• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای روشن کردن لپ تاپ MSI

mohamad elx

Registered User
لایک‌ها
2,808
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک لپ تاپ ام اس ای هست که کیبردش خرابه .در حال حاضر امکان خرید کیبوردش هم وجود نداره(به دلیل قیمت فوق العاده بالاش)
رو این صفحه گیر کرده .اینتر ش هم کار نمیکنه .کیبورد usb هم نمیخونه (قبلا خراب بود که چیپ جنوبی تعمیر شد ولی الان بایوس یو اس بی رو ساپورت نمیکنه)
راهی هست ویندوز بالا بیاد ؟
باکس هارد 2.5 دارم .ویندوز قبلش هایبرینت شده .کسی مسیرش رو میدونه که از اون مسیر فایل هاش رو پاک کنم ؟
دکمه جهت ها دلیت و بعضی دکمه ها کار میکنه ولی اینتر ها کار نمیکنن .
1.JPG

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
یک لپ تاپ ام اس ای هست که کیبردش خرابه .در حال حاضر امکان خرید کیبوردش هم وجود نداره(به دلیل قیمت فوق العاده بالاش)
رو این صفحه گیر کرده .اینتر ش هم کار نمیکنه .کیبورد usb هم نمیخونه (قبلا خراب بود که چیپ جنوبی تعمیر شد ولی الان بایوس یو اس بی رو ساپورت نمیکنه)
راهی هست ویندوز بالا بیاد ؟
باکس هارد 2.5 دارم .ویندوز قبلش هایبرینت شده .کسی مسیرش رو میدونه که از اون مسیر فایل هاش رو پاک کنم ؟
دکمه جهت ها دلیت و بعضی دکمه ها کار میکنه ولی اینتر ها کار نمیکنن .
مشاهده پیوست 859771
سلام. اینی که میگم زیاد از MSI تحربه خوبی ندارم این یه نمونشه. بگذریم.
شما از وقتی که روشنش می کنید دست به هیچ کلیدی نزنید. روی این صفحه هم چند دقیقه صبر کنید ببینید خودش رد می کنه یا خیر. بدیهی است اگر روی این صفحه مکان نماها رو بزنید دیگه از این صفحه عبور نمی کنه. البته اگر تعریف شده باشه که اول از DVD Drive بوت بشه می تونید با استفاده از DVD Hiren's Boot هم سیستم رو بالا بیارید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
تنها راهش وصل کردن هاردش به pc و فرمت کردن پارتشین ویندوز هست .

بالا