- نوشتهها
- 3,306
- لایکها
- 7,287
سلام
من میخوام یک سایت نیازمندی کوچیک، نسبتا ساده و تخصصی راه اندازی کنم. از اونجایی که پروژه کوچیک حساب میشه، بنابراین تصمیم گرفتم از سیستم آماده استفاده کنم. چند روزی جستجو کردم و از وردپرس رسیدم به "او اس کلاس" که یک سایت فارسیش کرده و گذاشته برای دانلود:
چندتا سوال دارم که اگر جواب هر کدومو میدونید، ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
1- به نظرتون این سیستم او اس کلاس، سیستم خوبی برای کار من هست یا همون وردپرس بهتره؟
2- اگر طراحی قالب رو به ui و ux کار سفارش بدم، چطور باید تمام صفحات رو محاسبه کنم به طوری که صفحه ای جا نمونه؟!
3- بعضی از ui و ux کارها هستند که طرح رو به صورت html تحویل میدند. اینو باید بدم برنامه نویس که تبدیل به قالب او اس کلاس کنه؟
4- کلا مراحل انجام پروژه های اینچنینی به چه ترتیبیه؟
5- بهتر نیست توی پونیشا قالب رو بدم به کسی که هم گرافیکش رو بزنه و هم کدشو؟
6- چقدر بودجه برای طراحی و کدینگ قالب باید در نظر بگیرم؟
ممنون
من میخوام یک سایت نیازمندی کوچیک، نسبتا ساده و تخصصی راه اندازی کنم. از اونجایی که پروژه کوچیک حساب میشه، بنابراین تصمیم گرفتم از سیستم آماده استفاده کنم. چند روزی جستجو کردم و از وردپرس رسیدم به "او اس کلاس" که یک سایت فارسیش کرده و گذاشته برای دانلود:
بسته نصب آخرین نسخه او اس کلاس فارسی
توجه !!!! توصیه ما به همه مشتریان عزیز این است که نصب او اس کلاس فارسی را با استفاده از راهنمای نصب موجود در آموزش او اس کلاس از ابتدا، خودتان انجام دهید.
www.faosclass.com
چندتا سوال دارم که اگر جواب هر کدومو میدونید، ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
1- به نظرتون این سیستم او اس کلاس، سیستم خوبی برای کار من هست یا همون وردپرس بهتره؟
2- اگر طراحی قالب رو به ui و ux کار سفارش بدم، چطور باید تمام صفحات رو محاسبه کنم به طوری که صفحه ای جا نمونه؟!
3- بعضی از ui و ux کارها هستند که طرح رو به صورت html تحویل میدند. اینو باید بدم برنامه نویس که تبدیل به قالب او اس کلاس کنه؟
4- کلا مراحل انجام پروژه های اینچنینی به چه ترتیبیه؟
5- بهتر نیست توی پونیشا قالب رو بدم به کسی که هم گرافیکش رو بزنه و هم کدشو؟
6- چقدر بودجه برای طراحی و کدینگ قالب باید در نظر بگیرم؟
ممنون