• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی : اضافه کردن سایت مپ

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
سلام
من از افزونه ی BWP Google XML Sitemaps v1.2.2 واسه سایتم استفاده میکنم.
می خوام واسه ی برچسب هام سایت مپ بسازم .

دوستان لطفا راهنمایی کنید چجوری باید این کارو انجام بدم . ممنون

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
بنده این افزونه رو پیشنهاد می کنم : Google XML Sitemaps
با این افزونه کار کردم . امکان انتشار تگ در سایت مپ رو داره . افزونه ای که گفتید رو نمی دونم !
لطفا به امتیاز و تعداد دانلود افزونه ها دقت کنید و همیشه افزونه ای رو نصب کنید که طرفدار بیشتری دارد و عامیانه تره تا هنگام برخورد با مشکل راحت تر راه حلش رو پیدا کنید .

همچنین می تونید از WordPress SEO by Yoast استفاده کنید که ضمن بهبود سئوی سایت شما ، یک سایت مپ فوق العاده در اختیار شما قرار میده.

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
بنده این افزونه رو پیشنهاد می کنم : Google XML Sitemaps
با این افزونه کار کردم . امکان انتشار تگ در سایت مپ رو داره . افزونه ای که گفتید رو نمی دونم !
لطفا به امتیاز و تعداد دانلود افزونه ها دقت کنید و همیشه افزونه ای رو نصب کنید که طرفدار بیشتری دارد و عامیانه تره تا هنگام برخورد با مشکل راحت تر راه حلش رو پیدا کنید .

همچنین می تونید از WordPress SEO by Yoast استفاده کنید که ضمن بهبود سئوی سایت شما ، یک سایت مپ فوق العاده در اختیار شما قرار میده.

این افزونه نسبت به Google XML Sitemaps یه سری حسن هایی داره واسه همین اینو نصب کردم. امتیازش هم بالا بود
افزونه Yoast هم متاسفانه با قالب سایتم مشکل ایجاد می کنه .

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
من فکر نکنم Google XML Sitemaps کمبودی داشته باشه . در صورتی که BWP Google XML Sitemaps v1.2.2 برچسب ها رو منتشر نمی کنه .
همینطور که اینجا http://wordpress.org/support/topic/splitting-tags می بینید این افزونه فعلا برچسب ها رو پشتیبانی نمی کنه .

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
من فکر نکنم Google XML Sitemaps کمبودی داشته باشه . در صورتی که BWP Google XML Sitemaps v1.2.2 برچسب ها رو منتشر نمی کنه .
همینطور که اینجا http://wordpress.org/support/topic/splitting-tags می بینید این افزونه فعلا برچسب ها رو پشتیبانی نمی کنه .

اگه الان افزونم رو تغییر بدم ، گوگل گیر نمیده ؟

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
نه .
گوگل فقط به ادرس سایت مپ نیاز داره .
مادامی که در آدرس پیوند یکتای نوشته ها تغییری ایجاد نشه مشکلی پیش نمیاد .

alikka

Registered User
لایک‌ها
226
نه .
گوگل فقط به ادرس سایت مپ نیاز داره .
مادامی که در آدرس پیوند یکتای نوشته ها تغییری ایجاد نشه مشکلی پیش نمیاد .
باشه خیلی لطف کردید ، فقط توی افزونه ی Google XML Sitemaps چطوری واسه برچسب ها هم سایت مپ بسازم ؟

بالا