• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی از دوستان عزیزم، برای خریدن گوشی.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حدأکثر قیمت: 380000 تومان.

اولویّت های من:
1- داشتن قدرت بالا برای اجرای بازی های 3D (سه بعدی) مخصوص موبایل.

2- داشتن دوربین پر قدرت، با کیفیّت قابل قبول.

ترجیح میدم قدرت اجرای نرم افزار های مختلف را هم داشته باشه، ولی اگر نداشت،
خیلی برام مهم نیست.
برای من، مارک گوشی اصلاً مهم نیست!! نوکیا؟؟ سونی اریکسون؟؟ سامسونگ و ...
با این مشخصّات، نظر خودم بیشتر با
Nokia N90 و Sony Ericson W800i هست.

منتظر نظر هاتون هستم.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوربين 3.2 باشه يا 2 مگاپيكسل؟

به قدرت و كيفيت MP3 هم اهميت ميدي؟

قيمت در چه حدودي باشه؟

سيمبين ميخواي يا جاوا؟

قیمت رو که اول از همه گفتم، 380000 تومان.
با این قیمت... دوربینش هر چقدر پر قدرت تر، بهتر.
MP3 Player موبایل خیلی برام اهمیّت نداره.
سیمبین و جاوا برام مهم نیست، اگر گوشی های فقط جاوا (بدون سیمبین) نمی توانند همه بازی های رایج موجود را اجراء کنند، از بین سیمبین دار ها پیشنهاد بدید.
ولی من 2 تا الویّت اصلی داشتم....
1- داشتن قدرت بالا برای اجرای بازی های 3D (سه بعدی) مخصوص موبایل.
2- داشتن دوربین پر قدرت، با کیفیّت قابل قبول.
با این مشخصّات، نظر خودم بیشتر با Nokia N90 و Sony Ericson W800i هست. نظر شما چیه؟؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
برای بازی های 3d که کلا گوشی های نوکیا مرخص هستن....اصلا اکثر بازیهای 3d جاوا رو نمیتونن باز کنن!!

شما سونی اریکسون بگیر و خیال خودت رو راحت کن....یه w810 بگیر...هم دوربینش عالیه هم mp3 هم بازی های 3d اجرا میکنه که n73 نمیتونه اجرا کنه...

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من 18 ماهه N90 دارم و از این گوشی واقعا راضیم. سعی میکنم راجع بهش تعصبی ننویسم اما واقعا تا حالا از هیچ نظری اذیتم نکرده و هنوز که هنوزه هرجا از جاش درش میارم کسی نیستش که نگاش به سمت گوشی کشیده نشه.
این یکی از بزرگترین محاسن این گوشیه یعنی مثل خیلی از گوشیها تو دست همه نیست و کمه.
از طرفی فیلم برداری و عکس برداریش محشره مخصوصا مورد اول با فرمت MP4 و دوربینشم که لنز کارل زیس داره و فوکوس اتوماتیک.با در بسته اگر لنزشو بچرخونی دقیقا شکل دوربینای دیجیتال میشه و با در نیمه باز در حالت 90 درجه مانیتورشو بچرخونی عینهو هندی کم میشه! کلیداش بسیار بزرگه و برای اس ام اس جون میده. ضمن اینکه با در بسته هم میتونی به موزیک گوش بدی.
مردم میگن دو تا عیب داره که من اولیو به هیچ عنوان عیب نمیدونم و اتفاقا ازش لذت میبرم و دومیو قبول دارم. یکی این که میگن خیلی درشته و یکی اینکه ویبره نداره.
در مورد درشتیش من خودم گوشی درشت دوست دارم و اینکه برام خیلی خوش دسته. ویبره هم نداره که خب برای خیلیا دوست داشتنی نیست.
صدای زنگشم زیاد قوی نیست. اما با هدفون کیفیتش باور نکردنیه.

