• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای ایجاد تورهای گردشگری

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان، دیدید بعضیا با اتوبوس هماهنگ می کنند(یعنی خودشون اتوبوس و... ندارند)، غذا و... رو هم ردیف می کنند بعد ملت رو می برند گردشگری؟(یعنی یه چیزی تو مایه های اردوی مدرسه ها).
می خواستم بدونم یه همچین کاری، مجوز یا مسئله ی خاصی داره؟ درآمدش چطوریاست؟
این تورهارهایی که با هواپیما می برند شهری های دورتر چی اونا مجوز می خوان؟(تورهای خارج از کشور هم که مسلما می خوان درسته؟)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
مجوز بند ب سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میخواد. مدیرعامل شرکتی که این مجوز بهش داده میشه هم باید لیسانس یا بالاتر در رشته های مرتبط داشته باشه ، یا لیسانس غیر مرتبط با 3 سال سابقه کار بیمه ای مرتبط.

تورلیدری هم مجوز خودش رو داره که باید گرفته بشه یا تورلیدر استخدام بشه.

آوردن توریست از خارج هم جریانات خاص خودش رو داره. امتیاز اینکامینگ میخواد برای گرفتن ویزا و...

کلا گول اخبار میلیاردر روستایی :D و این حرفا را نخورید. این اخبار برای سرگرمی من و شما منتشر میشه :p

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
مجوز بند ب سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میخواد. مدیرعامل شرکتی که این مجوز بهش داده میشه هم باید لیسانس یا بالاتر در رشته های مرتبط داشته باشه ، یا لیسانس غیر مرتبط با 3 سال سابقه کار بیمه ای مرتبط.

تورلیدری هم مجوز خودش رو داره که باید گرفته بشه یا تورلیدر استخدام بشه.

آوردن توریست از خارج هم جریانات خاص خودش رو داره. امتیاز اینکامینگ میخواد برای گرفتن ویزا و...

کلا گول اخبار میلیاردر روستایی :D و این حرفا را نخورید. این اخبار برای سرگرمی من و شما منتشر میشه :p
ربطی به اون خبر نداره، یه خانمی از آشناهای آشناهامون( :| ) مشغول اینکاره (فکر نمی کنم مجوز داشته باشه) می خوام بدونم درآمدش چطوریاست و... .
یعنی من همینطوری بخوام یه اتوبوس هماهنگ کنم و 4 تا خانواده رو ببرم گردشگری باید مجوز بگیرم؟(تور یک روزه)
فکر کنم مجوز برای اونهاست که می خوان دفتر بزنن.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
ربطی به اون خبر نداره، یه خانمی از آشناهای آشناهامون( :| ) مشغول اینکاره (فکر نمی کنم مجوز داشته باشه) می خوام بدونم درآمدش چطوریاست و... .
یعنی من همینطوری بخوام یه اتوبوس هماهنگ کنم و 4 تا خانواده رو ببرم گردشگری باید مجوز بگیرم؟(تور یک روزه)
پس از همون آشنای آشناتون سوال کنید بهتره

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

اگر 4 تا خانواده بخوان با هم برن مسافرت قطعا مجوز نمیخواد و به کسی مربوط نیست. اما اگر شما بخوای مشتری جذب کنی و تبلیغات انجام بدی و برای آدم غریبه تور بذاری ، هم مجوز میخواد هم دفتر.... چون اولا هیچکس اعتماد نمیکنه با تور شمایی که مجوز نداری مسافرت کنه ، ثانیا اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد و پلیس گیر بده یا ناراضی بشن و شکایت بکنن ، با شما مثل آژانسی که تخلف کرده رفتار نمیکنن ، بلکه مثل یک مجرم ! میندازنت زندان :p

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
اصلا یه وضعی...! شدیدا کمک کردید :|
بعضی ها از نظر دادن معذور باشند بهتره ;)
سایر دوستان لطفا کمک کنند.
نوشته خودتون رو که در پاسخ به دوستمون گفتین دوباره بخونین، وقتی با حالت تمسخر و عقل کل بودن جواب میدین، مطمئن باشین نتیجه ای نخواهید گرفت.
من هم میگم سایر دوستان لطفا کمک کنن

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
اگر 4 تا خانواده بخوان با هم برن مسافرت قطعا مجوز نمیخواد و به کسی مربوط نیست. اما اگر شما بخوای مشتری جذب کنی و تبلیغات انجام بدی و برای آدم غریبه تور بذاری ، هم مجوز میخواد هم دفتر.... چون اولا هیچکس اعتماد نمیکنه با تور شمایی که مجوز نداری مسافرت کنه ، ثانیا اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد و پلیس گیر بده یا ناراضی بشن و شکایت بکنن ، با شما مثل آژانسی که تخلف کرده رفتار نمیکنن ، بلکه مثل یک مجرم ! میندازنت زندان :p
چه جالب، اینطوری بهش فکر نکرده بودم، خطری شد :D
آخه من رشتم حسابداری باشه، هیچ رقمه نمی تونم مجوز بگیرم؟
نوشته خودتون رو که در پاسخ به دوستمون گفتین دوباره بخونین، وقتی با حالت تمسخر و عقل کل بودن جواب میدین، مطمئن باشین نتیجه ای نخواهید گرفت.
من هم میگم سایر دوستان لطفا کمک کنن
به هیچ عنوان اونطوری حرف نزدم، راستشو گفتم، ما آشنامون بهمون گفت که آشناشون همچین کاری می کنه اگه میاید بریم کاشان، منم گفتم آشنای آشنامون که دقیقا با پاسخ شما روبرو نشم!

