• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی برای واردات محصولات اپل

haf1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
کسی میدونه از کدوم کشور میشه محصولات اپل رو به صورت عمده وارد کرد؟
خیلی وقت دارم پرس و جو میکنم و از خیلیا پرسیدم اما هنوز به یه جواب درست و حسابی و عملی نرسیدم.ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین.پیشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم

banned29

Registered User
لایک‌ها
11
راست میگن استارتر به منم جواب بدید دیگه:دی

haf1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نه دوست عزیز.از آمریکا وارد بکنیم خیلی گرون میشه.والا همه میگن سنگاپور یا چین.حالا چرا دیگه کسی نمیدونه

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
فکر نکنم شرکت های امریکای با ایران همکاری کنند همین چند وقت پیش بود که شرکت اپل امریکا به ایرانی ها خدمات نمیدادن(توی اخبار خوندم)
بیشتر واردات ایران از طریق امارت هست البته دردسر زیادی داره اگه میخوای قانونی وارد کنید که هزینه گمرک بالا داره اگه بدون گمرک هم خطر و ریسک خودش رو داره

haf1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فکر نکنم شرکت های امریکای با ایران همکاری کنند همین چند وقت پیش بود که شرکت اپل امریکا به ایرانی ها خدمات نمیدادن(توی اخبار خوندم)
بیشتر واردات ایران از طریق امارت هست البته دردسر زیادی داره اگه میخوای قانونی وارد کنید که هزینه گمرک بالا داره اگه بدون گمرک هم خطر و ریسک خودش رو داره

ممنون از پاسختون.درسته از آمریکا که اصلا نمیشه چون خیلی دردسر داره و تقریبا امکانش نیست.امارات هم که تفاوت قیمتی با ایران نداره.بعضا از ایران هم گرونتر میشه.راستش موندم پس بعضی از دوستان از کدوم کشور وارد میکنن؟

mojtabak2

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان به صورت غیره قانونی وارد میکنن که ارزونتر در میاد ولی ریسک کلا 70 درصد گوشی ها به نظر من به صورت غیرقانونی وارد میشن

haf1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان به صورت غیره قانونی وارد میکنن که ارزونتر در میاد ولی ریسک کلا 70 درصد گوشی ها به نظر من به صورت غیرقانونی وارد میشن

درسته خیلی از محصولات الکترونیک به صورت قاچاق وارد کشور میشن.اما باز این سوال پیش میاد که از کدوم کشور خریداری میشه که ارزونتر درمیاد؟البته هستن کسانی که هم به صورت قانونی وارد میکنن و هم ارزونتر از بقیه میفروشن.به شخصه فکر میکنم از جایی که خرید میکنن خیلی ارزون میشه وگرنه توان رقابت در بازار داخلی رو نخواهند داشت

banned29

Registered User
لایک‌ها
11

راست میگید شما
من دوتادوست داشتم که این کار رو میکردند الان هم وضعشون توپه
ولی یه نفر دیگه هم میخواست این کار رو بکنه گرفتنش و گوشی هاش هم به باد رفت

haf1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راست میگید شما
من دوتادوست داشتم که این کار رو میکردند الان هم وضعشون توپه
ولی یه نفر دیگه هم میخواست این کار رو بکنه گرفتنش و گوشی هاش هم به باد رفت

بنده هم با حرف شما موافقم

بالا