• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای خرید گوشی مناسب حال من

nash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام. از بس این و اون بهم گفتن برو یه گوشی دیگه بخر این عتیقه رو بنداز دور (k750:D) تصمیم گرفتم بالاخره گوشی بخرم
ولی چون هیچ سر رشته ای از گوشی ها و مدلها ندارم گفتم اینجا شرایطمو بگم شما راهنماییم کنید

از مدل گوشیم معلومه دیگه گوشی بخرم دیگه میچسبم بهش و حالا حالاها قصد عوض کردنشو ندارم بنابراین بهترین انتخاب رو می خوام بکنم
1- اهل بازی نیستم فقط می خوام شارژ باتریش خوب باشه ( مثلا همین k750 بینوا اینقد خوبه فک کنم هفته ای یه بار شارژ میکنم:))
2- یه گوشی می خوام که بشه به اینترنت وصل بشی و راحت باهاش کار کنی چون مدام باید ایمیلام رو چک کنم

3- دوربینشم زیاد مهم نیست ولی دیگه کمتر از 3.2 نباشه
4- دوربین جلو هم داشته باشه بهتره شاید یه روزی خواستم رایتل بگیرم
5- بتونم یه جورایی بجای ضبط یا ام پی تری ازش استفاده کنم و صدا رو با کیفیت خوب ضبط کنم
6- افیس و پی دی اف هم داشته باشه (یعنی بتونم این فایلا رو روش اجرا کنم)
7- هرچند درست نمی دونم مزایای اندروید چیه ولی انگار برا برنامه ها خوبه پس اندروید باشه ( باز نمی دونم چرا همه دنبال 4 هستن )

8- زیادی گنده یا زیادی ظریفم نباشه ( یه مدت می خواستم آرک اس بگیرم از نزدیک دیدمش اصلا ترسیدم بگیرم تو دستم از بس ظریف بود )
9- دیگه اینکه با این قیمتایی که هی بالا میره تا 1 میلیون بیشتر نمی تونم هزینه کنم ( واقعیتش زورم میاد 1 بدم برا گوشی بنابراین هرچی کمتر بهتر ولی اگه گوشی ای هست که واقعا تایید می کنین همچنان با وجود این افزایش قیمتها می ارزه خریدنش عیب نداره )

یه سوال ؟ نخندینا-اصلا نمی دونم چجوری بپرسم. من نمی دونم جای حروف صفحه مارکهای مختلف کجاست فقط تو خونه سونی اریکسون دارن و نوکیا که دیدم با هم فرق دارن -منم فقط با همین صفحه سونی اریکسون راحتم و عادت کردم بهش می خواستم ببینم جای حروف فارسی سامسونگ و htc و lg چه جورین مثل سونی اریکسونن یا نوکیا یا اینکه اونا هم یه ساز دیگه میزنن

با این تفاصیل حالا به نظرتون من چی بگیرم برندم گفتم بخاطر نگهداری شارژو عادت کردن به کیبورد سونی اریکسون مدنظرم هست ولی اگه برند دیگه ای هم هست که همینجوریه لطفا بگین

بالا