• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی از شما کاربران عزیز درباره ی کسب درآمد از نت

78nbm78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ی کاربران عزیز سایت : )
بنده یک سوال از شما داشتم و ازتون تمنا دارم که تجربه های گران بهاتون رو در اختیارم بزارید :)
راستش من الان حدود 3 سال میشه که توی نت هستم و حدود 2 سال هست که توی کارهای وبمستری و وبلاگ نویسی هستم .
توی این دو سال هم تجربه های فراوانی کسب کردم .
اما توی یک زمینه متاسفانه تجربه و اطلاعات ندارم :(

پدر دوست من ، دو هفته پیش از دنیا رفت . من و دوستم (که پدرشون از دنیا رفت) و دو نفر دیگه ، یک وبی رو تازه زدیم و قصد داریم که یک ماهه الکسای وب رو زیره 5000 ایران برسونیم .
من خیلی دوست دارم از سایت درآمد کسب کنیم و حداقل دو سوم از درآمد رو به دوستم بدیم :)
چون دیگه یک آدم 18 ساله ، باید زندگی خانواده رو اداره کنه ...
ولی نمیدونم چه طوری کسب درآمد کنم ...
البته با سیستم هایی مثل Anetwork ، تبلیغات ایرانی ، کلیک یاب ، سیستم های پاپ آپ و ... کمی آشنا هستم ... اما این سرویس ها حداقل درآمد رو دارن .

میخواستم بدونم که من حداقل چطور میتونم ماهانه 500 هزار الی 2 میلیون تومان از نت کسب درآمد کنم ؟
البته از بنده کلاس های برنامه نویسی ASP رفته ام و الان برنامه نویسی بلدم ... اما به دلیل نداشتن رزومه کاری ، فعلا نمیتونم واسه کسی کار کنم یا پروژه ای بگیرم و بابتش پول بگیرم ...

در کل ببخشید که این همه تایپ کردم !
میخواستم من رو راهنمایی کنید (لطفا)
پیشاپیش از تمامی کاربران عزیز نهایت تشکر و قدر دانی را دارم :)

78nbm78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی توی این انجمن نیست که ما رو راهنمایی کنه ؟ :general705:

78nbm78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی اما از نظر خودم سرویس های بهتر از پاپ آپ هستن که من با اونها آشنا نیستم !
میخوام که شما اون سیستم ها رو به من معرفی کنید !

78nbm78

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:general602::general208::general208::general208::general208::general208::general208:

بالا