• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای خرید گوشی ( بین سونی و هوآوی و سامسونگ)

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
سلام به همه خواهشا من و راهنمایی کنید من خودم حسابی گیج شدم از شما می خوام کمک کنید و بگید چی بردارم
من راستش با تحقیق هام بین 3 تا گوشی گیر کردم
Galaxy Grand I9082
Ascend G700
Xperia C

بین این 3 تا موندم نمی دونم کدوم را انتخاب کنم هر کی یه چیزی میگه من و گیج کردن .یکی میگه رم این بالا هست یکی میگه عکس اون بهتره یکی میگه کیفیت تصویر فلان بهتر هست و .....
حالا شما کدوم را پیشنهاد میدید
راستی این نکته رو بگم که حتما باید 2 سیم باشه از این نظر هم بررسیش کنید برا من 2 سیم کارتم زیاد زنگ می خوره پس این برام خیلی مهم هست
آخرین نکته هم اینکه خیلی ها هم میگن اصلا اینقد هزینه نکن و کمتر هزینه کن چون کار زیادی با گوشیت نداری
کارایی که من از گوشی می خوام این ها هست
جواب تلفن دادن و اس ام دادن (زیاد استفاده دارم )
وبگردی هم دارم نه خیلی ولی دارم به اندازه
نرم افزارهای مکالمه ای مثل (ویچت و تانگو و وایبر و لاینم و مسنجرم زیاد استفاده می کنم )
نرم افزار های کاربردی مثل (نقشه و دیکشنری و ..) از این مدل نرم افزار ها هم استفاده دارم )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اهل بازی اصلا نیستم و کیفیت دوربینش هم برام زیاد مهم نیست چون دوربین عکاسی حرفه ای دارم جدا اینم گفتم که یهتر مشاوره بدید
حالا با این حرفا در کل ارزش داره بین اون 3 تا گوشی بالا یکی رو بخرم با اینکه اصلا اینقد هزینه نکنم
از بین این گوشی ها بخرم
G610
Ascend G525
اگر نطرتون بین این 2 تا بود بگید کدومش بهتر تا اون را بردارم

مشاوره با شما فقط خواهشا راهنمایی کنید و من از این گیج بودن در بیارید
ممنون از همتون پیشا پیش

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
از دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
ممنون از دوستان بابت نظراتشون :D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به نظر من:

برای نیاز های شما لازم نیست اینقدر خرج کنید.

پیشنهاد من اینه:
huawei y 511 دو سیم کارته
به نظرم نیازهاتون رو کاملا برطرف میکنه.

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
به نظر من:

برای نیاز های شما لازم نیست اینقدر خرج کنید.

پیشنهاد من اینه:
huawei y 511 دو سیم کارته
به نظرم نیازهاتون رو کاملا برطرف میکنه.

ممنون داداش حالا که راهنمایی کردی یه راهنمایی هم کن بگو اگه بخوام بین اون 3 تا گوشی اول بکی رو بگیرم کدوم و شما میگی؟
چون من خودم چند سال یه بار گوشی میگیرم شاید وقتی رفتم بخرم تا این حد هم خورد به سرم هزینه کنم سر این می خوام بدونم پیشنهادت کدوم از اون 3 تا هست
بازم ممنون

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Salam.
Hala chera faghat ein 3ta goshi! shoma gheymate made nazareto bego ke ta cheghad mikhay kharj koni ontori vase shoma ham entekhab rahat tar mishe!
Age vaghan entekhabetono kardin va beyne ein 3 mondin man ye searchi mikonam va beheton migam ke kodom yeki behtar hast

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
Salam.
Hala chera faghat ein 3ta goshi! shoma gheymate made nazareto bego ke ta cheghad mikhay kharj koni ontori vase shoma ham entekhab rahat tar mishe!
Age vaghan entekhabetono kardin va beyne ein 3 mondin man ye searchi mikonam va beheton migam ke kodom yeki behtar hast

تو رنج تا 800 تومن بهترین ها ی 2 سیم همین ها هستن نمی دونم بهتر از این 3 تا هست یا نه اکه هست راهنمایی کن ولی فک نمی کنم نتیجه ای داشته باشه غیر این 3 تا
ممنون یه جستجو کن خبرش و بذار برام داداش

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Bashe dadash migardam

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Ascend G700 benazar behtar miyad.
Chon Ham rezeleyshene tasvire nesbat be baghiye bishtare ham ppi yani safheye namayeshesh ba keyfiyat tare.
Rame dakhelish 2 hast ama baghiye 1
Aval ascens bad xperia c bad grand

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Agha man paeine neveshtato taze didam g525 behtare chon gerafikesh snapdragon hast ham gheymatesh monaseb tare
G525 az nazare ghodrat balatar az baghiyast faghat dorbinesh kamtare yani 5 hast va safheye namayeshesh 4.5 einche ama baz to ein gheymat man goshi nadidam ke 4hasteei bashe ein az hame nazar aliye shak nakon.

Last edited:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
ملاک شما برای انتخاب چیه!
هر کدام مزایا و معایبی دارند
از گرند راضی هستم، دوربین خوب و باطری نسبتا خوب، کیفیت صفحه متوسط

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
Agha man paeine neveshtato taze didam g525 behtare chon gerafikesh snapdragon hast ham gheymatesh monaseb tare
G525 az nazare ghodrat balatar az baghiyast faghat dorbinesh kamtare yani 5 hast va safheye namayeshesh 4.5 einche ama baz to ein gheymat man goshi nadidam ke 4hasteei bashe ein az hame nazar aliye shak nakon.

داداش دمت گرم من هم خودم رو g700 نظر دارم خیلی بچه ها ازش تعریف می کنند از اون طرف رو رنج پایین تر هم g525 تعریفش و خیلی شنیدم حالا به نظرت منی که با گوشی بازی نمی کنم ولی از اون طرف گوشی را چند سال نگه میدارم g700 بردارم یهو یا g525 ?

amirlib

Registered User
لایک‌ها
89
ملاک شما برای انتخاب چیه!
هر کدام مزایا و معایبی دارند
از گرند راضی هستم، دوربین خوب و باطری نسبتا خوب، کیفیت صفحه متوسط

راستش ملاکم و بالا نوشتم کسی که زیاد بازی نمی کنه ولی تماس زیاد داره از 2 سیم و اینکه وبگردی هم می کنه در کل این 3 تا هر کدوم یه خصوصیات داره ولی خوب خودم رو g700 نظر دارم
شما راضی هستین از گرند؟ هنگ نمیکنه با نصضب نرم افزار زیاد ؟

chichaks91

Registered User
لایک‌ها
663
Man bazam migam g525 chon nesbat be gheymatesh aliye ama baz goshi ye chize shakhsiye shomayi ke migin mikhayn goshiro chand sal negah darin bayad babe meyleton kharid konid

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
راستش ملاکم و بالا نوشتم کسی که زیاد بازی نمی کنه ولی تماس زیاد داره از 2 سیم و اینکه وبگردی هم می کنه در کل این 3 تا هر کدوم یه خصوصیات داره ولی خوب خودم رو g700 نظر دارم
شما راضی هستین از گرند؟ هنگ نمیکنه با نصضب نرم افزار زیاد ؟

هنگ هفته ای 1 بار - شاید با اپدیت خوب بشه - از لحاظ پردازنده بهتر هستند ولی دوربین نه

نظری ب moto G و g2 mini - grand2 داشته باشید

بالا