• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی جهت خرید هارد ۱ ترابایت

mehrdad_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام رفقا من می‌خواستم یه هارد ۱ ترابایت بخرم، بین این ۴ تا گزینه گیر کردم، :
Western Digital My Passport Ultra

Adata HD710
Silicon Power A80
Silicon Power Armor A60

گفتم اگر شماها بتونید کمکم کنید و اگر تجربهٔ خرید یکی‌ از این ۴ گزینه را دارید و در اختیارم بذارید ممنون میشم.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
Adata HD710
Silicon Power A80
Silicon Power Armor A60
گفتم اگر شماها بتونید کمکم کنید و اگر تجربهٔ خرید یکی‌ از این ۴ گزینه را دارید و در اختیارم بذارید ممنون میشم.
سلام. به نظر من بهترین انتخاب برند سونی هستش که از همه در عمل پرسرعت تره. یعنی این:
http://www.digikala.com/Product/DKP...e-1T/هارد-ديسک-سوني-مدل-HD-E1-ظرفيت-1-ترابايت
اما بین اینهایی که شما فرمودید قطعا بهترین انتخاب Western Digital هستش. بنده هم تقریبا تمام این مدلها رو عملا تجربه کردم.

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
Adata HD710
Silicon Power A80
Silicon Power Armor A60
با احترام به نظر رضا جان من هم نظرم رو می نویسم:
من سه تا هارد پیشنهاد می کنم که هر کدوم ویژگی خاص خودش رو داره و تجربه ی کار با هر سه رو دارم:
اگر سرعت مهمترین فاکتور براتون محسوب میشه:
Seagate Backup Plus Slim

اگر مقاومت و ضدضربه بودن براتون اهمیت زیادی داره، هر چند سرعت کمتری نسبت به دو رقیب دیگش داره، ضمنا دو تا کابل یو اس بی 3 داره که یکیش کوتاهه و کنار هارد (به نوعی داخلش) سوار میشه و دومی هم از لحاظ کیفیت و طول کابل ایده آل هست:
Silicon Power Armor A80

و اگر کیفیت و سرعت و اطمینان، هر سه براتون اهمیت داره، که البته تو هیچکدوم بهترین نیست ولی بهترین مدلی هست که هر سه رو با هم داره:
WD My Passport Ultra
این مورد آخری در بهترین حالت، میانگین هم تو خواندن و هم تو نوشتن تقریبا 5 مگ از بک آپ پلاس اسلیم، سرعتش کمتر هست.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
من سه تا هارد پیشنهاد می کنم که هر کدوم ویژگی خاص خودش رو داره و تجربه ی کار با هر سه رو دارم:
Seagate Backup Plus Slim

اگر مقاومت و ضدضربه بودن براتون اهمیت زیادی داره، هر چند سرعت کمتری نسبت به دو رقیب دیگش داره، ضمنا دو تا کابل یو اس بی 3 داره که یکیش کوتاهه و کنار هارد (به نوعی داخلش) سوار میشه و دومی هم از لحاظ کیفیت و طول کابل ایده آل هست:
Silicon Power Armor A80

و اگر کیفیت و سرعت و اطمینان، هر سه براتون اهمیت داره، که البته تو هیچکدوم بهترین نیست ولی بهترین مدلی هست که هر سه رو با هم داره:
WD My Passport Ultra
این مورد آخری در بهترین حالت، میانگین هم تو خواندن و هم تو نوشتن تقریبا 5 مگ از بک آپ پلاس اسلیم، سرعتش کمتر هست.
ممنون از Molten عزیز. فقط پیشنهاد می کنم یه بار هم سونی که لینک دادم رو اگر تونستید امتحان کنید و سرعتش رو ببینید. راستی Toshiba عالیه. ممنون که از در این شرکت کردید و تجربه خودتونو ارائه دادید.

mehrdad_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون از Molten عزیز. فقط پیشنهاد می کنم یه بار هم سونی که لینک دادم رو اگر تونستید امتحان کنید و سرعتش رو ببینید. راستی Toshiba عالیه. ممنون که از در این شرکت کردید و تجربه خودتونو ارائه دادید.
Seagate Backup Plus Slim

Silicon Power Armor A80

WD My Passport Ultra
آقا خیلی‌ از راهنمایتون ممنونم، منم خودم خیلی‌ تعریف WD رو شنیدم به احتمال زیاد همینو تهیه می‌کنم. بازم ممنونم

بالا