• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای بهترین نسخه جوملای فارسی

saeid_maniac

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان من مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ندارم
سوالم اینه که بهترین ورژن جوملا که فارسی شه کدوم هست؟ 1.5؟ 1.7؟ 2.5؟
و اینکه فارسی شده کدوم تیم بهتر هستش؟ joomfa، joomlafarsi، jpersian، joomina یا ...
ممنون میشم راهنماییم کنید

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
سلام
دوستان من مبتدی هستم و اطلاعات زیادی ندارم
سوالم اینه که بهترین ورژن جوملا که فارسی شه کدوم هست؟ 1.5؟ 1.7؟ 2.5؟
و اینکه فارسی شده کدوم تیم بهتر هستش؟ joomfa، joomlafarsi، jpersian، joomina یا ...
ممنون میشم راهنماییم کنید

به نظر من بهترین ورژن همون 1.5 ولی جدیدترین نسخشو بگیر
از هیچ سایت ایرانی هم جوملارو دانلود نکن از خود سایت اصلی جوملا joomla.org بگیر فایل زبان فارسی هم داره

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظر من بهترین ورژن همون 1.5 ولی جدیدترین نسخشو بگیر
از هیچ سایت ایرانی هم جوملارو دانلود نکن از خود سایت اصلی جوملا joomla.org بگیر فایل زبان فارسی هم داره
نظر ما به ایشان نزدیک است

saeid_maniac

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون بابت راهنماییتون
یه سؤال دیگه
چرا ورژن 1.5؟ چه مزیتی نسبت به 2.5 داره؟

Marde Bozorg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
نسخه 1.5 سبکتره.

ولی من توصیه می کنم که به روز باشیم چون افزونه های جدید جوملا بیشتر نسخه 2.5 را ساپورت می کنند. مثل این یکی که نمونه است.

OSG Seminar Manager - Joomla! Extensions Directory

در ضمن من پیشنهاد می کنم ویژگیهای جوملا 2.5 رو هم ببینید
Joomla 2.5

این هم دلیلی بر این ادعا
http://www.yootheme.com/component/blog/2012/05/21/goodbye-joomla-15-and-ie7

jahan654

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
برخلاف نظر سایر دوستان
فقط جوملا 2.5
اگه از 1.5 استفاده کنی مطمئن باش پشیمان می شوی
دلایل استفاده از جوملا 2.5
سئو و امنیت جوملا 2.5 : سئو و امنیت جوملا 2.5 نسبت به 1.5 کاملا متحول شده است
جوملا 1.5 پشتیبانی اش رو به پایان است (یعنی دیگه توسط جوملای جهانی پشتیبانی نمی شود و حتی اگه باگی پیدا شود آن باگ رفع نخواهد شد)
جوملای 2.5 از چندین بانک اطلاعاتی پشتیبانی می کند
اضافه شدن captcha به هسته ی جوملا 2.5
جایگزین کردن متاتگ برای سایت چند زبانه
و کلی امکان دیگر
و بدترین مشکل زمانی برای شما پیش خواهد آمد که بخواهید آپدیت کنید آن وقت بعضی افزونه ها و اطلاعات آنها را از دست خواهید داد

majestic17

Registered User
لایک‌ها
7
سلام---من میخوام جوملا رو روی wampserver اول پیاده کنم بعد از اماده شدن بذارم روی هاست ... wampserver و دانلود کردم ولی فارسی نمیشه...یه نسخه معرفی کنید که از رابط کاربری فارسی پشتیبانی کنه

منتظر جوابتونم...مرسی

rezaei77

Registered User
لایک‌ها
19
کامپوننتها و ماژولهاي 2.5 روز به روز داره بيشتر ميشه و کامپوننتها، ماژولها و تمهايي که جديد نوشته ميشن بعضيهاشون با نسخه 1.5 خيلي هماهنگ نيست..

Farshad_99_1

Registered User
لایک‌ها
186
سلام---من میخوام جوملا رو روی wampserver اول پیاده کنم بعد از اماده شدن بذارم روی هاست ... wampserver و دانلود کردم ولی فارسی نمیشه...یه نسخه معرفی کنید که از رابط کاربری فارسی پشتیبانی کنه

منتظر جوابتونم...مرسی

شما نسخه انگلیسی جوملا را از سایت اصلی دانلود کنید و بعد از نصب زبان فارسی را اضافه کنید

[h=2]Persian (Farsi) Language Pack v1[/h]

okhpatoos

Registered User
لایک‌ها
43
محصول یکی از این گروهای فارسی رو دانلود کردم...
نسخه ی امیرکبیر بود فکر کنم!
واقعاً به مشکل خوردم

Truth_Is_Beautiful

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چرا برخی از دوستان با نسخه های فارسی شده مشکل دارند و تنها نسخه اصلی جوملا را پیشنهاد می کنند؟
من با نسخه امیرکبیر که بچه های گروه جوملا فارسی ایجاد کرده اند کار می کنم و تا به حال هم مشکل چندانی نداشته ام. ضمن اینکه گروه جوملا فارسی پشتیبانی خوبی هم دارد.

Minna

Registered User
لایک‌ها
3
چرا برخی از دوستان با نسخه های فارسی شده مشکل دارند و تنها نسخه اصلی جوملا را پیشنهاد می کنند؟
من با نسخه امیرکبیر که بچه های گروه جوملا فارسی ایجاد کرده اند کار می کنم و تا به حال هم مشکل چندانی نداشته ام. ضمن اینکه گروه جوملا فارسی پشتیبانی خوبی هم دارد.

من یه سایت با نسخه امیرکبیر ساختم روز بعد هک شد!

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
من هم نسخه ی 2.5 رو پیشنهاد می کنم.از همه لحاظ بهتر هست و جوابش رو هم خوب پس داده
در مورد نظر بالا هم هک شدن سایت به خیلی از عوامل بستگی داره.اگه هسته ی جوملا انقدر ضعیف بود این اتفاق برای خیلی ها پیش میومد و در انجمن پشتیبانی مطرح می شد

reza_na

Registered User
لایک‌ها
1

این سایتا برای این که محتوای خودشونو جای محتوای پیشفرض جملا بزارن به دسکاری ناشیانه در کد برنامه رو می یارن. از کد php گرفته تا محتوای table ها. فایل هارو از حالت فشرده خارج می کنن و تغییراتشونو توش اعمال می کنن و بعد دوباره بسته بندیش می کنن. غافل از این که چند تا باگ توش جا گذاشتن.

بهترین نسخه همیشه دست نخورده ترین نسخه هست. هیچ وقت به نسخه های دستکاری شده اعتماد نکنید.

بالا