• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست دفترچه راهنمای فارسی 6600

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
shout.gif
lazy2.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
دفترچه فارسی رو اگر باشه که کلا میخوام. هست همچین چیزی؟
بیشتر برای مشخصات فنی و جزئیاتش لازم دارم.
.
.
البته چند تا سوال ساده هم دارم:

- فایل های MP3 رو که با بلوتوث میگیریم بطور پیش فرض در پوشه Inbox خود گوشی ذخیره میشه. اینا رو چطوری میشه به مموری کارت انتقال داد؟ آخه هیچ گزینه ای برای انتقال نداره.
- آیا در تنظیمات جایی داره که بشه محل فایل های دریافتی با بلوتوث رو به رم تغییر داد؟
- واقعا هیچ راهی نیست که MP3 رو برای زنگ قرار بدیم؟ حتما باید به AMR یا WAV کانورتش کرد؟
- گزینه های Go to رو چطور میشه برنامه ریزی کرد که موارد دلخواه رو بهش اضافه کنیم؟
- سوال آخر هم (گرچه میدونم شاید قبلا توضیح داده شده) اینکه چطور میتونم از طریق گوشی به اینترنت کامپیوتر وصل بشم؟ من با بلوتوث سیستم رو شناسایی میکنم، مودم هم نصب میشه و کانکشن رو هم میسازم ولی بقیه‌ش رو بلد نیستم.

ببخشید و ممنون

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
- فایل های MP3 رو که با بلوتوث میگیریم بطور پیش فرض در پوشه Inbox خود گوشی ذخیره میشه. اینا رو چطوری میشه به مموری کارت انتقال داد؟ آخه هیچ گزینه ای برای انتقال نداره.

فایل رو باز کن ، Stop کن بعد از منوی Option گزینه ی Save رو بزن .
یا در تنظیمات جایی داره که بشه محل فایل های دریافتی با بلوتوث رو به رم تغییر داد؟
نه !:دی
واقعا هیچ راهی نیست که MP3 رو برای زنگ قرار بدیم؟ حتما باید به AMR یا WAV کانورتش کرد؟
برنامه اش بود زمان خودش ، میگردم برات .
گزینه های Go to رو چطور میشه برنامه ریزی کرد که موارد دلخواه رو بهش اضافه کنیم؟
دقیقا یادم نیست ولی Tools / Standby ( فکر کنم ) قسمت شورکات یا یه همچین اسمی ، کلن کلید های جهت دار و ... رو میتونی شورکات بزنی .

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بیشتر برای مشخصات فنی و جزئیاتش لازم دارم.

فکر نکنم توو دفتر چش بنویسه !
اما یادمه به صورت کتابچه می شد دفترچش رو پیدا کرد

و همینطور از file manager می شد استفاده کرد

- آیا در تنظیمات جایی داره که بشه محل فایل های دریافتی با بلوتوث رو به رم تغییر داد؟
یادمه برای کل S60 v1 ها برنامه ای اومده بود که حتی SMS ها رو هم به مموری منتقل می کرد، اما چون توو گوشی من ( n-gage qd ) کار نکرد ندارمش و مطمئن نیستم ...

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
ممنون از لطفت امیرجان! :)
فایل رو باز کن ، Stop کن بعد از منوی Option گزینه ی Save رو بزن.
این راهی که گفتید برای انتقال فایل های 3GP امکان داره.
گزینه Option ام پی تری پلیر گوشی من گزینه Save نداره. یعنی اگر یه پلیر دیگه نصب کنم مشکل حله و گزینه Save رو داره؟
برنامه اش بود زمان خودش، میگردم برات.
اگر بتونی این لطف رو بکنی ممنون میشم.
یعنی واقعا هست برنامه ای که بشه MP3 رو به عنوان زنگ قرار داد؟؟
دقیقا یادم نیست ولی Tools / Standby ( فکر کنم ) قسمت شورکات یا یه همچین اسمی ، کلن کلید های جهت دار و ... رو میتونی شورکات بزنی .
در پوشه Tools گزینه Go to رو دارم، ولی نمیتونم چیزی رو بهش اضافه کنم..!!! جایی هم برای تنظیم کلیدهای جهت دار وجود نداره!

