• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای راه اندازی یک سایت نیازمندی کوچک

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من میخوام یک سایت نیازمندی کوچیک، نسبتا ساده و تخصصی راه اندازی کنم. از اونجایی که پروژه کوچیک حساب میشه، بنابراین تصمیم گرفتم از سیستم آماده استفاده کنم. چند روزی جستجو کردم و از وردپرس رسیدم به "او اس کلاس" که یک سایت فارسیش کرده و گذاشته برای دانلود:

چندتا سوال دارم که اگر جواب هر کدومو میدونید، ممنون میشم به اشتراک بگذارید.

1- به نظرتون این سیستم او اس کلاس، سیستم خوبی برای کار من هست یا همون وردپرس بهتره؟
2- اگر طراحی قالب رو به ui و ux کار سفارش بدم، چطور باید تمام صفحات رو محاسبه کنم به طوری که صفحه ای جا نمونه؟!
3- بعضی از ui و ux کارها هستند که طرح رو به صورت html تحویل میدند. اینو باید بدم برنامه نویس که تبدیل به قالب او اس کلاس کنه؟
4- کلا مراحل انجام پروژه های اینچنینی به چه ترتیبیه؟
5- بهتر نیست توی پونیشا قالب رو بدم به کسی که هم گرافیکش رو بزنه و هم کدشو؟
6- چقدر بودجه برای طراحی و کدینگ قالب باید در نظر بگیرم؟

ممنون

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
وقتی میگی کوچیک یعنی امکانات خاصی مدرنظرت نیست . پس چرا از وردپرس استفاده نمیکنی ؟ قالبای خوبی هم براش هست .
با وردپرس شروع میکنی فوقش دیدی پیشرفت کرد میتونی بدی برات یه سسیستم از صفر بنویسن . وگرنه فکر نکنم این اسکریپت امکاناتی داشته باشه که وردپرس نداشته باشه تازه شاید مشکلاتی و کمبود قالب هم داشته باشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
وقتی میگی کوچیک یعنی امکانات خاصی مدرنظرت نیست . پس چرا از وردپرس استفاده نمیکنی ؟ قالبای خوبی هم براش هست .
با وردپرس شروع میکنی فوقش دیدی پیشرفت کرد میتونی بدی برات یه سسیستم از صفر بنویسن . وگرنه فکر نکنم این اسکریپت امکاناتی داشته باشه که وردپرس نداشته باشه تازه شاید مشکلاتی و کمبود قالب هم داشته باشه.
من قالب مورد پسند وردپرسی هم پیدا نکردم! بنابراین از وردپرس هم استفاده کنم باید بدم قالب برام طراحی کنند. به هر حال مهم نیست یک بودجه ای گذاشتم برای قالب
وردپرس رو انتخاب نکردم، چون به خاطر آپدیت های مکرر هسته و افزونه ها ممکنه پس از یک مدت کمی قالب با مشکل مواجه بشه و انوقت باید مدام توسط برنامه نویس رفع مشکل بشه
نمیدونم شاید این تفکر اشتباهه!

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
1- به نظرتون این سیستم او اس کلاس، سیستم خوبی برای کار من هست یا همون وردپرس بهتره؟
سیستم خوبیه اما بستگی به شما داره که روال ثبت آگهیتون قصد دارید چطوری باشه.پولی یا رایگان یا ....
2- اگر طراحی قالب رو به ui و ux کار سفارش بدم، چطور باید تمام صفحات رو محاسبه کنم به طوری که صفحه ای جا نمونه؟!
ابتدا باید خودت فرایند کلی کار اعم از فرایند ثبت آگهی،صفحات نمایش خود آگهی صفحات دسته بندی ها،صفحات کاربری،صفحات پرداخت و .... رو مشخص کنی
3- بعضی از ui و ux کارها هستند که طرح رو به صورت html تحویل میدند. اینو باید بدم برنامه نویس که تبدیل به قالب او اس کلاس کنه؟
بله
4- کلا مراحل انجام پروژه های اینچنینی به چه ترتیبیه؟
سخته!
5- بهتر نیست توی پونیشا قالب رو بدم به کسی که هم گرافیکش رو بزنه و هم کدشو؟
می تونی کل کار رو تو پونیشا بسپری به یه کاربلد اما اول نیازهاتو مشخص کن
6- چقدر بودجه برای طراحی و کدینگ قالب باید در نظر بگیرم؟
این هم مشخص نیست و علاوه بر نیازهات باید ببینی کار رو به چه کسی میدی !

پیشنهاد: برخی سایتها هستند که اسکریپت آگهی (حالا همین او اس کلاس یا وردپرس) رو دارن و بهینه کردن اگه کاری که می خوای کمتر هزینه کنی (بعد از تعیین نیازها) می تونی با این موارد وارد گفتگو بشی و اگه اسکریپت اونا نیازتو برطرف میکنه ازشون بخری خیلی سریعتر و کمهزینه تره
یه سرچی تو سایت rtl-theme.com بزن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سیستم خوبیه اما بستگی به شما داره که روال ثبت آگهیتون قصد دارید چطوری باشه.پولی یا رایگان یا ....
ممنون میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
من کلا میخوام رایگان باشه!

