• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایـــی برای راه اندازی فروشگاه آنلاین

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام دوستان یه مقدار سرچ کردم جسته گریخته یه چیزایی دستگیرم شد ولی نیاز به مشاوره و راهنمایی دارم
خصوصا تو زمینه های طراحی سایت(غیر از هزینه دامنه و هاست-خود قالب که هزینه های جداگونه ای داره تو فکرش بودم با نرم افزار خودم بسازم با قالب های آماده...؟)
و نحوه پرداخت وجه توسط مشتری (جایی خوندم چون هر دو روش پرداخت آنلاین و دربافت وجه درب منزل مشکلاتی داره یه روشی هست به این صورت که از خریدار خواسته میشه مبلغ پست رو (یا به تنهایی یا به همراه 10 درصد قیمت سفارشات) رو پرداخت آنلاین کنه

نحوه رسوندن کالا به مشتری (سر این قضیه خیلی گیج شدم!)

پیشاپیش ممنون

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
خسیساااا :|

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
خب من اینو کامل برات توضیح میدم:

شما برای اینکه کالای برگشتی نداشته باشی باید عکس محصولت دقیقا همون چیزی باشه که قراره بفروشی
اگر کالا تون مشکلی داره باید در توضیح سایت قید کنید.
برگشتی زمانی پیش میاد که مشتری چیزی رو تحویل میگیره که مغایر با توضیحات و تصویر ارائه شده در سایته و نهایتا از خرید ناراضی هست.

درسته که خیلی ها میگن پرداخت در محل قابل اعتماده، اما از نظر شمای فروشنده باعث دردسر میشه فقط. به نظر من فروش نقدی و آنلاین رو فعال کن نه همکاری با پست و پرداخت در محل.

شما اگر یک فروشگاه ساز مدرن داشته باشی، موقع تنظیم فروشگاه ست میکنه که برحسب هر گرم کالا چه تعرفه ای به هزینه پست اضافه بشه.
مثلا: 1 تا 100 گرم = 500 تومن
101 گرم تا 500 گرم = 900 تومن
و ...

و موقع درج کالا در سایت، وزنش رو میزنی مثلا 350 گرم، تا سایت بر اساس فرمول بالا برات هزینه پستی رو محاسبه کنه و مشتری مبلغش رو پرداخت کنه به همراه هزینه کالا.
این نکته روهم یادتون باشه هزینه ای که شما بابت پست میگیری نسبت به هزینه ای که اداره پست از شما میگیره بخاطر اضافه شدن مالیات و بیمه و صدتاچیز دیگه در نهایت کمتره. پس بهتری سری به محاسبه گر قیمت درسایتشون بزنی و یک مثال تهران به اهواز بزنی ببینی برای هر لباس چقدر هزینه میشه. تا حدودش رو کمی بیشتر کنی و از جیب ندی برای پست کردن. و محاسبه گر سایتت اختلاف زیادی با محاسبه گر اداره پست نداشته باشه.

البته بستگی به نوع فروشگاهتون هم داره بعضی ها ممکنه ماژولش رو داشته باشه روی خودش و با پست همکاری داشته باشه از نظر سرویس دهی. که اونو باید در لیست
امکانات اون فروشگاه ساز ببینید چطوریه.

پرداخت آنلاین هم که الان اکثرا فروشگاه سازها درگاه پرداخت ایرانی دارند فقط باید با بانک قرارداد ببندی تا بهت بدن و پارامترهاشو در فروشگاه ست کنی تا بتونی پول رو آنلاین بگیری.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
خب من اینو کامل برات توضیح میدم:
شما برای اینکه کالای برگشتی نداشته باشی باید عکس محصولت دقیقا همون چیزی باشه که قراره بفروشی
اگر کالا تون مشکلی داره باید در توضیح سایت قید کنید.
برگشتی زمانی پیش میاد که مشتری چیزی رو تحویل میگیره که مغایر با توضیحات و تصویر ارائه شده در سایته و نهایتا از خرید ناراضی هست.
درسته که خیلی ها میگن پرداخت در محل قابل اعتماده، اما از نظر شمای فروشنده باعث دردسر میشه فقط. به نظر من فروش نقدی و آنلاین رو فعال کن نه همکاری با پست و پرداخت در محل.
شما اگر یک فروشگاه ساز مدرن داشته باشی، موقع تنظیم فروشگاه ست میکنه که برحسب هر گرم کالا چه تعرفه ای به هزینه پست اضافه بشه.
مثلا: 1 تا 100 گرم = 500 تومن
101 گرم تا 500 گرم = 900 تومن

