• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راحت الحلقوم

alakdolak

Registered User
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2010
نوشته‌ها
989
لایک‌ها
101
همون کش لقمه ی خودمونه
 

iMacs

Registered User
تاریخ عضویت
8 دسامبر 2011
نوشته‌ها
140
لایک‌ها
13
محل سکونت
IRAN
مرسی از لطفتون بی ؟؟ ها
 

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 می 2005
نوشته‌ها
8,362
لایک‌ها
5,745
سن
43
محل سکونت
یه خورده اونورتر
h471h23.jpg
مواد لازم:
یک فنجان
نشاسته

5/1 فنجان
شکر

یک چهارم قاشق چایخوری
جوهر لیمو

3 فنجان
آب

نصف فنجان
پودر نارگیل

یک قاشق سوپخوری
پودر پسته


طرز تهیه:
155fs505059.gif

نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم . مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد. در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود.
سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم . راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم.
تذکر:
1 در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید.
2- برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید.

منبع: طرز تهیه راحت الحلقوم - شیرینی پزی آکا - انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی
 
بالا