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
ممنون میشه در این مورد بیشتر توضیح بدی؟
من کلا میخوام رایگان باشه!
این که عالیه. چون بخشی از پیاده سازی سیستم های نیازمندیها و افزایش قیمت اونا به دلیل سیستم و تنوع متدهای ثبت آگهی (رایگان و پولی و ویژه و ...) است
اون سایتو که لینک دادم رو یه نگاهی بنداز
توش افرادی هستند که یا با سیستم های آماده یا با وردپرس سیستم های آگهی ساختن و معمولا به صورت رایگان هم نصب می کنن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
این که عالیه. چون بخشی از پیاده سازی سیستم های نیازمندیها و افزایش قیمت اونا به دلیل سیستم و تنوع متدهای ثبت آگهی (رایگان و پولی و ویژه و ...) است
اون سایتو که لینک دادم رو یه نگاهی بنداز
توش افرادی هستند که یا با سیستم های آماده یا با وردپرس سیستم های آگهی ساختن و معمولا به صورت رایگان هم نصب می کنن
اگه منظورت راستچین و ژاکته که قبلا دیدم، البته راستش دوباره دارم چک میکنم. یک قالب وردپرسی توی ژاکت دیدم انگار بد نیست. فقط میترسم وردپرس بعدا دردسر بشه! (به خاطر افزایش آگهی ها - مثلا دو هزارتا - و آپدیت های مکرر هسته و افزونه ها)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اساتید، من از این قالب html خوشم اومده و اگر بشه روی او اس کلاس یا وردپرس پیاده اش کرد به نظر چیز تمیزی در بیاد:

با توجه به اینکه فقط فایل html میده و psd و png و این چیزا در کار نیست، اگر یک سری صفحات رو نداشته باشه، اونوقت برنامه نویس میتونه صفحات مورد نیاز رو از روی همین صفحات موجود بسازه؟!

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
اگه منظورت راستچین و ژاکته که قبلا دیدم، البته راستش دوباره دارم چک میکنم. یک قالب وردپرسی توی ژاکت دیدم انگار بد نیست. فقط میترسم وردپرس بعدا دردسر بشه! (به خاطر افزایش آگهی ها - مثلا دو هزارتا - و آپدیت های مکرر هسته و افزونه ها)
وردپرس اگه افزونه های کش و تنطیماتش درست انجام بشه می تونه تا 50 هزار بازدید روزانه رو هم به خوبی پشتیبانی کنه

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
اساتید، من از این قالب html خوشم اومده و اگر بشه روی او اس کلاس یا وردپرس پیاده اش کرد به نظر چیز تمیزی در بیاد:

با توجه به اینکه فقط فایل html میده و psd و png و این چیزا در کار نیست، اگر یک سری صفحات رو نداشته باشه، اونوقت برنامه نویس میتونه صفحات مورد نیاز رو از روی همین صفحات موجود بسازه؟!
آره. چرا نتونه

adroom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام اولا مرجع او اس کلاس فارسی این سایت نیست
در ثانی برای کار کوچیک شما او اس کلاس یکم زیادی تخصصی و پرهزینه اس و دست و پاتون میبنده شما از وردپرس استفاده کن
من تقریبا خوره هر دو سیستمم ولی او اس کلاس ضعفش اینه کلا هرچی رو بخوای بالا پایین کنی اسیر میشی تا یه نفر پیدا کنی که شعورش به کارکردن با این سیستم برسه
البته صرفا نظر من بود ممکنه غلط باشه
موفق باشی

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
در ثانی برای کار کوچیک شما او اس کلاس یکم زیادی تخصصی و پرهزینه اس و دست و پاتون میبنده شما از وردپرس استفاده کن
من تقریبا خوره هر دو سیستمم ولی او اس کلاس ضعفش اینه کلا هرچی رو بخوای بالا پایین کنی اسیر میشی تا یه نفر پیدا کنی که شعورش به کارکردن با این سیستم برسه
موفق باشی
ممنون
پس کدوم سایته؟!
راستش دیروز با توجه به راهنمایی های دوستان نظرم رفت به سمت وردپرس و با این پست شما فکر کنم دیگه قطعی شد که وردپرس برام گزینه بهتریه!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
موفق باشی
سلام
میگم اگر قرار باشه امکان ویژه و پولی شدن آگهی هم به سیستم اضافه کنم (البته یه چیز نسبتا ساده)، بازهم شما نظرت روی وردپرسه؟

adroom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
سلام
میگم اگر قرار باشه امکان ویژه و پولی شدن آگهی هم به سیستم اضافه کنم (البته یه چیز نسبتا ساده)، بازهم شما نظرت روی وردپرسه؟
کلا اگر نمیخوای پول مفت و زمان مفت هزینه کنی برو سمت وردپرس که هم قابلیت هاش دارایب طیف گسترده ای افزونه اس هم سر هر کوچه برید دوتا متخصص ازش پیدا میکنید
ولی اگر زمان , هزینه و ...براتون مفهومی نداره قطعا یک سیستم تخصصی مثل او اس کلاس خوبه
الان من چند سایت با او اس کلاس و چند سایت با وردپرس دارم
مثلا زمانی ک نیاز داشتم اپلیکیشن داشته باشم دیدم اصلا برای او اس کلاس زمان و هزینه اش رو بذاریم کنار هرطراحی میرسید میدید از پسش برنمیومد اخرش رفتم وردپرس با اپ گرفتم

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
ببخشید جناب مصطفی
نظر شما در مورد پست بالا چیه؟
آره . با وردپرس میشه این کار رو هم کرد. هزینه اش هم به نسبت پایین تره چون قالب های آمادش (البته پولی با هزینه های پایین) هست.شاید قالب رایگان هم باشه ولی پولی معمولا یه پشتیبانی کوچولو مثل نصب و فعالسازی قابلیت داره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
حضرت دبوی. سایت نیازمندی در چه زمینه ای :D
کلا وردپرس خیلی میشه روش مانور داد

بالا