• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی جهت خرید مانیتور

goshne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیلام
من یه مانیتور میخوام بین 22 تا 24 هم رفرش ریت خوبی داشته باشه هم رسپونس تایم خلاصه یه مدل و مارکی باشه که بتونم چنذ سال برام سخت کارکنه بیشتر هم فیلم و اینا میبینم بازی در درجه دوم قرار داره ترجیحا آی پی اس باشه و با صفحه مات ممنون

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
خب ایشالله بودجه تون بیشتر از یه تومن هست دیگه... درسته؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
والا من بودجه بالای 1 تومن نمیبینم لازم باشه!

من خودم الآن بین این 2 مدل موندم که جفتشون هم زیر 1 تومنن:

LG IPS 23EA63V
Asus VX239H

هر2 پنل IPS دارن و هر دو هم 23" دیسپلی سایزشونه

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301
پیشنهادم ASUS VX239H هست به استارتر به قیمت بین 1100 تا 1150 تومان. (اگر بودجه شون برسه!)

LG IPS 23EA63V که یک ماهی میشه موجود نیست. ایشون اگر آی پی اس خیلی خوبی بخوان، چاره ای جز انتخاب این مدل ایسوس ندارن!

Last edited:

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
vx239H من دیروز قیمت ۹۲۰ تومن داشتم
ال‌جی هم هست حول و حوش ۹۰۰ تومن
مادیران نداره ولی هنوز توی قفسه فروشگاه‌ها پیدا میشه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
اگه هردو موجود باشند و بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت، شما کدومو پیشنهاد می‌کنی؟
از لحاظ ظاهری و مشخصات روی کاغذ، کفه ترازو سمت ال‌جی سنگینی می‌کنه ولی مسئله کیفیت تصویره

Hessam 3

Registered User
لایک‌ها
301

خب قیمت ایسوس رو که خیلی مفت دارین! در خریدش درنگ نکنید! چون فروش ما همین مدل و همین الان 1150 هست! البته با ارسال رایگان به سراسر کشور.
الجی قیمت بالاست!! تک و توک موجود میشه به قیمت 750 که البته گارانتی مادیران نیست. شرکتیه! اگر با گارانتی مادیران به شما 900 میدن، خوبه. بد نیست.
همین الان هم نمی دونم موجود 100% باشه یا نه! اما گارانتی مادیران تقریباً میشه گفت موجود نیست! مگر فروشگاهی خرید قبلی داشته باشه!

بین الجی و ایسوس هم انتخاب من قطعاً ایسوس هست! الجی کجا و ایسوس کجا؟!!
از نظر سابقه و شهرت هم مقایسه کنین، ایسوس خیلی سرتره! کیفیتش هم بهتر از الجیه.
(هر چند من خودم همیشه عاشق الجی بودم و هستم و از ساموسنگ و ایسوس نفرت دارم!)
اما از حق نگذریم، به نظرم ایسوس بهتر باشه. (نظر شخصی)

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
بسیار عالی
پس من ایسوس رو برمیدارم
هرچند ال‌جی بدجور چشممو گرفته :))

goshne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسخها وراهنماییاتون واقعا سپاسگذارم
درمورد بودجه بگم که بیشتر از 500 تومن فکر نمبکنم بخوام هزینه کنم من راستش فکر کردم یه مقدار ارزونی شده باشه انقد میان تو تلویزیون ادای اوباما رو در میارن گزارش کار 100 روزه درست کردن ریدن به همه چی رفته
به هر حال ئوستان من تشکر میکنم واقعا غافلگیرم کردیبن از این همه راهنمایی امیدوارم جبران کنم

Ali2Net

Registered User
لایک‌ها
281
سلام داداش.
VX239H رو از کجا میشه با این قیمت تهیه کرد؟ گارانتی داره؟

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
سلام داداش.
VX239H رو از کجا میشه با این قیمت تهیه کرد؟ گارانتی داره؟
بازار رضا توی ولیعصر همکف پلاک ۱۰ (اگه اشتباه نکنم) فروشگاه تک‌دیتا
با گارانتی ویستا بهم دادن اگه اشتباه نکنم ۲ یا ۳ سال گارانتی داره
البته روزی که من خریدم قیمت رفته بود بالاتر و ۹۴۰ تومن برام فاکتور کردن

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
اگه شما بصورت حرفه‌ای بازی میکنی من بجای vx239 مدل‌های vx238H و VG248QE رو پیشنهاد می‌کنم که تنها عیبشون (برای شخص من عیبه ولی برای اغلب کاربرها نه) همون IPS نبودنشونه ولی برای گیم عالین با رسپونس‌تایم ۱ میلی‌ثانیه!

vx239 درسته مانیتور خیلی خوبیه ولی خوب رسپونس‌تایم ۵ میلی‌ثانیه‌ش برای یه گیمر توی ذوق میزنه!

goshne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز رفتم قیمت گرفتم مانیتور 23 و 24 و چون دوس دارم پنلشipsباشه دیدم واقعا زیر 1 تومن نیست حالا سوالم اینه که ایا 22 اینچ با پنل ips بگیرم بهتره یا پنل معمولی با اینچ بالا یعنی حالا که بودجه رو افزایش دادم بین این دوتا مورد گیر کردم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
اگه هردو موجود باشند و بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت، شما کدومو پیشنهاد می‌کنی؟
از لحاظ ظاهری و مشخصات روی کاغذ، کفه ترازو سمت ال‌جی سنگینی می‌کنه ولی مسئله کیفیت تصویره

