• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای خرید گوشی دست دوم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
از دوستان موبایل باز محترم و عزیز که 24/7 در حال خرید و فروش هستن تقاضا دارم به من کمک کنن

مشخصا در خرید دست دوم همه فقط به ظاهر گوشی نگاه میکنن و انتخابشون بر این مبنا است
سوالم اینه برای خرید دست دوم در مورد مسائل باطنی به چه چیزهایی باید توجه کنم ؟ و چه چیزهایی رو در گوشی ( آندرویدی ) چک کنم ؟
مطمئنا اون مهلت تست 48 ساعته که از طرف فروشتده داده میشه میتونه مفید باشه ؟ یا نمی تونه ؟

من خیلی توی آندروید وارد نیستم واسه همین همه چیز رو دقیق بهم بگید یا اگه منبعی هست معرفی کنید

خیر ببینید :دی فقط خواهشا زود منو راهنمایی کنید

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
موقع خرید سریال گوشی رو با جعبه وپشت خود گوشی چک کن
حتما یک بار از تمام قسمت های گوشی تست بگیر
مثلا یه اهنگ پخش کن فیلمبگیر عکس بگیر ف.کوسشو چک کن فلاششو دکمه هاشو
یه بازی با گرافیک بالا اجرا کن ببین لگ وکندی چیزی نداره(بسته به مدل گوشی)و...
تو اون 2روز هم مثلا... ازش کار بکش صبح تاشب بازی اینا بکن و... اگه مشکل هادی داشته باشه به احتمال زیاد خودشو نشون میده

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
موقع خرید سریال گوشی رو با جعبه وپشت خود گوشی چک کن
حتما یک بار از تمام قسمت های گوشی تست بگیر
مثلا یه اهنگ پخش کن فیلمبگیر عکس بگیر ف.کوسشو چک کن فلاششو دکمه هاشو
یه بازی با گرافیک بالا اجرا کن ببین لگ وکندی چیزی نداره(بسته به مدل گوشی)و...
تو اون 2روز هم مثلا... ازش کار بکش صبح تاشب بازی اینا بکن و... اگه مشکل هادی داشته باشه به احتمال زیاد خودشو نشون میده

آقا واقعا ممنون
بسیار راهنمایی خوب و مفیدی بود

urumchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
دوستان من میخوام لومیا920 دست دوم بخرم
طبق گفته فروشنده چون میخواد لومیا1020 بخره داره این گوشی رو میفروشه و میگه درحد صفر هست!!!
میخواستم بدونم آیا گوشی های لومیا920 عیب و ایراد خاصی دارن یا نه ؟؟؟
چون تو سایت آپارات یه ویدئو دیدم که یه نفر ایرانی از گوشیش فیلم گرفته بود که صفحه نمایشش ایراد داشت و چیزی نشون نمی داد
ولی با یه بار خاموش روشن کردن درست میشد ولی گفت که لومیا920 همینطوریه و کاریش نمیشه کرد!!!

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
دوستان من میخوام لومیا920 دست دوم بخرم
طبق گفته فروشنده چون میخواد لومیا1020 بخره داره این گوشی رو میفروشه و میگه درحد صفر هست!!!
میخواستم بدونم آیا گوشی های لومیا920 عیب و ایراد خاصی دارن یا نه ؟؟؟
چون تو سایت آپارات یه ویدئو دیدم که یه نفر ایرانی از گوشیش فیلم گرفته بود که صفحه نمایشش ایراد داشت و چیزی نشون نمی داد
ولی با یه بار خاموش روشن کردن درست میشد ولی گفت که لومیا920 همینطوریه و کاریش نمیشه کرد!!!
نه عزیز مشکلی نداره.اونم حتما شانسش بد بوده یا خودش خراب کرده.کلا لومیا گوشی خوبیه

urumchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
نه عزیز مشکلی نداره.اونم حتما شانسش بد بوده یا خودش خراب کرده.کلا لومیا گوشی خوبیه

ممنون از جوابی که دادید
راستش من بار اولمه که میخوام گوشی دست دوم بخرم، واسه همین نمی دونم دقیقا به چه چیزهایی باید توجه کنم
البته باهاش طی کردم قبل از خرید 48ساعت باید گوشی دستم باشه اگه ایرادی نداشت اونوقت میخرم ازش (قصدم اینه بدم چندتا موبایل فروش خوب دل و رودشو بریزن بیرون و ایرادی داشته باشه بهم بگن)
اما بقیه چیزهایی که باید بهشون توجه کنم رو نمی دونم، یعنی کلا از گوشی زیاد سر در نمیارم متاسفانه
ممنون میشم در مورد نحوه خرید هم راهنماییم کنید چون نمی خوام اگه طرف کلاهبردار بود سرم کلاه بره
خودش آگهی کرده بود 800 تومن ولی من همینطوری گفتم 750 میدم اونم گفت فردا بهت خبر میدم که فکر کنم راضی شده یا نهایتا 20 تومن دیگه میخواد
حس کردم یه خورده زیاد از حد داره راه میاد با من!!! یا نه من زیادی بدبینم بخاطر نداشتن تجریه در معامله گوشی دست دوم؟
چون تو هیچ سایتی ندیدم لومیا920 رو 800 تومن آگهی کنن و تو اکثر سایتها قیمت نوشو بالای 950 تومن نوشتن (حتی بدون گارانتی)

farzad999

Registered User
لایک‌ها
17
درسته ولی خب شاید اون بالاتر گفتع که شما پایین تر بگی سری قبول کنه.ولی شما سریال گوشی و چک کن.یه بازی کن شارژ و چک کن.یا ببر گوشی فروشی نشون بده بگه بهتون

urumchi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
درسته ولی خب شاید اون بالاتر گفتع که شما پایین تر بگی سری قبول کنه

یعنی شما میگی 800 تومن واسه لومیا920 بالاست؟؟؟ من فکر میکنم 800 تومن واسه همچین گوشی خیلی قیمت مناسبیه ولی منم از ته زدم و گفتم 750 بیشتر نمیدم!!!

بالا