• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای شرایط قراردادی یک سایت

v-abbasi

Registered User
لایک‌ها
177
سلام بر دوستان ، بنده یک وب سایت جهت طراحی از ابتدا تا انتها برای خودم دادم . به خاطر اینکه هزینه زیادی متقبل شدم ، می خواستم بدونم میتونم این درخواست ها رو از طراح داشته باشم یا نه ؟
لطفا راهنمایی کنین ممنون

آیا میتونم بگم که آدرس وب سایتی که سایت بنده رو طراحی کرده در پایین صفحه اول نباشه ؟

آیا میتونم بگم که اگر خواستن از همین نمونه وب سایت برای کس دیگه راه اندازی کنن از بنده اجازه بگیرن ؟ ( در کل یعنی حق کپی رایت داشته باشم ؟ )
آیا میتونم قالب و ... وب سایت رو ازشون درخواست کنم که روی یک CD برای بنده کپی کنن ؟

saeid1369

Registered User
لایک‌ها
46
آیا میتونم بگم که آدرس وب سایتی که سایت بنده رو طراحی کرده در پایین صفحه اول نباشه ؟
آیا میتونم بگم که اگر خواستن از همین نمونه وب سایت برای کس دیگه راه اندازی کنن از بنده اجازه بگیرن ؟ ( در کل یعنی حق کپی رایت داشته باشم ؟ )
آیا میتونم قالب و ... وب سایت رو ازشون درخواست کنم که روی یک CD برای بنده کپی کنن ؟

سلام
هر سه موردی که ذکر کردید، بستگی به توافق فی مابین داره. البته باید قبل از شروع کار، این موارد رو مطرح کنید و طراح رو در جریان خواسته هاتون قرار بدید، چون ممکنه روی قیمت کار هم تاثیر بذاره.

leopoldjobs

Registered User
لایک‌ها
92
سلام
دو مورد اول به توافق فی مابین مربوط میشه. ولی گزینه سوم حق شماست که تمامی محتوای وبسایتتون رو روی هر حافظه ای مثل دیسک داشته باشید.

aalirezaa1376

Registered User
لایک‌ها
455
در مورد اول باید خدمتتون عرض کنم که باید کمی هزینه متقبل بشید تا این کار رو انجام بدن براتون
مورد دوم اینکه اگر شما سفارش اختصاصی فرستادید ایشون حق استفاده ندارند ولی باز هم از خودشون بپرسید
مورد سوم هم اگر به ایشون بگید کار دشواری نیست ، براتون انجام میدن

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
سلام دوست عزیز .
در مورد اول همونطور که دوستان گفتن ملاک توافق بین دو طرف هستش . ولی این رو در نظر داشته باشید اگر توافقی نبوده ، طراح حق داره نشونی از خودش در طراحی سایت بذاره که بعدا بتونه ادعا کنه این سایت کار ایشون بوده و به رزومه این شخص اضافه بشه . باز هم با خودشون صحبت کنید شاید اصلا براشون مساله مهمی نباشه این موضوع .

در مورد دوم ، همیشه کد برای برنامه نویس هستش حتی اگر شما به صورت اختصاصی خرید کرده باشید .
تنها در یک صورت کد برای شماست و میتونید از برنامه نویس بخواهید که کد رو به کسی نده که برنامه نویس پیمانکار نباشه و کارمند شما باشه . در این صورت حتی اگر برنامه نویس سایت شما رو نتونه طراحی هم کنه شما باید هزینه و حقوقش رو پرداخت کنید چون کارمند شماست . ولی وقتی برنامه نویس به صورت پیمانکاری با شما کار میکنه تمام حقوق کد هایی که نوشته برای خودش هست . البته این مورد هم میتونه با پرداخت هزینه بیشتر توافقی باشه

مورد سوم هم بستگی به قرارداد شما داره . آیا قرار بوده برنامه اپن سورس باشه ؟ آیا به سرور و فایل های روی اون دسترسی دارید یا فقط پنل مدیریت سایت در اختیار شما قرار گرفته ؟
اگر به فایل ها و سرور دسترسی دارید بله میتونید درخواست دریافت فایل ها و قالب ها رو بدید ولی هزینه ارسال و ... با خود شماست .

در کل پیشنهاد من اینه که قبل از اینکه کاری رو شروع کنید حتی یه کار 50 هزار تومانی سر کوچکترین جزئیات کار هم با هم توافق کنید .
موفق باشید

بالا