• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايي در مورد پيدا كردن فروشنده سيم كارت ايرانسل

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با سلام خدمت همه عزيزان و عذرخواهي از مديران عزيز كه در بخش فروش اين تاپيك رو زدم اما چون اينجا بنوعي پاتوق فروشنده هاست و احتمال پيداكردن فروشنده مورد نطر اينجا بيشتره پس در صورت امكان لطفا اجازه بديد مدتي در اينجا بمونه ممنونم. اما مشكلم:
من حدود ده سال قبل از يكي از فروشنده هاي سيم كارت در اين سايت يه سيم كارت ايرانسل گرفتم كه اون زمان چون شهر ايشون مشهد بود نتونست مالكيت رو به نام من كنه و منم زياد پيگير نشدم تا اينكه يه چند روز پيش يه مسيج اومد كه سيم كارت شما يك طرفه شده و بزودي قطع ميشه و تماس بگيريد و وقتي تماس گرفتم مشخصات مالك رو خواستند كه طبيعتا بجز اسم ايشون بقيهش در پرونده برنامه ايرانسل نيست برا همين از ايشون خواهش ميكنم اگه در اين سايت باز هستند اعلام كنند و يا اگه دوستان ميشناسن يا راه حلي ميدونن كمك كنن البته خود سيم كارت قيمتي نداره و مشكل اينه كه در اين مدت شماره به افراد و جاهاي محتلف زيادي داده شده و برام لازمه اسم ايشون محمد مقدس هست و اهل مشهد هستند متاسفانه نام كاربريشون يادم نيست و همه پي وي هاي اون زمان هم طي اين مدت و ارتقا سايت پاك شده (پوكه سيم كارت و بسته ش و... رو هم دارم هنوز)

Last edited:

PUYA141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
سلام به یکی از مراکز خدمات ایرانسل مراجعه کنید (نمایندگی نرید مراکز خدمات برید)
اول علت مسدودی بپرسید
اگر مالک سیم کارت سلب امتیاز کرده باشه میتونید از پروژه کاربر استفاده کنید (یک قانون اگر سیم کارت هر شخصی دست شخص دیگه باشه و مدت زمان 6 ماه گذشته باشه و هیچ تغییراتی تو پرونده سیمکارت ایجاد نشده باشه منظور از تغییر تعویض سیم کارت و یا تعلیق و یا رفع تعلیق نشده باشد بدون حضور مالک میتونید سیم کارت به نام خودتون بزنید و المثنی درخواست بدید
احتمال میره مالک سلب امتیاز کرده باشه

حالت دوم اینکه سلب امتیاز نشده و مالک قطع کرده تنها راهش اینکه مالک پیدا کنید تغییر مالکیت بدید
حالت سوم اینکه چون سیم کارت قدیمی هست تکمیل مدارک نشده و باید اول مالک تکمیل مدارک کنه تا مجدد سیمکارت فعال بشه

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنون از شما پس من برم به مركز خدمات ببنم چي ميشه به مالك كه كلا دسترسي ندارم و فكرم نميكنم ايشون بعد اين مدت بخواد سلب مالكيت كنه البته قاطع هم نميشه گفت ....

PUYA141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
ممنون از شما پس من برم به مركز خدمات ببنم چي ميشه به مالك كه كلا دسترسي ندارم و فكرم نميكنم ايشون بعد اين مدت بخواد سلب مالكيت كنه البته قاطع هم نميشه گفت ....
چون قطع یک طرفه بیشتر برای سلب امتیاز و تکمیل مدارک هست

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
چون قطع یک طرفه بیشتر برای سلب امتیاز و تکمیل مدارک هست
بله درسته يكم قبل هم يه مسيج اومد كه نوشته برا تكميل ثبت نام مراجعه كنيد وگرنه قطع ميشه با اين حساب جاي اميدواري هست يا....؟؟؟

PUYA141

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
91
بله درسته يكم قبل هم يه مسيج اومد كه نوشته برا تكميل ثبت نام مراجعه كنيد وگرنه قطع ميشه با اين حساب جاي اميدواري هست يا....؟؟؟
اگر اشنا داشته باشید میتونید به نام خودتون بزنید در غیرصورت حتما مالک باید باشه

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
امروز رفتم گفتن درخواست سلب مالکیت داده و نمیشه کاریش کرد ،متاسفانه آشنایی ندارم اصلا از دوستان اگه کسی آشنا داره و میتونه حلش کنه ممنون میشم و شیرینیش هم محفوظه

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
با راهنمایی یکی از مدیران بسیار عزیز سایت تونستم از پی وی های قدیمی نام کاربری ایشون رو پیدا کنم از دوستان اگه کسی ایمیلی شماره ای یا دسترسی به ایشون داره لطفا به من یا خود ایشون اطلاع بده تا این مشکل رو حل شه ممنون از کمکتون

