• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمايي

solmaz76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي من دعوتنامه gmailداشتم و عضو شدم ولي حالا نميدونم آيا ميتونم براي ديگران دعوتنامه بفرستم يا نه ؟اكر بله چطور؟متشكرم و خسته نباشيد.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من نفهميدم درست ! يه كم جمله بنديش سخت بود ! ولي شما اگر بخوايد كسي رو دعوت كنيد ... بايد دعوت نامه داشته باشيد !

براي اينكه بدونيد داريد يا نه ، تو Inbox بالاي نامه ها ( اگر دعوت نامه داشته باشيد ) مينويسه ( مثلا ) You have 6 Gmail invitations. Invite a friend to join Gmail!

حالا شما برو تو جي ميل ... ببين اين نوشته ( با Background آبي ) اون بالا هست يا نه ! اگر بود ... روش كليك كن ... اسم و آدرس Email اون كسي رو كه ميخواي دعوت كني بنويس ... بعد هم تمام !

اگر هم دعوت نامه نداشتي ... بگو ... اينجا دعوت نامه زياد هست !

solmaz76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
من نفهميدم درست ! يه كم جمله بنديش سخت بود ! ولي شما اگر بخوايد كسي رو دعوت كنيد ... بايد دعوت نامه داشته باشيد !

براي اينكه بدونيد داريد يا نه ، تو Inbox بالاي نامه ها ( اگر دعوت نامه داشته باشيد ) مينويسه ( مثلا ) You have 6 Gmail invitations. Invite a friend to join Gmail!

حالا شما برو تو جي ميل ... ببين اين نوشته ( با Background آبي ) اون بالا هست يا نه ! اگر بود ... روش كليك كن ... اسم و آدرس Email اون كسي رو كه ميخواي دعوت كني بنويس ... بعد هم تمام !

اگر هم دعوت نامه نداشتي ... بگو ... اينجا دعوت نامه زياد هست !
متشكرم از راهنماييهاتون هم درباره GMAIL هم درباره LINKدادن خسته نباشي

بالا