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
حالا بحث رو از موضوع خارج نکنیم دوست خوبم
به نظر من شما بهتره برید دنبال کارهایی که بلدین، من یک پرسش مهم دارم از شما: چرا فکر میکنید مرغ همسایه غازه؟
شما وقتی داری حسابداری می خونی، راهت رو مشخص کردی، در حسابداری اگر تخصصت رو بالا ببری، پتاسیل این رو داری که بالای 5تومن در ماه درآمد داشته باشی
ولی وقتی می خوای از راهی که شروع کردی به یک راه دیگه قدم بذاری، وقتت از دست میره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
تو مشهد یک مدت را افتاد بود؛ نمیدونم چی شد ؛توی نماز جمعه چی گفتن؛ یک دفعه نیروی انتظامی جمعشون کرد
(آنچه حساسيت نيروي انتظامي را در مورد تورها برانگيخته، مختلط بودن آنهاست. )

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
حالا بحث رو از موضوع خارج نکنیم دوست خوبم
به نظر من شما بهتره برید دنبال کارهایی که بلدین، من یک پرسش مهم دارم از شما: چرا فکر میکنید مرغ همسایه غازه؟
شما وقتی داری حسابداری می خونی، راهت رو مشخص کردی، در حسابداری اگر تخصصت رو بالا ببری، پتاسیل این رو داری که بالای 5تومن در ماه درآمد داشته باشی
ولی وقتی می خوای از راهی که شروع کردی به یک راه دیگه قدم بذاری، وقتت از دست میره
بله سوتفاهم بود.
اون که بله ولی برای این درآمد فکر کنم باید حداقل دکترا بگیرم ;)
بعد فقط هم بحث درآمد نیست، کلا به نظرم شغل جالبیه، هماهنگ کردن کار ها و... برام لذت بخش تره تا پشت میز نشستن.

vahidrotab

Registered User
لایک‌ها
316
بله سوتفاهم بود.
اون که بله ولی برای این درآمد فکر کنم باید حداقل دکترا بگیرم ;)
بعد فقط هم بحث درآمد نیست، کلا به نظرم شغل جالبیه، هماهنگ کردن کار ها و... برام لذت بخش تره تا پشت میز نشستن.
نه دوست عزیزم،
دکترا اصلا لازم نیست. با کارشناسی یا کاردانی حسابداری هم می تونید، فقط باید کاربلد باشین، می تونین مشاوره بدین برای حسابداری.
حالا علاقه داشتن یک بحث جداس.
این کار تورهای گردشگری کار خوبی هست. من توصیه میکنم اگر جدی هست نیتتون، با قدرت استارت بزنید، میتونید چند بار اول بدون مجوز کار کنید، اگر خوشتون اومد برید برای مجوز اقدام کنید. کلا کشور ما نیاز داره به کارهایی در زمینه گردشگری

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
نه دوست عزیزم،
دکترا اصلا لازم نیست. با کارشناسی یا کاردانی حسابداری هم می تونید، فقط باید کاربلد باشین، می تونین مشاوره بدین برای حسابداری.
حالا علاقه داشتن یک بحث جداس.
این کار تورهای گردشگری کار خوبی هست. من توصیه میکنم اگر جدی هست نیتتون، با قدرت استارت بزنید، میتونید چند بار اول بدون مجوز کار کنید، اگر خوشتون اومد برید برای مجوز اقدام کنید. کلا کشور ما نیاز داره به کارهایی در زمینه گردشگری
دقیقا منم می خوام همینکارو بکنم، یه چند باری بدون مجوز امتحان کنم ببینم چی به چیه، خیلی مشکلی پیش نمیاد درسته؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

به هیچ عنوان اونطوری حرف نزدم، راستشو گفتم، ما آشنامون بهمون گفت که آشناشون همچین کاری می کنه اگه میاید بریم کاشان، منم گفتم آشنای آشنامون که دقیقا با پاسخ شما روبرو نشم!
استاد مجددا توصیه میکنم تا سال سوم فقط درس بخونین

Last edited:

karafarin

Registered User
لایک‌ها
266
میتونی با یه اژانس هماهنگ کنی و با مجوز اونا این کارو انجام بدی و بهشون درصد بدی

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853

با لیسانس غیر مرتبط باید حداقل 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشی. تازه شما مشکل سن هم ظاهرا داری. به زیر 25 سال مجوز نمیدن.

از فکرش بیا بیرون. این کار بر خلاف ظاهر فریبندش :D سود آنچنانی نداره... سود توی تور عتبات و مخصوصا حجه که مجوز جدا میخواد

پ.ن: آژانس هیچوقت اجازه نمیده شما با مجوزش تور برگزار کنی. خودش برگزار میکنه و اگر شما براش مشتری ببری به شما پورسانت میده.... اگر فکر میکنی توی کار جذب مشتری موفقی اینجوری شروع کن... اما منم با glc_engineer عزیز شدیدا موافقم... از مایی که این دوره های زندگی رو گذروندیم بشنو : تا مقطع فوق لیسانس فقط درس بخون. بی پولی این چند سال بعدا خیلی خیلی بهتر جبران میشه

Last edited:
بالا