کلا نداشتن ویبره و درشت بودنشو دوست دارم. چون باعث شده که تعدادش زیاد نشه.
فقط اگه خواستی بگیری حتما شماره سریال گوشیو روی مانیتور و زیر باطری و روی جعبه ش باهم تطبیق بده و حتی الامکان گارانتی دار بگیر.
موفق باشی

این موضوع رو توی این تاپیک دیدم: http://forum.persiantools.com//newreply.php?do=newreply&p=907635
نظر شما در این مورد چیه؟؟ آیا N90 مشخصّاتی رو که منم خواستم داره؟؟

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
سلام رفیق
ببین داداش هر گوشی یکسری مزایایی داره یکسری معایبی.
نوکیای من (N90) معایبش اینه که ویبره نداره. بنظر من همین و تمام. اما اندازه ی بزرگش برای خیلیا خوشایند نیست. ضمنا من تا الان تا دلت بخواد بازی چه جاوا چه سیمبین روی این گوشی نصب کردم و همشونو به نحو احسن اجرا کرده.
در مورد دوربین سوال کردی فکر میکنم به اندازه ی کافی برات توضیح دادم. شما استایل این گوشی در حالتهای مختلف عکس برداری و فیلم برداری رو در هیچ گوشی نمیتونی پیدا کنی. هم شبیه هندی کم میشه هم شبیه دوربین دیجیتال. هم در حالت بسته میتونی عکس بگیری هم در حالت باز. عکس که میگیری از چندین فیلتر رد میشه و بعد به شما تحویلش میده. یادمه تو سایت gsmarena نسخه ی اولیه و آزمایشی این گوشی با سونی اریکسون w800 مقایسه شد و هیچکس نفهمید و با این نسخه ی آزمایشی با اختلاف خیلی کم دوم شد. نسخه ی اصلی این گوشی بعد از مدتی با یک دوربین دیجیتال کانن اگه اشتباه نکنم مقایسه شد! فوکوس اتوماتیک و فیلم برداری باورنکردنیشو یکبار تجربه کنی میفهمی چی میگم.
از نظر فاکتور قیمت هم که کاملا مناسبه. از همه ی اینا که بگذریم به قول دوستان مثل خیلی از گوشیها که حالا درست نیست نام ببرم خز نشده.
از نظر سیستم عامل هم خب دیگه پرواضحه و همه تنوع برنامه های مختلف سیمبین که روی گوشیهای جاوا قابل نصب نیستو میدونن.

در رابطه با سونی اریکسون هم خدمتت عرض کنم مدلی که نام بردی بعلاوه ی اونی که دوست عزیزمون پویا بهش اشاره کردن یعنی 810 گوشیهای بسیار خوبین. خب اصلیترین مزایاشون به n90 صدای بیشترشونه. کیفیت دوربینشونم خب خیلی خوبه ولی شک نکن که کیفیت فیلمبرداریشون اصلا به n90 نمیرسه. اگه از من میشنوی خواستی سونی اریکسون بگیری برو 810 بگیر که کیفیت صداش بیشتره گرچه پلت فرم ظاهری هر دو گوشی یکیه و باز هر دو با کا 750 ... ضمنا مانیتور این گوشیها خیلی کوچکه و اصلا به آدم حال نمیده.

یاعلی

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفیق
ببین داداش هر گوشی یکسری مزایایی داره یکسری معایبی.
نوکیای من (N90) معایبش اینه که ویبره نداره. بنظر من همین و تمام. اما اندازه ی بزرگش برای خیلیا خوشایند نیست. ضمنا من تا الان تا دلت بخواد بازی چه جاوا چه سیمبین روی این گوشی نصب کردم و همشونو به نحو احسن اجرا کرده.
در مورد دوربین سوال کردی فکر میکنم به اندازه ی کافی برات توضیح دادم. شما استایل این گوشی در حالتهای مختلف عکس برداری و فیلم برداری رو در هیچ گوشی نمیتونی پیدا کنی. هم شبیه هندی کم میشه هم شبیه دوربین دیجیتال. هم در حالت بسته میتونی عکس بگیری هم در حالت باز. عکس که میگیری از چندین فیلتر رد میشه و بعد به شما تحویلش میده. یادمه تو سایت gsmarena نسخه ی اولیه و آزمایشی این گوشی با سونی اریکسون w800 مقایسه شد و هیچکس نفهمید و با این نسخه ی آزمایشی با اختلاف خیلی کم دوم شد. نسخه ی اصلی این گوشی بعد از مدتی با یک دوربین دیجیتال کانن اگه اشتباه نکنم مقایسه شد! فوکوس اتوماتیک و فیلم برداری باورنکردنیشو یکبار تجربه کنی میفهمی چی میگم.
از نظر فاکتور قیمت هم که کاملا مناسبه. از همه ی اینا که بگذریم به قول دوستان مثل خیلی از گوشیها که حالا درست نیست نام ببرم خز نشده.
از نظر سیستم عامل هم خب دیگه پرواضحه و همه تنوع برنامه های مختلف سیمبین که روی گوشیهای جاوا قابل نصب نیستو میدونن.
در رابطه با سونی اریکسون هم خدمتت عرض کنم مدلی که نام بردی بعلاوه ی اونی که دوست عزیزمون پویا بهش اشاره کردن یعنی 810 گوشیهای بسیار خوبین. خب اصلیترین مزایاشون به n90 صدای بیشترشونه. کیفیت دوربینشونم خب خیلی خوبه ولی شک نکن که کیفیت فیلمبرداریشون اصلا به n90 نمیرسه. اگه از من میشنوی خواستی سونی اریکسون بگیری برو 810 بگیر که کیفیت صداش بیشتره گرچه پلت فرم ظاهری هر دو گوشی یکیه و باز هر دو با کا 750 ... ضمنا مانیتور این گوشیها خیلی کوچکه و اصلا به آدم حال نمیده.
یاعلی

