• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای شرکت در رشته گرافیک علمی کاربردی پودمانی

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستای عزیز:D
من مدرک کارشناسی از یک رشته دیگه دارم:rolleyes: اما چون همیشه از گرافیک و طرح و نقاشی خیلی خیلی خوشم میومده :heart::heart::heart:میخوام تحصیلات آکادمیکش رو داشته باشم حالا چون بعد از چندین سال میخوام دوباره یه رشته ای رو بخونم تصمیم دارم علمی کاربردی شرکت کنم که میگن راحت تره، آخه بعد 10 سال حوصله کنکور دادن دوباره رو ندارم:lol: حالا باید از کجا اقدام کنم؟ دفترچش کی میاد؟ امتحانش سخته؟
یه سوال دیگه، نمیتونم گرافیک رو کارشناسی ارشدش رو بخونم به جای کاردانی آخه میگن میتونم برای کارشناسی ارشد هر رشته ای که خواستم شرکت کنم ببخشید که اینقدر سوال کردم هر اطلاعی در این زمینه دارید باهام در میون بذارید:specool:
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم:wub:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام دوستای عزیز:D
من مدرک کارشناسی از یک رشته دیگه دارم:rolleyes: اما چون همیشه از گرافیک و طرح و نقاشی خیلی خیلی خوشم میومده :heart::heart::heart:میخوام تحصیلات آکادمیکش رو داشته باشم حالا چون بعد از چندین سال میخوام دوباره یه رشته ای رو بخونم تصمیم دارم علمی کاربردی شرکت کنم که میگن راحت تره، آخه بعد 10 سال حوصله کنکور دادن دوباره رو ندارم:lol: حالا باید از کجا اقدام کنم؟ دفترچش کی میاد؟ امتحانش سخته؟
یه سوال دیگه، نمیتونم گرافیک رو کارشناسی ارشدش رو بخونم به جای کاردانی آخه میگن میتونم برای کارشناسی ارشد هر رشته ای که خواستم شرکت کنم ببخشید که اینقدر سوال کردم هر اطلاعی در این زمینه دارید باهام در میون بذارید:specool:
پیشاپیش از راهنماییهاتون ممنونم:wub:

سلام
دفترچه اش شهریور اومد هفته پیش هم نتایج اعلام شد، اسم منم در اومد اما نرفتم. ثبت نام جدید احتمالاً بهمن، اسفند هست، ( شاید باز ثبت نام کنم بین رشته آی تی و گرافیک موندم (اگه گرافیک کامپیوتری بود بهتر بود))

کاردانی آزمون نداره (پودمانی از قبل نداشت، آزمون ترمی هم امسال برداشته شده)
کارشناسی ارشد احتمالاً بشه (فکر کنم به رشته کارشناسی ربط داشته باشه)

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
آقا خوش به حالتون پس میگین قبول شدنش سخت نیست؟ من از خدامه ارشدش رو بخونم اما برای ارشد رشتم مرتبط نیست در ضمن فکر کنم آزمون عملی هم داره، بعد من که هیچی از گرافیک نمیدونم میتونم با خوندن کتاباش شروع کنم؟ البته کلاس کرل و فتوشاپ رفتم کلاس طراحی هم خیلی وقت پیش میرفتم الان زیاد چیزی ازش یادم نیست، نمیدونم چیکار کنم؟ بچه ها کمک!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
2 یوزره آیا ؟؟:worried:

قبول شدن تو علمی کاربردی سخت نیست، معدل دیپلم بالای 14 باشه و رشته دیپلم هم مرتبط، احتمال قبولی زیاده... من 4-5 بار ثبت نام کردم، :دی اسمم در اومد، اما به دلایلی نرفتم (چند روز پیش هم اینترنت و شبکه های گسترده اسمم در اومد)، آزمون عملی فکر کنم منظورتون آزمون جامع پودمانی باشه که برداشته شده

اینم درباره رشته گرافیک (تعریف، ماغل قابل احراز، جداول دروس، سر فصل ها)
تعریف و هدف رشته کاردانی حرفه ای گرافیک

اگه تو یه شهر بودیم با هم ثبت نام میکردیم P:

leila_t

Registered User
لایک‌ها
8
2 یوزره آیا ؟؟:worried:

قبول شدن تو علمی کاربردی سخت نیست، معدل دیپلم بالای 14 باشه و رشته دیپلم هم مرتبط، احتمال قبولی زیاده... من 4-5 بار ثبت نام کردم، :دی اسمم در اومد، اما به دلایلی نرفتم (چند روز پیش هم اینترنت و شبکه های گسترده اسمم در اومد)، آزمون عملی فکر کنم منظورتون آزمون جامع پودمانی باشه که برداشته شده

اینم درباره رشته گرافیک (تعریف، ماغل قابل احراز، جداول دروس، سر فصل ها)
تعریف و هدف رشته کاردانی حرفه ای گرافیک

اگه تو یه شهر بودیم با هم ثبت نام میکردیم P:

بله یکیش منم یکی خواهرمه:D از راهنماییتون ممنونم

بالا