیم هم که سایتهای واسط هستن!
AloneKing Registered User تاریخ عضویت 29 ژانویه 2013 نوشتهها 1,810 لایکها 996 11 جولای 2018 #3 به نقل از cybermind : منظورت چیه عزیز؟ درگاه که شیوه گرفتنش مشخصه مستقیم که نماد میخواد و غیر مستقیم هم که سایتهای واسط هستن! کلیک کنید تا بازشود... خب نماد ندارم . واسه همین میگم کسی اگه داره من ازش میخرم قیمت بده
به نقل از cybermind : منظورت چیه عزیز؟ درگاه که شیوه گرفتنش مشخصه مستقیم که نماد میخواد و غیر مستقیم هم که سایتهای واسط هستن! کلیک کنید تا بازشود... خب نماد ندارم . واسه همین میگم کسی اگه داره من ازش میخرم قیمت بده