• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای معدل زیر 14 ارشد

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته عمران در دانشگاه آزاد هستم. الان ترم 2 ام و معدلم حدود 12 هست. قانون ارشد هم اینه که باید بالای 14 باشی تا پایان نامه بتونی برداری. من اینطوری که حساب کردم خیلی سخته بتونم معدل رو بکشم به 14. (با برداشتن درس اضافه) باید همشو 19 20 بگیرم! یکی دو تا درسی که افتادم کارو خراب کرده!
خواستم ببینم کسی راهی چیزی ماده تبصره ای بلد نیست که به درد من بخوره؟!!
مثلا درس افتاده نمره اش لحاظ نشه یا ....
مرســــــــی

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
شما مشمول ترمیم معدل میشی.یک ترم اضافه میخونی درس هایی که زیر چهارده شدی رو میدن بهت پاس می کنی معدلو میاری بالا.

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
شما مشمول ترمیم معدل میشی.یک ترم اضافه میخونی درس هایی که زیر چهارده شدی رو میدن بهت پاس می کنی معدلو میاری بالا.
ممنونم. ولی اینطوری اگه 4 تا درس 3 واحدی بردارم (12 واحد) باید 18 بگیرم تا معدل بیاد به 14 و 18 گرفتن هم خیلی سخته! تقریبا غیر ممکنه!!

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
ممنونم. ولی اینطوری اگه 4 تا درس 3 واحدی بردارم (12 واحد) باید 18 بگیرم تا معدل بیاد به 14 و 18 گرفتن هم خیلی سخته! تقریبا غیر ممکنه!!
شما با استاد باید هماهنگ کنی و وضعیتتو شرح بدی تا کمک کنن.
من خودم ۵ تا ۱۸ به بالا دارم غیر ممکن نیست
مهندسی زلزله، بتن پیشرفته، دینامیک سازه ،طراحی ساختمانها در برابر زلزله،اثر زلزله بر سازه های ویژه

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
دوست عزیز این فانون که میگی باید معدلت بالای 14 باشه تا پایان نامه برداری رو یه بررسی بکن. چون توی سراسری همچین چیزی نیست و منم اولین باره این مورد رو میشنوم. خودم هم مشکل شما رو داشتم که با خود پایان نامه معدلم رو آوردم بالای 14

Shahab2500

Registered User
لایک‌ها
53
دوست عزیز توی آزاد اینطوریه و اجازه نمیدن. ضمنا من آزاد تبریز هستم و اینجا استادا عمدا نمره پایین میدن حتی اگه بیست نمره نوشته باشی یهو میبینی شونزده داده واسه همین مشکل بزرگیه واسم...
:(

بالا