• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای خرید یک مدل دوربین فیلمبرداری

farnoo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

دوربین سونی PC53 طی این هفته در یکی از فروشگاه های اینجا با قیمت 460 یورو عرضه می شه. بیشترین استفاده ای که می خوام از دوربین فیلمبرداریم بکنم برای تصویربرداری از مناظره، چه روز و چه غروب. می خواستم بپرسم که این دوربین می تونه جواب خوبی بده و قیمتش با کاراییش متناسب هست؟

از راهنماییتون قبلا متشکرم.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
جواب دادن رو که میده ولی این دوربین معمولن برای این کار طراحی نشده
HC 1000 و حتی PC 330 یا PC 350 برای اونطور کاری که شما می خواین حرفه ای ترن ولی خوب گرون !

farnoo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
جواب دادن رو که میده ولی این دوربین معمولن برای این کار طراحی نشده
HC 1000 و حتی PC 330 یا PC 350 برای اونطور کاری که شما می خواین حرفه ای ترن ولی خوب گرون !

از پاسختون خیلی ممنونم. من تا حالا فقط تو یکی از فروشگاه های اینجا PC350 دیدم که قیمتش بدون مالیات 1050 یورو بود. این دوربین هم که قبلا درباره اش نوشتم از هشتصد یورو به این حد رسیده. می تونم بپرسم که بیشتر برای چه کاری طراحی شده؟

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
کارهای خونوادگی
در کنار سایز کوچک که در مسافرت خیلی کاربرد داره . مثلا دوربین شان پن هم که به ایران آمده بود یا همین بود یا مدل
قبلیش

farnoo1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
کارهای خونوادگی
در کنار سایز کوچک که در مسافرت خیلی کاربرد داره . مثلا دوربین شان پن هم که به ایران آمده بود یا همین بود یا مدل
قبلیش

از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم. چند جای دیگه هم که رفتم دیدم با توجه به اختلاف قیمتش با دوربین های دیگه برای من می ارزه. برای همین هم خریدمش. البته یک مشکلش اینه که ویزور نداره.

بالا