• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای نصب زبان فارسی بر روی آندروید

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام دوستان
کسی میدونه چطوری میشه زبان فارسی رو به اندروید اضافه کرد ؟
مدل گوشی : Desire HD

Last edited:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
برای خوندن sms ازmirsal استفاده کن..و کیبورد perfect keyboard
برای اینکه از فارسی تو اینترنتم استفاده کنی ..فارسی کردن هر رام فرق میکنه
اگه رامت miui هست من میتونم راهنماییت کنم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
برای خوندن sms ازmirsal استفاده کن..و کیبورد perfect keyboard
برای اینکه از فارسی تو اینترنتم استفاده کنی ..فارسی کردن هر رام فرق میکنه
اگه رامت miui هست من میتونم راهنماییت کنم

ممنون از لطفت
از کجا بفهم رامم چیه ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ممنون از لطفت
از کجا بفهم رامم چیه ؟

سلام با توجه به این جملت فکر میکنم تا حالا رامی نریختی روی گوشیت و داری از رام اورجینال گوشی استفاده میکنید.
اگر گوشیتون گوشی سامسونگ ه که معمولا رام های سامسونگ خودشون فارسی ساز دارند و تنها کافیه رام منطقه خاور میانه رو روش نصب کنید تا بتونید هم فارسی بنویسید هم فارسی ببینید .
اگر گوشیتون از برند های دیگه هست که اونها مثل سامسونگ نیستند و باید براشون به فکر رام های غیر رسمی باشید .

یه سری به این سایت بزنید اگر گوشیتون جزو این گوشی ها بود که این سایت رام غیر اصلی خوبی ارائه میکنه که رام هاش فارسی رو ساپورت میکنند .اگر بود که به فکر روت کردن و نصب رام غیر رسمی باشید .
Devices | CyanogenMod

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
سلام با توجه به این جملت فکر میکنم تا حالا رامی نریختی روی گوشیت و داری از رام اورجینال گوشی استفاده میکنید.
اگر گوشیتون گوشی سامسونگ ه که معمولا رام های سامسونگ خودشون فارسی ساز دارند و تنها کافیه رام منطقه خاور میانه رو روش نصب کنید تا بتونید هم فارسی بنویسید هم فارسی ببینید .
اگر گوشیتون از برند های دیگه هست که اونها مثل سامسونگ نیستند و باید براشون به فکر رام های غیر رسمی باشید .

یه سری به این سایت بزنید اگر گوشیتون جزو این گوشی ها بود که این سایت رام غیر اصلی خوبی ارائه میکنه که رام هاش فارسی رو ساپورت میکنند .اگر بود که به فکر روت کردن و نصب رام غیر رسمی باشید .
Devices | CyanogenMod

دقیقاً همین طوره و اطلاعاتم خیلی کمه
داخل این سایت رفتم . گوشی مورد نظرم رو هم انتخاب کردم
تو بخش دانلودش سه تا لینک بود؟. کدومش مربوط به این کاره ؟ و چه فرقی می کنه ؟
اگه رام رو عوض کنم اطلاعات گوشی پاک میشه ؟

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ورژن Stable mod که نگارش پایدار هست . هر چی بالاتر بود بهتر . فکر کنم آخرین نگارش اش هم اندروید 4 باشه . یه فروم داره که تو همون بخش گوشیتون نوشته نگارش اش های مختلف مال کدوم ورژن از اندروید هستند .

دقیقا اطلاعاتتون همش میپره . مثل این میمونه که شما ویندوز XP رو پاک کنید و ویندوز 7 بریزید . طبیعتا اطلاعاتی که روی XP بود از بین میره . البته برای این کار می تونید با استفاده از برنامه های مختلف از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید از چیزهایی که لازم دارید . مثلا از لیست دفترچه تلفن، پیامک ها و ... بعد با تغییر رام و نصب دوباره اون برنامه ها چیزهایی که بک آپ گرفتید رو ری استور کنید .

اگر مدل گوشیتون رو هم بگید شاید دوستان دیگه ای که این گوشی رو دارند بتونید از تجربیات اونها هم استفاده کنید .

