• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای انتخاب سیستم مدیریت محتوای سایت ......

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض احترام خدمت دوستان

راستش من مدتی است که یک وب سایت رو اداره می کنم که البته شخصی است .این سایت که در کنارش شامل انجمن های گفتگو با استفاده از phpbbو همچنین بخش مقالات با استفاده از mt می باشد.

در مورد صفحه اصلی سایت که ادرسش رو هم برای شما گذاشته ام مدتی است که دنبال یک سیستم مدیریت وب سایت می گردم که بتونم برای رسیدن اون چیزی که لازم دارم بهم کمک کنه.این وب سایت کاملا علمی و تخصصی است و من می خواهم این وب سایت دارای مشخصات زیر باشد :

1- امکان ایجاد مطالب و مصاحبه و اطلاعیه ها و اخبار به صورت روزانه که بشه اضافش کرد.
2- خبر نامه
3- شامل اخرین مطالب از انجمن های گفتگو
4- شامل بخشهایی از مقالات که در بخش مقالات سایت قرار داره که بصورت لینک داده بشه.
5- کاملا امکان استفاده از زبان فارسی و انگلیسی به صورت همزمان را دارا باشه.

و در مجمو ع با توجه به نزدیکی هدف این وب سایت به اهداف وب سایت مرجع و سازمانی سازمان هواپیمایی کشوری به ادرس: www.cao.ir
می خواستم که دارای امکانات مشابهی باشه البته نه زیاد هم تخصصی که بیشتر منظور من اهداف اموزشی است.

می خواستم اگه امکانش باشه دوستان نظراتشون در مورد اینکه از چه سیستم مدیریت محتوای وب سایتی استفاده کنم که برای رسیدن به اهدافم مناسب تر باشه .
البته برای انجمن های گفتگو و بخش مقالات رو هم به همین صورتی که هستند مناسب هستند.

ممنونم

آدرس وب سایت:www.atn.ir
ادرس بخش مقالات وب سایت:www.weblog.atn.ir
ادرس انجمن های گفتگوی وب سایت:www.forum.atn.ir

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز من سیستم دراگون فلای رو به شما معرفی میکنم که از سایت www.meymeh.net میتونی به همراه پکیج فارسی و ماژول هاش دریافت کنی
تمام خصوصیاتی که شما میخواید رو داره و اینکه انجمن ها و گالری تصاویر رو همراه خود برنامه و به عنوان ماژول هاش نصب میکنه در کل سیستم بدی نیست
و اینک امکان چند زبانه داره که با انتخاب زبان مثلا فارسی تمام منو ها فارسی و راست به چپ و با انتخاب انگلیسی تمام منو ها چپ به رایت میشن و اینکه شما میتونید مشخص کنید که کدوم مطلب برای چه زبانی نشون داده بشه
دانلود کن و ببین بدردت میخوره یا نه
یا علی

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dragonfly :
سلام
دوست عزیز من سیستم دراگون فلای رو به شما معرفی میکنم که از سایت www.meymeh.net میتونی به همراه پکیج فارسی و ماژول هاش دریافت کنی
تمام خصوصیاتی که شما میخواید رو داره و اینکه انجمن ها و گالری تصاویر رو همراه خود برنامه و به عنوان ماژول هاش نصب میکنه در کل سیستم بدی نیست
و اینک امکان چند زبانه داره که با انتخاب زبان مثلا فارسی تمام منو ها فارسی و راست به چپ و با انتخاب انگلیسی تمام منو ها چپ به رایت میشن و اینکه شما میتونید مشخص کنید که کدوم مطلب برای چه زبانی نشون داده بشه
یا علی
در ضمن آموزش نصب رو هم تو فاروم همونجا پیدا میکنی
البته نصب راحتی داره

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از راهنماییتون چکش می کنم .

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خواهش
در هر صورت اگر کمکی هم از دست ساخته بود در خدمتم

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dragonfly :
سلام
یا علی

ممنونم از راهنماییتون
چک کردم جالب بود فقط چند تا سوال داشتم که ممنون می شم جوابشون رو بگید و راهنمایی کنید

اول در مورد منوهای کناری است .من قصدم این نیست که این همه منو داشته باشه که اینقدر شلوغ بشه
2- من اگه مثلا منوی سمت چپ رو نخوام ایا می شه ان رو جاش رو خالی نگه داشت
3- این محیط چقدر فضا رو اشغال می کنه
4- به چه علت از فونت تاهوما که کار رو خیلی قشنگ تر می کنه استفاده نکردید و ایا میشه اضافش کرد

ممنونم.:) :)

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
php-nuke سیستم قویی هستش! البته نمی دونم به کارت بیاد یانه! یکم حرفه ایه...

HAMIDMA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه نمونه کارش رو با ادرس لینکش رو بدید ممنون میشم.

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
شرمنده که دیر جواب میدم آخه به خاطر وقت کم نمی تونم به همه فاروم های مرتبط سر بزنم پس سوال ها رو لطفا همونجا مطرح کنید
در مورد حذف بعضی چیزها بله هر چی میخوای رو حذف کن در مورد فونت تاهوما هم بله میشه منتها انقدر درگیرم که خودم نتونستم css ها رو عوض کنم آخه دارم رو تاریخ شمسیش کار میکنم
در ضمن میلاد جان دراگون فلای تمام امکاناتی که نیوک در اختیار شما قرار میده رو در اختیار شما قرار میده + اینکه گالری عکس و فاروم ها همراه خود برنامه نصب میشن و اینکه از نظر امنیتی هم نسبتا بهتره یه سر به www.zone-h.com
بزنید هنوز هیچ سایتی که از این سیستم استفاده میکنه ثبت هک نشده
در ضمن در مورد هر تغییری هم که میخوای بدید در همون meymeh.net تاپیک بزنید زودتر جواب میگیرید

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته هر آموزشی هم خواستی بگو اگر سوادم رسید حتما در سایت قرار میدم

dragonfly

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی برای کار کردن چیزی در حدود 7 مگ احتیاج داره اما 20 مگ پیشنهاد میشه

بالا