برای منم نداشتن ویبراتور و بزرگ بودن سایز گوشی، خیلی مهم نیست.
هر شخصی سلیقه ای داره، ولی من تعداد زیادی از عکس های گرفته شده با W800i و W810i و K750i (همگی یک نوع دوربین دارند) را با عکس های گرفته شده با Nokia N90 مقایسه کردم و به نظر من کیفیّت عکس های Nokia N90 تا حدودی بالاتر از گوشی های 2-مگا-پیکسلی سونی اریکسون هست، بعلاوه اینکه N90 در بین خود گوشی های 2-مگا-پیکسلی نوکیا، دارای بالاترین قدرت و کیفیّت هست.

در مورد قدرت Nokia N90 برای اجرای بازی های مختلف، یک جدول مشخصّات در زیر گذاشتم، خودتون مقایسه کنید. راستی، این نکته رو هم بگم که Nokia N90 بر خلاف گوشی های Sony Ericsson نام برده شده در بالا، دارای EDGE Class 10, 236.8 kbps و 3G 384 kbps هست. دوستان اگر چنین جدولی برای گوشی های Sony Ericsson هم موجود هست، لطفاً ارائه بدید.

125fs190494.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما یه بازی super real tennis که 3d هست و یه k700 ناقابل میتونه به راحتی اجرا کنه بریز روی n90 ببین اگه کار کرد هرچی خواستی بگو...

این جدولها رو بی خیال شو ...

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
1.N90
2.N70
3.w810 که سیمبین نداره
در کل N90 بگیری بهتره و کیفیت فیلمبرداریشم از اینا بهتره.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما یه بازی super real tennis که 3d هست و یه k700 ناقابل میتونه به راحتی اجرا کنه بریز روی n90 ببین اگه کار کرد هرچی خواستی بگو...

این جدولها رو بی خیال شو ...

این ربطی به قدرت گوشی نداره بازی که برای سونی اریکسون ساخته شده رو گوشیهای دیگه اجرا نمیشه همون تنیس رو موتورولا هم اجرا نمیشه نه اینکه سونی اریکسون از این نظر قویتره خیر! برنامه رو طوری نوشتن که روی گوشی دیگه ای اجرا نشه. به هر حال من فکر میکنم بازیهای سیمبین از نظر گرافیک و موزیک خیلی قویتر از جاوا هستند. متاسفانه قیمتها خیلی نوسان داره ولی پیشنهاد بنده N71 است با توجه به خواست شما.

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Performance. In fact, results of Sony Ericsson W810i are lower than Sony Ericsson K750i/W800i showed in SPMarkJava06. The reason is another platform for Java virtual machine. It will probably be optimized in future and then the results will grow.x

Sony Ericsson w810i Software
SPMarkJava06 results Score: 632
2D game: 16.6 fps
3D Game: 3.2 fps
Fillrate: 696 kTextels/s
Polygon: 10 kVerticals/s
Througput PNG Score: 18
JVM: 400

Sony Ericsson K750i/w800i Software
SPMarkJava06 Score: 931
2d Game: 27.2Fps
3d Game: 4.2 Fps
Fillrate: 773 k Texels/s
Polygon: 9.5 kVertices/s
Png Score: 34
Jvm Score: 945

w810i_.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اتفاقا سونی اریکسون از این نظر بازی های 3D قویتره....همه هم میدونن....همچین صحبتهایی فقط نشان از کم اطلاعی گوینده داره و بس...

