L+X
Registered User
- نوشتهها
- 184
- لایکها
- 30
سلام و خسته نباشید
آقا ما یک مشکل داریم لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشیم
من توی دانشگاه از اینترنت وایرلس استفاده میکنم و از طریق Wi-Fi طبق مراحل زیر به اینترنت وصل میشم و سایتها رو باز میکنم ( چه در لپ تاپ و چه در پی سی های خود مرکز کامپیوتر )
بطور مثال در اينترنت اكسپلورر از tools>option>connections>lan settings رو بزنيم بعدش در server p.r.o.x.y اي پي و پورت رو بزنيم
بعدش اوكي ميكنيم
بعد از اون تا صفحه اي بخواهيم باز كنيم مثل گوگل ازمون يوزر و پسورد ميخواد كه همه دانشجو ها یه یوزر و پسورد مشخص دارن و میزنیم ...
و بعد ديگه سيو ميكنيم تا نخواد هي رمز رو بزنيم
نميدونم با اين تفاسيري راهي داره بشه از اينترنت دانشگاه استفاده كرد
اين رو هم اضافه كنم شبكه وايرلس دانشگاه open هستش و همه در وهله اول ميتونن كانكت بشن و حتي به سايت ها داخلي مثل سايت خود دانشگاه وصل بشن .
ولي ساير هاي ديگه مثل گوگل و .... نه و بايد تنظيمات آي پي و پورت وارد شود .
من موبایلم SAMSUNG Galaxy S3 هستش
مشکله من اینجاست که میتونم ( ..... Server & Port ) رو در این تنظیمات وارد کنم .... ولی جایی واسه وارد کردن ( Domain, User, Pass ) وجود نداره .... !!!!!
آی پی دانشگاه هم که ما در مرورگر میزنیم : 192.168.0.3
و پورت هم : 3128 هستش .
بسیار ممنوون میشم که راهنمایی بفرمایید .
آقا ما یک مشکل داریم لطفا یکی راهنمایی کنه ممنون میشیم
من توی دانشگاه از اینترنت وایرلس استفاده میکنم و از طریق Wi-Fi طبق مراحل زیر به اینترنت وصل میشم و سایتها رو باز میکنم ( چه در لپ تاپ و چه در پی سی های خود مرکز کامپیوتر )
بطور مثال در اينترنت اكسپلورر از tools>option>connections>lan settings رو بزنيم بعدش در server p.r.o.x.y اي پي و پورت رو بزنيم
بعدش اوكي ميكنيم
بعد از اون تا صفحه اي بخواهيم باز كنيم مثل گوگل ازمون يوزر و پسورد ميخواد كه همه دانشجو ها یه یوزر و پسورد مشخص دارن و میزنیم ...
و بعد ديگه سيو ميكنيم تا نخواد هي رمز رو بزنيم
نميدونم با اين تفاسيري راهي داره بشه از اينترنت دانشگاه استفاده كرد
اين رو هم اضافه كنم شبكه وايرلس دانشگاه open هستش و همه در وهله اول ميتونن كانكت بشن و حتي به سايت ها داخلي مثل سايت خود دانشگاه وصل بشن .
ولي ساير هاي ديگه مثل گوگل و .... نه و بايد تنظيمات آي پي و پورت وارد شود .
من موبایلم SAMSUNG Galaxy S3 هستش
مشکله من اینجاست که میتونم ( ..... Server & Port ) رو در این تنظیمات وارد کنم .... ولی جایی واسه وارد کردن ( Domain, User, Pass ) وجود نداره .... !!!!!
آی پی دانشگاه هم که ما در مرورگر میزنیم : 192.168.0.3
و پورت هم : 3128 هستش .
بسیار ممنوون میشم که راهنمایی بفرمایید .