سلام. بودجتون چقدره و چه توقعاتی ازلپ تاپ دارید؟سلام به دوستان
قصد خرید لب تاب دارم.
در این سایت آگهی \"فروش ویژه لپتاپ Dell Inspiron N3537 (i7-4500 U) up to 3.0 GHZ\" دیدم.
بنظرتون این لب تاب مناسبه؟
من هیچی نمیدونم! یک نفر انجمن زیرخاکی من رو اتفاقی پیدا کرده عضو شده و این سوال رو پرسیده و توضیحات بیشتری نداده! دیگه هم برنگشته فقط ایمیلش موجوده البته اگر ایمیل سرکاری وارد نکرده باشهسلام. بودجتون چقدره و چه توقعاتی ازلپ تاپ دارید؟
لپ تاپ های صنعتی دست دوم تعمیر شده توسط تعمیرکاران داخلی بسیار بی کیفیت و آسیب پذیر هستند و خریدشون پول دور ریختنه.من هیچی نمیدونم! یک نفر انجمن زیرخاکی من رو اتفاقی پیدا کرده عضو شده و این سوال رو پرسیده و توضیحات بیشتری نداده! دیگه هم برنگشته فقط ایمیلش موجوده البته اگر ایمیل سرکاری وارد نکرده باشه
درضمن جریان این لبتاب های صنعتی چیه که خیلی ارزون هستند؟ 400 تومن بیشتر نیستند! اگر ظرفیت کم هاردشان را درنظر نگیریم از نظر سخت افراری و کار کردن خوب هستند بگیریم؟
تو دبی تعمیر میشند . خریدشون هم ریسک دارد . ممکنه مثل لپتاپ نو کار کنند و ممکنه خراب بشند .من هیچی نمیدونم! یک نفر انجمن زیرخاکی من رو اتفاقی پیدا کرده عضو شده و این سوال رو پرسیده و توضیحات بیشتری نداده! دیگه هم برنگشته فقط ایمیلش موجوده البته اگر ایمیل سرکاری وارد نکرده باشه
درضمن جریان این لبتاب های صنعتی چیه که خیلی ارزون هستند؟ 400 تومن بیشتر نیستند! اگر ظرفیت کم هاردشان را درنظر نگیریم از نظر سخت افراری و کار کردن خوب هستند بگیریم؟