یه صحبتی هم با باز کننده تاپیک دارم:

من نمیخوام الان دوباره بحث نوکیا و سونی در برابر هم دوباره باز بشه....فقط این رو بدون که با خرید یه گوشی سیمبین امکان بازیهای 3d که برای سونی اریکسون خیلی خیلی زیاد هم هست از دست میدی... چون گفته بودی بازی 3d برات مهمه ....
بهتره به یکسری حرفهایی که زده میشه خیلی اهمیت ندی...

ReCoLoR

Registered User
لایک‌ها
5
ای خدا
آدم چه حرفای تعصبی و کورکورانه که اینجا نمیشنوه.

کاش یکی برام توضیح میداد که سیمبین داشتن یک گوشی چه ربطی به اجرا نکردن بازیهای سه بعدی داره:rolleyes:
آخه داداش من دیگه p990 رو قبول داری دیگه؟ سیمبین داره یا نداره؟ چجوریاست که تو اجرای بازیهای سه بعدی پرکیفیت از همه قویتره؟؟! چجوریه که N93 تو اجرای بازیهای سه بعدی کیفیت متوسط از همه قویتره؟ N93 سیمبین داره یا نداره؟

حساب دودوتا چهارتاست. یه سر به همون jbenchmark بزنین ببینین
8 گوشی اولش از همه نظر (قدرت سخت افزاری) چه گوشیهایی هستن؟ سونی اریکسون توشون دیده میشه؟؟

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سلام رفیق

. یادمه تو سایت gsmarena نسخه ی اولیه و آزمایشی این گوشی با سونی اریکسون w800 مقایسه شد و هیچکس نفهمید و با این نسخه ی آزمایشی با اختلاف خیلی کم دوم شد. نسخه ی اصلی این گوشی بعد از مدتی با یک دوربین دیجیتال کانن اگه اشتباه نکنم مقایسه شد! فوکوس اتوماتیک و فیلم برداری باورنکردنیشو یکبار تجربه کنی میفهمی چی میگم.

یاعلی

دقیقا من هم یادمه که با یک دوربین دیجیتال کنون مقایسه شد و البته خداییش عکسهای W800 به کنون نزدیکتر بود. ولی بنا بر مصلحت! و با کمال تعجب بعد از یک مدت اون لینک رو ( که سری N ) رو زیر سووال برده بود برداشتن!!!:D :p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ای خدا
آدم چه حرفای تعصبی و کورکورانه که اینجا نمیشنوه.

کاش یکی برام توضیح میداد که سیمبین داشتن یک گوشی چه ربطی به اجرا نکردن بازیهای سه بعدی داره:rolleyes:
آخه داداش من دیگه p990 رو قبول داری دیگه؟ سیمبین داره یا نداره؟ چجوریاست که تو اجرای بازیهای سه بعدی پرکیفیت از همه قویتره؟؟! چجوریه که N93 تو اجرای بازیهای سه بعدی کیفیت متوسط از همه قویتره؟ N93 سیمبین داره یا نداره؟

حساب دودوتا چهارتاست. یه سر به همون jbenchmark بزنین ببینین
8 گوشی اولش از همه نظر (قدرت سخت افزاری) چه گوشیهایی هستن؟ سونی اریکسون توشون دیده میشه؟؟

بابا نگین جایی این حرفها رو...یه جوری حرف میزنی انگار تا حالا گوشی سیمبین نوکیا ندیدی؟

همون بازی تنیس که روی k700 مثل اب خوردن اجرا میشه روی n70 بریز ببین اگه کار کرد؟؟ خوب بود اول امتحان میکردی بعد میگفتی....نیگا کن تو رو خدا روز روشن و خالی بندی....به یکی بگید که ندونه...من خودم همین بازیهای 3d سونی اریکسون رو اکثر گوشی های سیمبین نوکیا تست کردم کار نکرده....لابد دارم دروغ میگم نه؟؟:blink:

در مورد p990 قضیه فرق میکنه...برای اینکه همون کد نویسی جاوا که برای k750/w800 ,....موجوده برای p990 و M600 و w950 هم هست و مشکلی ندارن و راحت همون بازیهای 3d رو اجرا میکنن....

حالا شما بگو سیمبین چه ربطی به اجرا نکردن جاوا 3 بعدی داره که اکثر گوشی های سیمبین نوکیا نمیتونن؟!:p

بالا