• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای انتقال سایت روی یک دامین جدید

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان

یه سایت بر پایه وردپرس با موضوع گالری عکس دارم که می خوام محتوای اون رو به روی یک دامین جدید انتقال بدم. البته می خوام تصاویر از سایت فعلی بارگذاری بشن. از ابزار خود وردپرس برای اینکار استفاده کردم ولی فقط عنوان پست ها و تگ ها منتقل شدند. محتوای پست ها که همون گالری عکس باشه منتقل نشد. چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟ گالری هم توسط خود وردپرس به صورت استاندارد ایجاد شده. از پلاگین خاصی برای این کار استفاده نشده.

با سپاس.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
منظورت لینک داخل پست ها هست ؟
مطالب رو برون ریزی کم و فایل رو دانلود کن
فایل رو با ++ node pad باز کن و ادرس جایگزین کن و دوباره فایل رو درون ریزی کن

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
منظورت لینک داخل پست ها هست ؟
مطالب رو برون ریزی کم و فایل رو دانلود کن
فایل رو با ++ node pad باز کن و ادرس جایگزین کن و دوباره فایل رو درون ریزی کن

ممنون دوست عزیز.

داخل فایلی که از طریق ابزار Export ایجاد کردم اصلا لینکی وجود نداره که بخوام ویرایشش کنم. تصاویر در پوشه Uploads ذخیره شدن و از اونجا لود می شن.
نحوه ایجاد گالری ها هم، همونطور که در پست قبلی اشاره کردم به صورت استاندارد توسط خود وردپرس هست. تصاویر رو آپلود می کنم و روی Insert Photo Gallery کلیک می کنم و ...

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
آدرس سایتت رو بذار تا بشه بهتر کمکت کرد

در ضمن بعد این کار بد می خوره تو بازدیدت
یه پلاگین هست که دو تا دامین رو وصل می کنی به سایت
بعدا از اون استفاده کن
دامین جدیدت بشه .آدرس اصلی
دامین قبلی هم باشه که بازدیدت از بین نره

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
ممنون دوست عزیز.

داخل فایلی که از طریق ابزار Export ایجاد کردم اصلا لینکی وجود نداره که بخوام ویرایشش کنم. تصاویر در پوشه Uploads ذخیره شدن و از اونجا لود می شن.
نحوه ایجاد گالری ها هم، همونطور که در پست قبلی اشاره کردم به صورت استاندارد توسط خود وردپرس هست. تصاویر رو آپلود می کنم و روی Insert Photo Gallery کلیک می کنم و ...

بوسیله phpmyadmin از سی پنل از دیتا بیس مربوطه اکسپورت sql بگیر با نوت پد بازش کن و آدرس هارو ریپلیس کن بعد تو دیتا بیس سایت جدید ایمپورت کن و فایل های عکس اینارو آپلود کن

ARNE

Registered User
لایک‌ها
70
آدرس سایتت رو بذار تا بشه بهتر کمکت کرد

در ضمن بعد این کار بد می خوره تو بازدیدت
یه پلاگین هست که دو تا دامین رو وصل می کنی به سایت
بعدا از اون استفاده کن
دامین جدیدت بشه .آدرس اصلی
دامین قبلی هم باشه که بازدیدت از بین نره

بوسیله phpmyadmin از سی پنل از دیتا بیس مربوطه اکسپورت sql بگیر با نوت پد بازش کن و آدرس هارو ریپلیس کن بعد تو دیتا بیس سایت جدید ایمپورت کن و فایل های عکس اینارو آپلود کن

از لطفتون ممنونم دوستان.

محتوای سایت دقیقا مثل محتوای وبلاگ زیر هست.

کد:
http://photogallerysp1.wordpress.com

برای اینکه محتوای سایت جدید کپی محسوب نشه، عنوان تمام پست ها رو عوض خواهم کرد. پس از این نظر مشکلی نیست.

می خوام گالری تصاویر در سایت جدید هم نمایش داده بشه ولی تصاویر در سایت جدید هم از سایت فعلی لود بشن.

بعد تو دیتا بیس سایت جدید ایمپورت کن و فایل های عکس اینارو آپلود کن

نمی شه تصاویر رو رو هاست جدید آپلود نکنم؟ می خوام از سایت فعلی لود بشن.

بالا