• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای انتخاب مدیریت محتوا

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام خدمت همه دوستان
سیستم مدیریت محتوایی مثل وردپرس با تمام خوبیها و قدرتی که در زمینه ساخت یک سایت داره یک مشکل برای افرادی مثل من داره(البته اگه بشه اسمشو مشکل گذاشت) اونم اینه که برای طراحی قالب دلخواه باید دانش برنامه نویسی php رو بلد باشین.
سوال من از اساتید اینه که آیا سیستم مدیریت محتوایی وجود داره که برای طراحی قالبش نیاز به برنامه نویسی نباشه و بشه با نرم افزارهایی مثل دریم یک قالب دلخواه درست کرد؟ (مثل وبلاگها که اول قالب رو طراحی میکنن و بعد کدها رو توو قسمتهای مربوطه میزارن و قالب درست میشه)
با تشکر

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
مامبو سیستم خوبیه
شما قالب را طراحی کن و 5 خط بیشتر کد php نمی خواد!

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
مامبو سیستم خوبیه
شما قالب را طراحی کن و 5 خط بیشتر کد php نمی خواد!

با تشکر از شما دوست عزیز که پاسخ بنده رو دادین
من با dream قالبم رو طراحی کردم ، مرجع یا سایتی میشناسین که بتونم یاد بگیرم چه شکلی باید به قالب مامبو ترجمش کرد؟
باز هم از شما تشکر میکنم، راستی ایول آاس رم:D منم طرفدار پروپاقرص این تیمم ، دامین asroma.ir هم ماله منه:D:D

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
شما باید به css هم آشنا باشید.
مثلا شما یک قالب طراحی کردیه اید. فقط یک خط کد در بالی سایت برای هیدر قرار میدید. برای پستها هم هر جایی که خواستید یک خط کد و برای منو ها هم یک خط کد در جایی که قرار است منو قرار بگیرد.
یکی از قالبهای مامبو را ببینید تا متوجه عرایض بنده بشوید.

ممنون خوشحالم که شما هم طرفدار رم هستید هر چند که دیگه مدتهاست ازش سرد شدم و برام مهم نیست چکار می کنند!

rayanehkhabar

Registered User
لایک‌ها
4
amk عزیز شما در jan 2009 عضو شدید چطور توی این 7 ماه 2000 پست داشتید ؟؟ واقعا تبریک می گم!
اون موقع من توی 4 سال فقط 175 تا پست !

asooma

Registered User
لایک‌ها
9
شما باید به css هم آشنا باشید.
مثلا شما یک قالب طراحی کردیه اید. فقط یک خط کد در بالی سایت برای هیدر قرار میدید. برای پستها هم هر جایی که خواستید یک خط کد و برای منو ها هم یک خط کد در جایی که قرار است منو قرار بگیرد.
یکی از قالبهای مامبو را ببینید تا متوجه عرایض بنده بشوید.

ممنون خوشحالم که شما هم طرفدار رم هستید هر چند که دیگه مدتهاست ازش سرد شدم و برام مهم نیست چکار می کنند!

با تشکر از ارسال جواب سریع شما
رهنماییتون خیلی کمکم کرد
بازم ممنونم

بالا