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
اگر پیداش نکردی توی دیتابیس قدیمی ایرانسل که توی نت فراونه شماره ات رو سرچ کن اگر با مشخصات خودش ثبت نام کرده باشه به احتمال زیاد شماره شو پیدا میکنی

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
اگر پیداش نکردی توی دیتابیس قدیمی ایرانسل که توی نت فراونه شماره ات رو سرچ کن اگر با مشخصات خودش ثبت نام کرده باشه به احتمال زیاد شماره شو پیدا میکنی
ممنونم ازشما متاسفانه گويا كلا پاك كردن از نت اين ديتابيس رو، اگه شما يا دوستان ميتونيد دسترسي داشته باشيد من شماره رو بدم و زحمتشو بكشيد ممنونم

elmikarbordi

Registered User
لایک‌ها
1,612
با راهنمایی یکی از مدیران بسیار عزیز سایت تونستم از پی وی های قدیمی نام کاربری ایشون رو پیدا کنم از دوستان اگه کسی ایمیلی شماره ای یا دسترسی به ایشون داره لطفا به من یا خود ایشون اطلاع بده تا این مشکل رو حل شه ممنون از کمکتون

سلام 3 تا شماره داشتم تو خصوصی فرستادم

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
ممنونم از همه دوستان عزيز كه محبت كردند و كمك و راهنمايي كردند، از طريق دوستان شماره هايي بدست آوردم كه متاسفانه همشون يا مسدوده يا واگذار شده و يا جواب نميده و حتي در تلگرام و واتساپ هم متاسفانه پيامها رو ميخونه اما جوابش رو نميده ظاهرا ايشون آدم درستي نبودند و عمدا و دانسته اينكار رو كردند الله اعلم

ali206

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام مجدد
واقعا بايد از همه دوستان و عزيزان و مدير محترم تشكر و قدرداني بكنم كه اين مدت برادرانه راهنمايي و كمك و مساعدت كردند و باعث شدند اين مشكل حل بشه، مالك ديشب با من تماس گرفتند و عمدي دركارشون نبوده و فراموش كرده بودند كه اين سيم كارت رو قبلا فروختند و درست در آخرين روز كه قرار بود خط قطع بشه(يعني امروز) خوشبختانه تشريف بردند و مسدودي خط رو برطرف كردند البته واقعا بايد بگم سيستم ايرانسل افتضاحه و از 11 بار تماس من با مركز 700 و سر زدن به 9 دفتر خدماتي و سه مركز اصلي ايرانسل نتيجه بيانگر اين بود كه اصلا هماهنگي بينشون نيست و هركسي تفسير راي خودش رو داره بطوريكه از اين 11 بار 6 كارشناس گفتند نيازي به مالك نيست و 5 كارشناس گفته هاي عكس اونها رو گفتند!!! ماشالاه دفاتر ايرانسل هم پره از كسانيكه خوششون مياد نه بگن و اكثرا يه عده دختر با سطح هوشي بسيار پايين اونجا نشستند و نه كارشون رو بلدند و نه طرزبرخورد رو!! (البته انصافا كارشناساي 700 مودب هستند) بطوريكه سراخر حتي پس از رفع مسدودي هم ميگفتن نميشه و حضور مالك لازمه كه بعد بحث و دعواي شديد بالاخره رفعش كردند جالبه كه همونجا به 700 هم زنگ زدم و كارشناس گفت بهشون بگين پروژه كاربر رو بايد اجرا كنند اما امتناع كردند و 700 اسم اون دختره رو خواسا كه اسمش رو هم نگفت چون مطئنا خودشم ميدونست كه چرت ميگه ولي من پشت خط 700 باهاشون بحث ميكردم و همه ماجرا ضبط ميشد و كارشناس 700 داشت گوش ميداد و يه شكايت ثبت كرد با قيد اينكه حتي كارمند مربوطه از گفتن اسمش هم امتناع كرده!! بالاخره با دخالت مديران مركز قائله تموم شد(البته يكي از مديران قبول نميكرد كه مجبور شدم به مدير بالاتر مراجعه كنم اونم به سختي چون نميزاشتن وارد ساختمان اداري بشم) در هر حال ايرانسل سيستم بسيار مزخرف و بدون نظارت موثر داره وگرنه اينقدر بي نظم و دل بخواهي اداره نميشد و سر اين موضوع كلي وقت و انرژي هدر رفت هم از من هم از سيستم سازماني ايرانسل، بگذريم اينم تجربه اي و خاطره اي شد :)
در هر حال بازم ممنونم از همه مديران و دوستان گلم كه اگر كمك اونها نبود اين موضوع حل نميشد با سپاس فراوان

بالا