من امروز رفتم قیمت گرفتم مانیتور 23 و 24 و چون دوس دارم پنلشipsباشه دیدم واقعا زیر 1 تومن نیست حالا سوالم اینه که ایا 22 اینچ با پنل ips بگیرم بهتره یا پنل معمولی با اینچ بالا یعنی حالا که بودجه رو افزایش دادم بین این دوتا مورد گیر کردم اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم
من بهت پیشنهاد میکنم حالا که میخوای انقدر هزینه کنی همون پنل ips بگیری چون رنگها رو واقعا" واقعی تر و طبیعی تر نشون میده و از دیدن تصاویر لذت می بری ولی من مدل جدید ips ال جی مدل IPS 23EA63V رو بهت پیشنهاد میدم چون این مدلش همه چیز تمومه.
لینک اطلاعاتی که در موردش توی خود سایتشون نوشته رو بخون:
http://maadiran.mihanblog.com/post/177

goshne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من بالاخره مانیتوررو خریدم فقط تصویرش تمام صفحه رو پوشش نمیده من تو تنظیماتش چیزی ندیدم شما میتونید راهنمایی کنید؟
بعد من یک وسواس دارم راستش داشتم که مانیتور رو میاوردو یکی محکم پاش خورد به مانیتور (که البته داخل جعبه و اینا بود) من مشکلی احساس نکردم حقیقتش میترسم یک وقتی صدمه دیده باشه و من متوجه نشم اگر شما اطلاعی از حساس بودن این مونیتورها دارید بگید فکرمو حسابی مشغول کرده میخوام شما هم نظربدید
بعد یک مورد دیگه اینکه قسمت سمت چپ مانیتور نور جلای بیشتری نسبت به نیمه راست مونیتور داره علتش چیه؟
باز هم ممنون دوستان

Last edited:

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
من بهت پیشنهاد میکنم حالا که میخوای انقدر هزینه کنی همون پنل ips بگیری چون رنگها رو واقعا" واقعی تر و طبیعی تر نشون میده و از دیدن تصاویر لذت می بری ولی من مدل جدید ips ال جی مدل IPS 23EA63V رو بهت پیشنهاد میدم چون این مدلش همه چیز تمومه.
لینک اطلاعاتی که در موردش توی خود سایتشون نوشته رو بخون:
http://maadiran.mihanblog.com/post/177

هرکی باید بسته به نیازش بخره دوست عزیز
برای من IPS بودن از ریسپانس‌تایم مهم‌تره چون کارم اینجوریه ولی شخص دیگه‌ای که برای گیم میخواد، رسپانس‌تایم پایین براش فاکتور مهم‌تریه :)
طبق بررسی و مشورت و کند و کاو زیاد هم به این نتیجه رسیدم که بین اون دو مدل IPS از ایسوز و ال‌جی، محصول ایسوز ارزش خرید خیلی بالاتری داشت.

بچه ها من بالاخره مانیتوررو خریدم فقط تصویرش تمام صفحه رو پوشش نمیده من تو تنظیماتش چیزی ندیدم شما میتونید راهنمایی کنید؟
بعد من یک وسواس دارم راستش داشتم که مانیتور رو میاوردو یکی محکم پاش خورد به مانیتور (که البته داخل جعبه و اینا بود) من مشکلی احساس نکردم حقیقتش میترسم یک وقتی صدمه دیده باشه و من متوجه نشم اگر شما اطلاعی از حساس بودن این مونیتورها دارید بگید فکرمو حسابی مشغول کرده میخوام شما هم نظربدید
بعد یک مورد دیگه اینکه قسمت سمت چپ مانیتور نور جلای بیشتری نسبت به نیمه راست مونیتور داره علتش چیه؟
باز هم ممنون دوستان

ایسوز خریدی؟
اگه منظورت از تمام‌صفحه اینه که الآن سمت چپ و راست و بالای مانیتور یه حاشیه مشکی‌رنگ وجود داره، اون طبیعیه چون سایز پنل همونیه که شما الآن ازش تصویر داری و حاشیه بصورت هوشمندانه‌ای مخفی طراحی شده. طراحی لب‌به‌لبه ولی حاشیه‌ها وجود دارند.
در مورد جلا و درخشندگیش والا برای من که یکسانه و اگه غیر این باشه عجیبه! شما نگاه کن برچسبی روش نیست احیانا؟ یا صفحه موقعی که خاموش میکنی یکدسته؟

goshne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره داداش ایسوس خریدم ولی خیلی دوست داشتم آپی اس گیرم میومد وقتی خریدم تو یه سایتی دیدم مدل vx239 رو 885 فیمت خورده ته و بالام یکم سوخت البته قیمتش یه مقدار مشکوک من vx238 خریدم اون حاشیه تصویر هم تو تنظیمات کارت گرافیک رفتم درس شد
درمورد صفحه مانیتور هم چسب واینا نداره اگه یکی دیگه بیاد ببینه و نظرشو بدونم خوبه شاید من اشتباه فک میکنم صفحه موقع خاموش بودن یکدسته بله.

بالا