• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی : بروز کردن پست قدیمی در وردپرس و آوردنش به صفحه اصلی

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سلام

یه پست قدیمی رو می خوام همراه با یه سری ویرایش در متنش ، بروزرسانی کنم و دوباره بیارمش صفحه اول سایت و طوری که تاریخ ارسال پست هم بروز بشه

این کار رو باید چطوری انجام بدم ؟

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391
درود
در قسمت پیشخوان و بخش نوشته ها، روی نوشته مورد نظر رفته و ویرایش رو انتخاب میکنید
بعد از ویرایش کردن متن، در باکس سمت چپ، گزینه نمایانی را انتخاب و گزینه سنجاق رو تیک میزنید.با این کار نوشته شما تا مدتی که تیک این گزینه فعال باشه در بالای پست های دیگر نمایش داده میشه

برای آپدیت تاریخ انتشار هم میتونید در قسمت منتشر شده که تاریخ انتشار رو نشان میده، ویرایش را انتخاب و تاریخ را به دلخواه خود عوض کنید.

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
درود
در قسمت پیشخوان و بخش نوشته ها، روی نوشته مورد نظر رفته و ویرایش رو انتخاب میکنید
بعد از ویرایش کردن متن، در باکس سمت چپ، گزینه نمایانی را انتخاب و گزینه سنجاق رو تیک میزنید.با این کار نوشته شما تا مدتی که تیک این گزینه فعال باشه در بالای پست های دیگر نمایش داده میشه

برای آپدیت تاریخ انتشار هم میتونید در قسمت منتشر شده که تاریخ انتشار رو نشان میده، ویرایش را انتخاب و تاریخ را به دلخواه خود عوض کنید.

درود
ظاهرا بنده منظورم رو خوب نرسوندم ، میخوام که اون پست در ارسالی ها امروز قرار بگیره و بعد اینکه پست بعدیش رو ارسال کردم پسته مد نظر تکون بخوره و بره پایین . نه اینکه به صورت ثابت به عنوان اولین پست قرار بگیره.
و به طبع این نیاز ، تاریخ پست مد نظر هم به تاریخ امروز بروز بشه ، نه اینکه تاریخش رو دستی ویرایش کنم

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
دوستان دیگه نظر ندارند ؟
ببخشید خیلی مهمه برای همین عجله دارم

saeedagha2010

Registered User
لایک‌ها
85
کافیه تاریخ انتشار رو به تاریخ امروز تغییر بدید
پست روبه روزرسانی کنید
اگر پست ها براساس تاریخ نمایش داده بشن در سایت پست مورد نظر شما اولین پست امروز هست و اگر پست دیگه ایی فردا منتشر بشه میاد بالای این

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
کافیه تاریخ انتشار رو به تاریخ امروز تغییر بدید
پست روبه روزرسانی کنید
اگر پست ها براساس تاریخ نمایش داده بشن در سایت پست مورد نظر شما اولین پست امروز هست و اگر پست دیگه ایی فردا منتشر بشه میاد بالای این

عجیبه !
من تاریخ رو به برفرض 5 دقیقه دیگه ( به نسبت زمان حال ) تنظیم میکنم و تیک " قبول " رو که میزنم و بعد دکمه " بروزرسانی " رو میزنم ، دوباره تاریخ انتشار برمیگرده به حالت اولیه ش و اصلا ذخیره نمیشه
این مشکل از چیه ؟

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
لطفا راهنمایی بفرمایید که علت اینکه تغییر تاریخ نمایش پستها انجام نمیشه ، علتش چیه ؟

h_p609

Registered User
لایک‌ها
40
دوست من خوب تاریخ انتشارش را تغییر بدی حله دیگه. تاریخ انتشارش را بگذار ساعت همون موقعی که می خوای دکمه انتشار را بزنی. یا علی

بالا