سلام آیا پی دی ای های بلک بری با سیم کارتهای ایران کار می کنند؟
I imanh1 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 جولای 2008 نوشتهها 2 لایکها 0 7 جولای 2008 #1 سلام آیا پی دی ای های بلک بری با سیم کارتهای ایران کار می کنند؟
FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 جولای 2005 نوشتهها 6,285 لایکها 20 سن 42 محل سکونت iran-tehran 7 جولای 2008 #2 به نقل از imanh1 : سلام آیا پی دی ای های بلک بری با سیم کارتهای ایران کار می کنند؟ کلیک کنید تا بازشود... من با یکی کار کردم 2 سال پیش کار میگرد.
به نقل از imanh1 : سلام آیا پی دی ای های بلک بری با سیم کارتهای ایران کار می کنند؟ کلیک کنید تا بازشود... من با یکی کار کردم 2 سال پیش کار میگرد.
Hossein505 Pocket PC کاربر فعال کاربر فعال تاریخ عضویت 3 نوامبر 2007 نوشتهها 1,157 لایکها 14 سن 36 محل سکونت Tehran 7 جولای 2008 #3 به نقل از FrankenStein : من با یکی کار کردم 2 سال پیش کار میگرد. کلیک کنید تا بازشود... تا جایی که من می دونم اگر سیستم مخابراتیش بخوره کافیه (البته رجیستر هم شده باشه تو شبکه ایران) واز همه مهم تر آنلاک باشه یعنی فقط برای یکسری کشور ها و شبکه های خاص نباشه در نهایت اصلا نمیشه با اطمینان حرف زد چون هیچ چیز ثابتی نداره باید تست کنی راه دیگه ای نداره
به نقل از FrankenStein : من با یکی کار کردم 2 سال پیش کار میگرد. کلیک کنید تا بازشود... تا جایی که من می دونم اگر سیستم مخابراتیش بخوره کافیه (البته رجیستر هم شده باشه تو شبکه ایران) واز همه مهم تر آنلاک باشه یعنی فقط برای یکسری کشور ها و شبکه های خاص نباشه در نهایت اصلا نمیشه با اطمینان حرف زد چون هیچ چیز ثابتی نداره باید تست کنی راه دیگه ای نداره
FrankenStein مدیر بازنشسته کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 29 جولای 2005 نوشتهها 6,285 لایکها 20 سن 42 محل سکونت iran-tehran 7 جولای 2008 #4 به نقل از hossein505 : تا جایی که من می دونم اگر سیستم مخابراتیش بخوره کافیه (البته رجیستر هم شده باشه تو شبکه ایران) واز همه مهم تر آنلاک باشه یعنی فقط برای یکسری کشور ها و شبکه های خاص نباشه در نهایت اصلا نمیشه با اطمینان حرف زد چون هیچ چیز ثابتی نداره باید تست کنی راه دیگه ای نداره کلیک کنید تا بازشود... 100% تائید میشه
به نقل از hossein505 : تا جایی که من می دونم اگر سیستم مخابراتیش بخوره کافیه (البته رجیستر هم شده باشه تو شبکه ایران) واز همه مهم تر آنلاک باشه یعنی فقط برای یکسری کشور ها و شبکه های خاص نباشه در نهایت اصلا نمیشه با اطمینان حرف زد چون هیچ چیز ثابتی نداره باید تست کنی راه دیگه ای نداره کلیک کنید تا بازشود... 100% تائید میشه
I imanh1 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 7 جولای 2008 نوشتهها 2 لایکها 0 8 جولای 2008 #5 والا یکی از بستگان می خواست از کانادا یه مدلش رو بیاره ، این سوال رو از من پرسید. ممنون از جواب.