سلام به همه خواهشا من و راهنمایی کنید من خودم حسابی گیج شدم از شما می خوام کمک کنید و بگید چی بردارم
من راستش با تحقیق هام بین 3 تا گوشی گیر کردم
Galaxy Grand I9082
Ascend G700
Xperia C
بین این 3 تا موندم نمی دونم کدوم را انتخاب کنم هر کی یه چیزی میگه من و گیج کردن .یکی میگه رم این بالا هست یکی میگه عکس اون بهتره یکی میگه کیفیت تصویر فلان بهتر هست و .....
حالا شما کدوم را پیشنهاد میدید
راستی این نکته رو بگم که حتما باید 2 سیم باشه از این نظر هم بررسیش کنید برا من 2 سیم کارتم زیاد زنگ می خوره پس این برام خیلی مهم هست
آخرین نکته هم اینکه خیلی ها هم میگن اصلا اینقد هزینه نکن و کمتر هزینه کن چون کار زیادی با گوشیت نداری
کارایی که من از گوشی می خوام این ها هست
جواب تلفن دادن و اس ام دادن (زیاد استفاده دارم )
وبگردی هم دارم نه خیلی ولی دارم به اندازه
نرم افزارهای مکالمه ای مثل (ویچت و تانگو و وایبر و لاینم و مسنجرم زیاد استفاده می کنم )
نرم افزار های کاربردی مثل (نقشه و دیکشنری و ..) از این مدل نرم افزار ها هم استفاده دارم )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اهل بازی اصلا نیستم و کیفیت دوربینش هم برام زیاد مهم نیست چون دوربین عکاسی حرفه ای دارم جدا اینم گفتم که یهتر مشاوره بدید
حالا با این حرفا در کل ارزش داره بین اون 3 تا گوشی بالا یکی رو بخرم با اینکه اصلا اینقد هزینه نکنم
از بین این گوشی ها بخرم
G610
Ascend G525
اگر نطرتون بین این 2 تا بود بگید کدومش بهتر تا اون را بردارم
مشاوره با شما فقط خواهشا راهنمایی کنید و من از این گیج بودن در بیارید
ممنون از همتون پیشا پیش
من راستش با تحقیق هام بین 3 تا گوشی گیر کردم
Galaxy Grand I9082
Ascend G700
Xperia C
بین این 3 تا موندم نمی دونم کدوم را انتخاب کنم هر کی یه چیزی میگه من و گیج کردن .یکی میگه رم این بالا هست یکی میگه عکس اون بهتره یکی میگه کیفیت تصویر فلان بهتر هست و .....
حالا شما کدوم را پیشنهاد میدید
راستی این نکته رو بگم که حتما باید 2 سیم باشه از این نظر هم بررسیش کنید برا من 2 سیم کارتم زیاد زنگ می خوره پس این برام خیلی مهم هست
آخرین نکته هم اینکه خیلی ها هم میگن اصلا اینقد هزینه نکن و کمتر هزینه کن چون کار زیادی با گوشیت نداری
کارایی که من از گوشی می خوام این ها هست
جواب تلفن دادن و اس ام دادن (زیاد استفاده دارم )
وبگردی هم دارم نه خیلی ولی دارم به اندازه
نرم افزارهای مکالمه ای مثل (ویچت و تانگو و وایبر و لاینم و مسنجرم زیاد استفاده می کنم )
نرم افزار های کاربردی مثل (نقشه و دیکشنری و ..) از این مدل نرم افزار ها هم استفاده دارم )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اهل بازی اصلا نیستم و کیفیت دوربینش هم برام زیاد مهم نیست چون دوربین عکاسی حرفه ای دارم جدا اینم گفتم که یهتر مشاوره بدید
حالا با این حرفا در کل ارزش داره بین اون 3 تا گوشی بالا یکی رو بخرم با اینکه اصلا اینقد هزینه نکنم
از بین این گوشی ها بخرم
G610
Ascend G525
اگر نطرتون بین این 2 تا بود بگید کدومش بهتر تا اون را بردارم
مشاوره با شما فقط خواهشا راهنمایی کنید و من از این گیج بودن در بیارید
ممنون از همتون پیشا پیش