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
ورژن Stable mod که نگارش پایدار هست . هر چی بالاتر بود بهتر . فکر کنم آخرین نگارش اش هم اندروید 4 باشه . یه فروم داره که تو همون بخش گوشیتون نوشته نگارش اش های مختلف مال کدوم ورژن از اندروید هستند .

دقیقا اطلاعاتتون همش میپره . مثل این میمونه که شما ویندوز XP رو پاک کنید و ویندوز 7 بریزید . طبیعتا اطلاعاتی که روی XP بود از بین میره . البته برای این کار می تونید با استفاده از برنامه های مختلف از اطلاعاتتون پشتیبان بگیرید از چیزهایی که لازم دارید . مثلا از لیست دفترچه تلفن، پیامک ها و ... بعد با تغییر رام و نصب دوباره اون برنامه ها چیزهایی که بک آپ گرفتید رو ری استور کنید .

اگر مدل گوشیتون رو هم بگید شاید دوستان دیگه ای که این گوشی رو دارند بتونید از تجربیات اونها هم استفاده کنید .

سپاسگزارم
تو سایت های ایرانی که به جواب نرسیدم اما از طریق همین سایت پیگیر میشم ببینم نتیجه میگیرم
گوشیم دیزایر اچ دی هستش

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
الان از این صفحه : CyanogenMod Downloads

شما آخرین نگارش یعنی http://download.cyanogenmod.com/get/stable/gingerbread/update-cm-7.1.0-DesireHD-signed.zip

رو دریافت کنید . نوشته نگارش 7.1 هست که در ویکیپدیا این سایت CyanogenMod - Wikipedia, the free encyclopedia
نوشته 7.1 حاوی اندروید Android 2.3 (Gingerbread)

این نسخه فارسی رو هم ساپورت میکنه چون کلا کلیه رام های CyanogenMod فارسی رو ساپورت میکنه .

برام ریختن این رام هم به فکر این ها باشید .

1- اول روت کردن گوشی که می تونید اموزش اش رو از سایت هایی مثل صفحه اصلی انجمن تخصصی آندروید - آخرین اخبار تخصصی آندروید دریافت کنید .
بعد از روت کردن کافیه به حالت recovery mod برید که بازم آموزشش تو همون بخش باید باشه .

اون وقت رام رو قبل از روش مموری یا گوشی میریزید
بعد که وارد ریکاوری مود شدید اول از گزینه های Wipe all و Wipe cash استتفاده میکنید تا اطلاعات قبلی پاک بشه .
سپس از قسمت install zip from card این فایل رو پیدا میکنید و روش کلیک میکنید تا نصب بشه . کافیه گوشی رو بعد ازاتمام یه بار ریست کنید تا رام جدید رو روی گوشیتون داشته باشه .

اما توصیه من به شما :

بعد از روت کردن و رفتن به ریکاوری مود قبل از ریختن رام جدید حتما از گزینه Backup استفاده کنید و از رام قدیمی و اصلی گوشی خودتون یه بک آپ تهیه کنید تا در آینده اگر به هر علتی از رام خوشتون نیومد و یا خواستید دوباره از رام اصلی استفاده کنید از اون بک آپ داشته باشه .
برای برگردوندن بک آپ هم تو ریکاوری مود گزینه Restore داره که بر میگردونه .

badii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام یکی اینجا گفته بود واسه فارسی کردن گوشی سامسونگ باید رام خاورمیانه نصب بشه. چه جوری؟ کسی میدونه؟

emimob

Registered User
لایک‌ها
23
سلام شما اگر دانش این کار رو ندارید انجامش ندید اما باید گوشی روت بشه و بعد از دانلود رام از طریق ریکاوری مود این رام رو نصب کید و برای رام رسمی هم موبایل رو به رایانه وصل کنید و با برنامه اودین فلش بزنید و رام رسمی رو بریزید که دانش متوسط رو به بالا میخواد اینکار

Sent from my GT-I8150 using Tapatalk 2

بالا