• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای ارتقا سیستم

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان سلام
من میخواستم سیستم رو ارتقا بدم و یک کارت گرافیک gtx750ti و دو تا رم 2gb (یعنی کلا 4 گیگ) به سیستم ذیل اضافه کنم، حالا نمی دونم آیا به خاطر CPU و مادربورد مشکلی واسه ارتقا دارم یا نه؟ یعنی قطعات به هم میخونن؟ گلوگاه نمیشه؟ اصلا کارت گرافیک به مادربورد من میخوره یا نه؟
سیستم فعلی :
CPU : Core i3 530 2.93Ghz
RAM : 2x 2GB 1333 Kingmax
GPU : gt240
Motherboard : Gigabyte P55
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ضمنا من فقط با این سیستم CS:GO بازی می کنم. هیچ بازی دیگه ای به جز CS:GO انجام نمیدم.

Mamahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
پاورت چیه ؟

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
سلام دوست گلم سی پی یو و کارت مشکلی ندارن این کارت به پاور 400 وات نیاز داره 60 وات مصرف داره که احتمالا زیر بار 100 وات مصرف کنه
اگه بازی شما در رزولوشن کمتر از فول اچ دی باشه قطعا مشکلی نداره ولی در فول اچ دی باید جزییات بیاد پایین چون مادربورد شما یه کمکی گلوگاهه البته نه در حد زیاد با جزییات متوسط مشکلی نداره البته کارت میتونه رزولوشن نزدیک به فورکی رو پخش کنه ولی نمیشه ازش انتظار زیادی داشت ماکزیمم همون اچ دی با نهایت جزییات و فول اچ دی با جزییات متوسط
1.jpg

2.jpg

رم هم حتما زیاد کن:general601:

aveni

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوست گلم سی پی یو و کارت مشکلی ندارن این کارت به پاور 400 وات نیاز داره 60 وات مصرف داره که احتمالا زیر بار 100 وات مصرف کنه
اگه بازی شما در رزولوشن کمتر از فول اچ دی باشه قطعا مشکلی نداره ولی در فول اچ دی باید جزییات بیاد پایین چون مادربورد شما یه کمکی گلوگاهه البته نه در حد زیاد با جزییات متوسط مشکلی نداره البته کارت میتونه رزولوشن نزدیک به فورکی رو پخش کنه ولی نمیشه ازش انتظار زیادی داشت ماکزیمم همون اچ دی با نهایت جزییات و فول اچ دی با جزییات متوسط
مشاهده پیوست 963701

مشاهده پیوست 963702

رم هم حتما زیاد کن:general601:
دمت گرم داداش. والا من فقط CS:GO بازی می کنم اونم روی low settings با رزولوشن 800*600 ، پس فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. رم رو هم 8 گیگ می کنم.
فقط این کارت گرافیکی که لینک میدم مشکلی ایجاد نمیکنه که؟ (منظورم از نظر مدل و برند و... هست)
http://lioncomputer.ir/product/8993/کارت+گرافیک+ام+اس+آی+GTX+750+Ti+OC+V1/

mojtaba2600

Registered User
لایک‌ها
285
قربان شما در خدمتیم
نه مدل خوبی هست برند msi برند معتبر و قابل قبولی هست

بالا