و ...
و موقع درج کالا در سایت، وزنش رو میزنی مثلا 350 گرم، تا سایت بر اساس فرمول بالا برات هزینه پستی رو محاسبه کنه و مشتری مبلغش رو پرداخت کنه به همراه هزینه کالا.
این نکته روهم یادتون باشه هزینه ای که شما بابت پست میگیری نسبت به هزینه ای که اداره پست از شما میگیره بخاطر اضافه شدن مالیات و بیمه و صدتاچیز دیگه در نهایت کمتره.
پس بهتری سری به محاسبه گر قیمت درسایتشون بزنی و یک مثال تهران به اهواز بزنی ببینی برای هر لباس چقدر هزینه میشه. تا حدودش رو کمی بیشتر کنی و از جیب ندی برای پست کردن. و محاسبه گر سایتت اختلاف زیادی با محاسبه گر اداره پست نداشته باشه.
البته بستگی به نوع فروشگاهتون هم داره بعضی ها ممکنه ماژولش رو داشته باشه روی خودش و با پست همکاری داشته باشه از نظر سرویس دهی. که اونو باید در لیست
امکانات اون فروشگاه ساز ببینید چطوریه.
پرداخت آنلاین هم که الان اکثرا فروشگاه سازها درگاه پرداخت ایرانی دارند فقط باید با بانک قرارداد ببندی تا بهت بدن و پارامترهاشو در فروشگاه ست کنی تا بتونی پول رو آنلاین بگیری.
آقا ممنون از توضیحات مفیدی که دادی
فقط چند جاشو خوب نفهمیدم , من اگه فروش رو نقدی بذارم باید جنسارو دونه دونه بعد سفارش گرفتن بدم به پست تا برسوندشون؟؟؟
بعد برای وزن من میتونم مثلا وزنشو کمتر بگم که قیمت پستو کمتر حساب کنن؟ :دی (یا خودشونم وزن میکنن؟)
و باید با این ترازویهای آشپزخونه وزن کنم؟
اون جمله اخر رو bold کردم رو متوجه نشدم ..:general507:

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
شما وقتی یک لباس بچه داری یک وزنی داره درسته؟ اینو قراره پست کنی به آدرس خریدار. هزینه پست رو پس باید از مشتری بگیری قبلش تا وقتی
میخواهی بری اداره پست و بسته رو تحویل بدی پول بیشتری از مقداری که از مشتری گرفتی ندی. یعنی ضرر نکنی بابت ارسال محموله.

پس حالا اگر قراره هزینه پستی رو بر حساب وزن - خوده فروشگاه حساب کنه باید فرمول بندی برحسب وزن رو بگذاره.

اگر میخواهی فله ای کار کنی و حوصله این کارا رو نداری با خودت مدنظر داشته باش مثلا یک ست لباس حداکثر چقدر وزن داره و دورترین جای ایران که قراره پست کنی
هزینه ش چقدر میشه همونو ثابت کن بذار "هزینه ارسال"....

روش های زیادی برای این کار وجود داره که بنا به سلیقه شماست و البته نباید از مشتری هزینه زیادی بابت پست بگیری.

توی سایت پست فرمول وزن رو زده اما وقتی میری باجه و جنسو میخواهی پست کنی روش مالیات هم اضافه میشه . مثلا الان یک پاکت پستی به تهران هزینه ش 4 تومنه اما با مالیات و اینا کلا میشه 5500 مثلا....

کلا این سیستم پست در ایران واقعا مسخره هست.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
شما وقتی یک لباس بچه داری یک وزنی داره درسته؟ اینو قراره پست کنی به آدرس خریدار. هزینه پست رو پس باید از مشتری بگیری قبلش تا وقتی
میخواهی بری اداره پست و بسته رو تحویل بدی پول بیشتری از مقداری که از مشتری گرفتی ندی. یعنی ضرر نکنی بابت ارسال محموله.
پس حالا اگر قراره هزینه پستی رو بر حساب وزن - خوده فروشگاه حساب کنه باید فرمول بندی برحسب وزن رو بگذاره.
اگر میخواهی فله ای کار کنی و حوصله این کارا رو نداری با خودت مدنظر داشته باش مثلا یک ست لباس حداکثر چقدر وزن داره و دورترین جای ایران که قراره پست کنی
هزینه ش چقدر میشه همونو ثابت کن بذار "هزینه ارسال"....
روش های زیادی برای این کار وجود داره که بنا به سلیقه شماست و البته نباید از مشتری هزینه زیادی بابت پست بگیری.
توی سایت پست فرمول وزن رو زده اما وقتی میری باجه و جنسو میخواهی پست کنی روش مالیات هم اضافه میشه . مثلا الان یک پاکت پستی به تهران هزینه ش 4 تومنه اما با مالیات و اینا کلا میشه 5500 مثلا....
کلا این سیستم پست در ایران واقعا مسخره هست.
ببینید درست فهمیدم : من اگه نخوام با پست و امثالشون قرارداد ببندم پس خودم سفارشها رو باید ببرم به اداره پست و ازونجا درخواست ارسال بدم؟ بعد اونجا هزینه های ارسال رو که قبلش از خریدار گرفتم رو پرداخت کنم و بدم بفرستن ...؟

برای ساخت فروشگاهی که تمام امکانات لازم رو داشته باشه ولی هزینش زیاد در نیاد چی پیشنهاد میدید؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اره درسته.

اپن کارت مجانی داره.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
اره درسته.
اپن کارت مجانی داره.
عزیز ممنون حرفاتون خیلی بدردم خورد
-----
این اپن کارت چی مجانی داره؟ بعد درمورد ساخت سایت هم راهنماییم میکنید ؟ کجا بدم بسازن که همه ماژولای مورد نیازو بدن و قیمت بالا نباشه؟
یا اصلا فروشگاه سازهای رایگان دانلود کنم خودم میتونم بسازم و فقط هاست و دامنه رو بخرم؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
توی گوگل جستجو کنید درباره open cart فارسی و یا موارد مشابه... مطلب و سایت زیاده

بالا