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
از شما هم ممنون رفیق. :)

فکر نکنم توو دفتر چش بنویسه !
اما یادمه به صورت کتابچه می شد دفترچش رو پیدا کرد
PDF هم پیدا بشه خیلی خوبه. مگه میشه گوشی به این قدمت دفترچه فارسیش تو نت نباشه؟
و همینطور از file manager می شد استفاده کرد
متاسفانه در file manager پوشه Inbox که محل دریافت بلوتوث ها هست وجود نداره. اگر بود که همه چی حل بود!
یادمه برای کل S60 v1 ها برنامه ای اومده بود که حتی SMS ها رو هم به مموری منتقل می کرد، اما چون توو گوشی من ( n-gage qd ) کار نکرد ندارمش و مطمئن نیستم ...
اگر همچین برنامه ای برا 6600 باشه خیلی عالیه!
متاسفانه من تو این جور برنامه ها اصلا وارد نیستم.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
از شما هم ممنون رفیق. :)

PDF هم پیدا بشه خیلی خوبه. مگه میشه گوشی به این قدمت دفترچه فارسیش تو نت نباشه؟
متاسفانه در file manager پوشه Inbox که محل دریافت بلوتوث ها هست وجود نداره. اگر بود که همه چی حل بود!
اگر همچین برنامه ای برا 6600 باشه خیلی عالیه!
متاسفانه من تو این جور برنامه ها اصلا وارد نیستم.

پارسا جان فایل منیجر خودش نه، از این برنامه اضافی ها، معمولا تووی اونها آخرین دایرکتوری inbox هست
بعد هم این گوشی مال زمانیه که کسی اسکن کردن بلد نبود ! توو مغازه های قدمت دار جمهوری دنبال دفرتچه قدیمیش بگردین نتیجه بخش تره
برنامه هه بودنش هست، راه حل همین ارسال bluetooth های بزرگ بود برای این گوشی ها، چون وقتی قایلی رو می فرستین یا میگیرین به فضای خالی حافظه گوشی محدود میشین که برنامه اش رو در حقیقت برای این پیدا کرده بودم اما روو n-gage من کار نکرد، ولی برای 6600 داده شده بود، الان بد جایی هستم رسیدم خونه باز می گردم ...

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

بودنش که هست ولی مشکل اینجاست که اسکن شده ش رو شاید به راحتی نشه گیر اورد در اینترنت ( الان میرم بگردم ) اما به طور کلی دفترچه فارسی تمامی گوشیهای محبوب در بازار فروخته میشد, حالا چون مدت نسبتا زیادی از زمان 6600 گذشته شاید به راحتی در بازار گیر نیاد ولی کلا چاپ شده

قعا هیچ راهی نیست که MP3 رو برای زنگ قرار بدیم؟ حتما باید به AMR یا WAV کانورتش کرد؟

http://www.ir-tci.org/archives/software/s60/mp3_ringtone_6600/

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
پارسا جان فایل منیجر خودش نه، از این برنامه اضافی ها، معمولا تووی اونها آخرین دایرکتوری inbox هست
بعد هم این گوشی مال زمانیه که کسی اسکن کردن بلد نبود ! توو مغازه های قدمت دار جمهوری دنبال دفرتچه قدیمیش بگردین نتیجه بخش تره
برنامه هه بودنش هست، راه حل همین ارسال bluetooth های بزرگ بود برای این گوشی ها، چون وقتی قایلی رو می فرستین یا میگیرین به فضای خالی حافظه گوشی محدود میشین که برنامه اش رو در حقیقت برای این پیدا کرده بودم اما روو n-gage من کار نکرد، ولی برای 6600 داده شده بود، الان بد جایی هستم رسیدم خونه باز می گردم ...
یعنی با این برنامه میشه فایل های دریافتی رو در رم ذخیره کرد؟؟؟
اگر همینطوره، لطف کنی ممنونت میشم. :)
اسمش چی هست؟

بودنش که هست ولی مشکل اینجاست که اسکن شده ش رو شاید به راحتی نشه گیر اورد در اینترنت ( الان میرم بگردم ) اما به طور کلی دفترچه فارسی تمامی گوشیهای محبوب در بازار فروخته میشد, حالا چون مدت نسبتا زیادی از زمان 6600 گذشته شاید به راحتی در بازار گیر نیاد ولی کلا چاپ شده

http://www.ir-tci.org/archives/software/s60/mp3_ringtone_6600/

آقا بسیار ممنون و متشکر! :happy: درست شد!!! :):)
الان با نصب این برنامه MP3 رو برا زنگ قبول کرد.

دفترچه هم اگر گیر اومد که فهوالمطلوب! :D

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
- گزینه های Go to رو چطور میشه برنامه ریزی کرد که موارد دلخواه رو بهش اضافه کنیم؟
سلام به همگی
در قسمت گزینه Go to جایی برای تنظیم و کم و زیاد کردن گزینه ها نیست.
کسی از دوستان راه حل برا این یه مورد نداره؟ :blush:

بالا